תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק במשחקים, אחר כמה זמן, המחשב מתחיל לצפצף כתוצאה מהתחממות. לדוגמא, כשאני ב- Need For Speed Underground 2, המחשב מגיע ל-75 מעלות... וכשאני בווינדוס ולא משחק במשחקים המחשב מגיע לטמפרטורה 55 משהו כזה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)... המערכת שלי היא: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Winchester לוח-אם: Abit AN8 nForce4 כרטיס מסך: Gainward Geforce 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E זכרון: Kingston 1GB (512x2) DDR 400Mhz CL3 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM SATA עד איזה טמפרטורה צריך המחשב להגיע כשאני במשחקים כמו NFS Underground 2? ועד איזה טמפרטורה כשאני בווינדוס? נכנסתי ל- Abit EQ (תוכנה שבאה עם מעבדי Abit) ושם ראיתי שהמאווררים SYS ו- AUX 1 מסומנים באדום, אז אני לא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מאד ישן, לא זוכר בדיוק איזה לוח אם, אבל זה Pentium 4 3.0Ghz, עם 2GB RAM. במשך השנים רק שידרגתי זיכרון, מאווררים וכרטיס מסך - כעת יש לי ATI HD3850 AGP. במשך כחצי שנה מאז ששידרגתי את כרטיס המסך הכל היה סבבה והצלחתי להריץ משחקים די כבדים בהגדרות בינוניות. לאחרונה המחשב התחיל להיכבות לי בעמוס גבוה (תוך כדי משחק או כמה דפדפנים שמריצים סקריפט במקביל וכו'). התקנתי HWMONITOR ויש מצב שהטמפ' עולה מדי פעם לאיזור 75 מעלות. אציין בנוסף שיש לי ספק 350W של EZCOOL. האם יש למישהו מושג או עצה איך לוודא מה הבעייה בדיוק (ספק לא מספק, או אוורור)? נ.ב.: אני בקרוב קונה מחשב חדש אך אמשיך לתחזק את הישן בשביל הילדים כך שחשוב לי לפטור את הבעייה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה, קניתי כרטיס טלוויזיה Theater 550 PRO דף המוצר : http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב , המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מנתק אותו המחשב עולה טוב והכל מדובר במחשב AMD 64 BIT עם לוח אם של ג'יגהבייט NFORCE 4 ושחיברתי אותו למחשב פנטיום 4 עם לוח אם ASUS P4P800 הכרטיס פעל טוב יכולה להיות בעיה בין הלוח אם לכרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך לכרטיס טלוויזיה ? מה הבעיה אם מישהו יודע תודה על העזרה איתי
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המסכים הכחולים שוב חזרו לי.. הינה כל ה-Minidump. http://www.upfree.net/8339766 אני לא יודע מה לעשות פתאום המחשב קופץ. המחשב לא נמצא בOC. קירור TR 120 אקסטרים אני בטוח שזה לא בגלל הטמפ' !
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 1GHZ, 512MB עד לפני מספר שבועות הוא עבד יפה. מאז הוא היה כבוי. החלטתי להתקין אותו שוב לאחר שה windows לא עלה (נראה כמו בעיית תוכנה) סיימתי בהצלחה התקנה של Vista home premium. כאשר עשיתי restart למחשב, אחרי הצפצוף הוא השמיע תקתוקים. שלפתי החוצה זכרונות כל פעם אחד אחר, הוצאתי כרטיס מסך, הוצאתי מודם-פקס, ניתקתי DVD, צורב CD, אפילו HD ו floppy. והתקתוקים ממשיכים. התקתוקים עצמם לא היו מפריעים לי אילו המחשב היה עולה, אלא שהוא עושה restart מחדש ולא עולה. א. האם מישהו נתקל בתקלה דומה? ב. האם יש אפשרות לוודא סופית שמדובר בתקלת לוח אם? ג. האם למישהו יש לוח אם לפנטיום 3?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חיברתי אחד ההתקנים ( מגיעים 2 כאלה במארז ) - > אחד למחשב ( ע"י כבל אתרנט רגיל ) ועוד אחד לראוטר ( גם כן כבל אתרנט רגיל ). לחצתי על 2 הלחצנים ( אחד בכל התקן ) כמו שצריך כדי לאפס הגדרות ובכדי שההגדרות יועברו להתקנים. כעת כל הנוריות עובדות כמו שצריך לפי הדף הוראות שמגיע עם זה - הוא מזהה רשת כמו שצריך . עכשיו - האם אני אמור להגדיר כאן רשת חדשה ? או שזה מגביר אות קיים של רשת קיימת ? תודה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום נדפק לי המחשב, וניסיתי למחוק את המחיצות, והצלחתי למחוק את PRTITION DOS ואת EXT-DOS אני לא מצליח למחוק וניסיתי למחוק את ה-Logical והכול ולא הצלחתי, למישהו יש רעיון איך למחוק את זה ולעשות מחיצות מחדש.. ודבר שני שאני מנסה למחוק מחיצת non-dos הוא כאילו נותן לי למחוק את המחיצה ואז מתי שאני מזין את המספר מחיצה הוא אמר שזה לא prtition-dos, ונראה לי שזה בגלל שזה Ext-dos, אז איך אני מסדר את זה יש איזה תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.
-
שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם לוח אם תקול יכול לגרום לירידת FPS במשחקים ולעוד דברים ? פירוט: FPS נמוך קרה לי ב 2 משחקים - ARMA 2 ובפרוטוטיפ. בשני המשחקים לא משנה על איזה איכות שמתי את המשחק ה FPS היה בסביבות ה 10, ככה שזה גם לא משנה מה הפרט שלי כי זה לא יתכן שה FPS לא משתנה בין ההגדרות הנמוכות ביותר לגבוהות ביותר, (והמפרט זה Q6600, 8800GTS 512MB, 2GB, P35 SD3L) עוד משהו - לפעמים ה IE נתקע (עשיתי סריקה עם Malwarebytes' Anti-Malware והמחשב נקי) ולמה לוח אם תקול ? כי לפני כמה זמן פתחתי אשקול שבוא אמרתי שהמחשב לא עולה בכלל, לשום שלב. ורק אם אני עושה ריסטרט איכשהו הוא פיתאום עולה. אז אמרו שכנראה הלוח אם תקול. חוץ מזה אם הוא תקול איך בכל זאת המחשב ממשיך לעבוד ?..
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות מחשב ואולי הן קשורות: לפעמים המחשב מתחיל להשמיע צפצופים - בזמן עבודה, לא בעת עליית המחשב - כאשר הצפצופים לא אחידים אלא לפעמים צפצופים קצרים ולפעמים אחרי קצת זמן הם הופכים לצפצוף אחד רציף. זה לפעמים כשאני גולש באינטרנט (בעיקר קרה לי עם פלאש), לפעמים כשסקייפ או תוכנה אחרת עובדת. בנוסף, לפעמים (גם בעיקר כשאני פותח כמה טאבים באינטרנט או כשאיזה תוכנה עובדת, אני מקבל הודעה שאין די זיכרון פנוי במחשב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המערכת אז פירמטתי את המחשב מחדש אבל זה עדיין קורה. השאלה היא איפה הבעיה, בזיכרונות? בלוח אם? מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבד: 435 AMD AthlonII X3 זיכרונות: Patriot Viper II 4GB 2X2 ספק כוח: Seasonic S12II 380W מע…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אתחיל בזאת שיש לי את הכרטיס gtx 670 גרסת ה2gb של גיגהבייט, נדמה לי שwindforce. כמה חודשים אחרי ששדרגתי לווינדוס 10 הופיע קוד 43, בעיה שגורמת למחשב לא לזהות את כרטיס המסך. המסך נשאר מחובר לכרטיס ויכולתי לראות רק ברזולוציות נורא נמוכות והיו מין קווים כחולים על המסך, הווינדוס השתמש במאיץ הגראפי של ווינדוס( לא זוכר בידיוק את השם, אבל לא במאיץ של המעבד). אחרי אינספור ניסיונות לתיקון שכללו פירמוט, הסרת דרייברים וכו' לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה חודשים (עכשיו) החלטתי לקנות מחשב חדש, בכל זאת המחשב היה מאוד ישן והתחיל לעשות בעיות אחרות. במפרט הנוכחי יש מעבד של amd ולוח אם חדש כמובן, הכל חדש מלבד ssd מהמחשב הקודם וכרטיס המסך שחיברתי בעצמי. הבעיה היא …
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כמה בעיות במחשב 1)לפעמים הוא נידלק אך במסך לא רואים כלום אני צריך להדליק ולכבות את המחשב אולי 10 םעמים עד שזה מסתדר ואו מוציא את הכבלים החשמלים של הכרטיס מסך ואז זה פועל, העליתי את הנושא פה כמה פעמים ואף פעם לא היה תשובה נכונה 2)יש לו תוכנה שניקרת fixit של בזק בינלאומי ויהא מרא שיש בעיה בארד דיסק(צירפתי תמונה) עכשיו יכול להיות שזה הבעיה אך קשה לי להאמין כרגע במחשב יש 2 ארד דיסיקים אם באמת יש בעיה בארד דיסק איך אני יכול לדעת באיזה ארד דיסק יש בעיה? שאני לא יקנה סתם עוד ארד דיסק תודה לעונים (סליחה על המגילה)
-
- 28 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם הוא היה עובד לאט, ורק כשמחשב מתאמץ הוא היה מגביר את המהירות. ניקיתי היטב אבק, פעם זה היה עוזר. הוא מתחיל לעבוד מהר מיד עם הפעלת המחשב. יכול להיות שחיישן הטמפרטורה שלו הפסיק לעבוד? איך אני בודק את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח P5VD2-MX SE . יש לי במחשב כבר כרטיס מסך מובנה שאני צריך לבטל בשביל להכניס את הכרטיס שקניתי לשימוש . עכשיו הבעיה היא כזו . שאני שם את הכרטיס שקניתי על הלוח אם המחשב שלי לא נדלק בכלל . שאני מוריד אותו המחשב עובד רגיל . יש למישהו פיתרון?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-