תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עשיתי סוף סוף פירמוט והתקנתי XP SP1 מחדש והכל עובד כמו שצריך. הבעיה היחידה היא בגלגלת של העכבר: למשל אם יש דף ארוך, אני גולל למטה (ויש קליקים כאלה בעכבר כפי שאתם יודעים, כשגוללים) ועל כל קליק זה גולל מספר שורות, כמו שצריך, אך הבעיה היא כשאני רוצה לגלול מעלה, אז אני צריך לעשות קליק אחד מעלה והוא לא גולל (לא עושה כלום למעשה) ואז בקליק השני הוא מתחיל לגלול לי למעלה. אותו דבר להיפך, אם אני גולל מעלה ואז רוצה לגלול מטה, יש תמיד באמצע את ה"קליק מבוזבז" הזה שלא עושה כלום, בין הגלילה מעלה והגלילה מטה. פעם כשהייתי גולל מטה הוא היה גולל מטה וכן להיפך, בלי קליק מבוזבז באמצע... ייתכן שזה בהגדרות ושאפשר לשנות את זה איכשהו אך אני לא יודע בדיוק איפה... רציתי ל…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המחשב שלי אחרי פורמט וכל ההתקנים מוגדרים כראוי פרט להתקן: בקר אפיק טורי אוניברסלי (USB) שנימצא תחת הכותרת "התקנים אחרים" !!! אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יוכל לעזור לי להגדיר אותו כי הוא נימצא אצלי בסימן ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה המהירה וקיבלתי שגיאה מצורפת תמונה,זו יכולה להיות הבעיה שגורמת לקפיאות שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשאני נוגע במארז אני מקבל מרגיש זרמים חשמליים החלפתי ספק כוח וזה ממשיך חשבתי שאולי הלוח אם לא תקין מי יודע?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב תקוע כמעת לגמריי !! בקיצור המאווררים לא עבדו בכלל !! אז החלפתי לו אותם !!! פלוס העירכת קירור !! והכל עבד סבבה !!! עכשיו המעבד עבד בלי מאוור משהו כמו חצי שנה על משהו כמו בין 50 - 60 מעלות חום או יותר !! ( מדובר על מעבד Celeron 700 Mhz ) סבבה אז סדרתי לו הכל ואז עשיתי פורמט והתקנתי WIN 98 !! SE בקיצור הכל היה סבבה !! ואז סגרתי את המחשב !!! באתי שעה אחרי הפעלתי מחדש !!! ומאז יש לי ציפצופים כל פעם שאני מנסה לדליק את המחשב !! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף ארבעה פעמים !!פעם אחת ארוך ועוד שלוש קצרים !!!! נורה משונה לי !!! ( אני יודע שמחשב מצפצף מתי שחסר זיכרון פנימי או שהוא לא תקין !) ! הכל מחובר למחשב הכרטיסי זיכרון מסך הכל !!!! לא התשנה כלום מא…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מודאג מבעיה שקרתה לו,הלוח אם במחשב שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות. הוא לא יודע מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן,אבל בתוכנת הProbe זה מראה על סכנה... (את הדגם של הלוח אם אתן לכם מאוחר יותר,תגידו לי בנתיים על בעיות כלליות ופתרונות) תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html יש בתוכנה כמה מצבי צפיה (ב- BSOD עצמו, בקבצים שגרמו ל- BSOD ועוד). ממליץ להכניס לסטיקי (אומנם קצת פחות אינפורמטיבי מה- Debug של MS, אך כלי מהיר ופשוט לקבלת מידע נחוץ). יש באתר המפתח עוד כמה כלים שימושיים.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת המבוססת על פלטפורמת NFORCE 2 מפרט מקוצר : athlon xp 1700+ jiuhb0310 dlt3c abit nf7-sl rev 2.0 Twinmos pc3200 512 Mb WD 80Gb 8 Mb BUFFER גירסת ביוס היא 14 הגירסא האחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת נורא : ביומיים האחרונים כאשר המחשב מודלק מופיעה הודעה של detecting IDE drives והלוח נשאר תקוע במצב הזה . לחיצה על DEL אינה פותרת את הבעיה כי אי אפשר להיכנס לביוס . ניסיתי לעשות CLEAR CMOS וגם זה לא פתר את הבעיה . ההארד דיסק והצורב יושבים על אותו כבל - הארד דיסק master וצורב slave . האם יש למישהו רעיון איך ממשיכים מכאן ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה התקנתי וינדוס XP והוא דורש איזה קוד לפני שהוא ניסגר אחרי 30 יום
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא דבר חדש אלא זה ממתי שקניתי את המחשב. פשוט יש לי כל הזמן רעשים מכיוון הקופסא ממש ממש חזקים (זה קורא בעיקר כשמכניסים דיסק לכונן), ולא ראיתי שיש כ'זה דבר אצל שום חבר שלי. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נתקע הרבה כשאני משחק במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? תולעת?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-