עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. המחשב שלי עושה רעש קצת מציק לאחרונה ואחרי שאני דופק עליו או יותר נכון מרים אותו ומנחית אותו בעדינות על הריצפה הוא מפסיק עם הרעש חר כך הוא ממשיך... אחרי שהתייעתי פה אמרו לי לפתוח את המחשב ולהסתכל על המאוורירים אולי הם עושים את הרעש אז איך בדיוק אני פותח זה לא מסוכן אין בפנים זרמים חשמליים?? זה מפחיד קצת בהתחשב בכך שפתחתי רק פעם אחת את המחשב בשביל לנקות.. אז מה אתם אומרים ךפתוח או לא?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Mamimo,

יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by J.a.C.k,

לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!

6. שלום יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול: KEBUGCHECKEX:CALLED BY c002030F code: is: 44 Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול system halted ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה. נתוני מחשב.3 450 RAM 320 כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת HD 40 WIN98 SE 4/10/04 - שעה 1400 עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by zohar62,

יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם קניתי היום ספק כוח חדש לאחותי וcoolmaster cooldrive 4 לי. נתחיל במחשב שלי לאחר שהרכבתי אותו, מצאתי מפצל מולקס בבית מכיוון שנגמרו לי המולקסים ואת המולקס השני שיצא חיברתי לסידי. הcooldrive עובד מצוין אבל הסידי שבק ובכך גרם גם להארדיסק לשבוק מכיוון שהוא המאסטר, ולא הצלחתי לעקוף שההארדיסק יהיה המאסטר. אז ניסיתי לחבר את הסידי בלי מפצל והוא גם לא עבד. מחשיד. וגם - הרשת הפסיקה פתאום לעבוד, אין לי מושג איך ולמה. אצל אחותי: חיברתי את כל החיבורים(לוח אם קצת ישן אז החיבור 4 פינים ללוח לא היה נצרך) וניסיתי להדליק. מת. לא נדלק אני לא בטוח שיש ריח שרוף(האף קצת סתום) ואני צריך לחכות שמישהו יחזור שיריח. יכול להיות שנשרף סתם ככה? האם יש אחריות? תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  9. שלום! הרכבתי היום מחשב חדש (AXP2500, ABIT NF-SL) וחיברתי את כל החיבורים לפי החוברת של לוח האם. כשהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרון אך מזהה את המעבד כעובד במהירות 1100MHZ והמקלדת והעכבר לא מגיבים. כמו כן, עולה ההדועה CMOS CHECKSUM ERROR, DEFAULTS LOADED מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה!

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להכניס הארדיסק 40 גיגה לפנטיום 2. האם יכולה להיות אי תאימות כלשהי בין לוח האם להארדיסק הזה שגדול בהרבה מהמקורי (4גיגה) ? או שזה מובן מאליו שהארדיסק כזה אמור להתאים ? זהו המפרט לפי EVEREST: CPU Type Intel Pentium II, 350 MHz (3.5 x 100) Motherboard Name : Lucky Star Apus 6ABX2V/Crus 6AZX2V Motherboard Chipset : Intel 82440BX/ZX תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by yarz,

יש לי AMD 3200 Kingstone 512 3200 ddr400 geforcefx 5900 קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס, הכל פעל פיקס, עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והוא עבד משהו טוב. אחרי תקופה מסויימת (שבוע לערך) פרמטתי כדי להתקין את הווינדוס אקספי עם הסרוויס פאק 2. מיד לאחר ההתקנה התקנתי כל מיני משחקים כגון דום3 קאונטר סטרייק וכו. אין לי מושג למה אבל הדום בקושי עובד ובקאונטר יש לי 40 fps מה שאומר שיש בעיה כי לפני שעברתי לסרוויס פאק 2 הכל עבד פיקס לפני המעבר לסרוויס פאק 2 הרצתי דום על high quality ב60 fps כמו כלום והקאונטר לא ירד ממאה. מחקתי הכל פירמטתי והחזרתי לווינדוס הקודם בתקווה שהבעיה תיפתר אך היא נשארה. אין מצב שהבעיה היא בדרייברים כי אני על אותו דרייבר שהשתמשתי כשעוד הכל היה בסדר עזרו לי בבקשה ?…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by ccc,

יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Da-Funk,

שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  14. תוך כדי עבודה הופיעה לי ההודעה הזאת (במחשב של אבא שלי ) ואין לי מושג מהיכן היא הגיע. האם למישהו יש מושג במה מדובר ? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. Started by carmel6,

אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Thunder-Head,

driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by X1000P,

יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by styleinchaos,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  22. שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by Impreza,

מה יש למחשב הזה... התקנתי את התוכנה alcohol 120 ופתאום לפני ההתקנה זה כיבה את המחשב בפתאומיות ושאני פותח אותו הוא מגיע לטעינת הווינדוס וחוזר עוד פעם להתחלה מין ריסטרט כזה שוב ושוב ???

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by SHAY951,

לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר). במה יכולה להיות הבעיה? * המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן). * חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by Co[3]LHo,

הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.