תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
כיצד אני צופה בטלויזיה כאשר הכרטיס מסוג ATI יזהה את המדיה פלייר ויגרום לטלויזיה להבהב ויציג הסרט באיכות אמיתית ולא באיכות הגרועה שצופים במחשב דרך הטלויזיה?? אגב, חפרתי בכל הגדרות ה- ATI גם במחשב וגם בספר ואין התייחסות ספציפית בכל אופן אני משוכנע שיש דרך כי בכרטיסי NVIDIA זה עובד מעולה הפונק' הזו. ולא לשלוח תשובות SPAM כגון: "הכל בהגדרות חפש ותמצא" כי לא מצאתי אלא אם מישהו יכול לכוון למקום המדוייק בלבד !! בהם. הכרטיס ATI RADEON SAPHRIR 9600 ולא SE. 128MB. תודה !
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת במחשב: העכבר שלי נתקע מדי פעם, ועושה ביפ וממשיך לעבוד, וזה קורה לעיתים יותר תכופות כאשר אני משחק במחשב. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. אם צריך עוד מידע בבקשה תשאלו, זה משגע! תודה רבה, street-fighter
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי 1024 זכרון 500MHZ PC4000 יש לי 6800ULTRA 256 יש לי A64 3200+ אבל משום מה.. לפעמים בדום 3 או CSS למשל!.. יש מן לאג כזה.. ארוך, ואני מתעצבן אני עושה ריסט.. השאלה מה גורם לכך? ולמה היה לי 290 FPS הכל על הכי גבוה ופתאום משהו גרם לזה לרדת ל140? אגב אני מחפש תוכנה שתעקוב אחרי הביצועים של המחשב שלי.. תראה לי כל חלק מה עובד וכדומה SYSTEM WORKS?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קיבלתי את ה6800GT שלי של חברת GAINWARD (אני חייב לציין שזה לא גרסאת הGolden Sample - אבל בכל זאת הגעתי לOC כמו הGS). החלטתי לפרמט את המחשב ולהתחיל מחדש, הרצתי 3DMark03 וקיבלתי תוצאה של 10,000 וראיתי שרוב האנשים עם הכרטיס שלי קיבלו 11,000+ הרצתי את התוכנה 3DMark05 וקיבלתי את התוצאה 4500 שזה טוב, אח"כ הרצתי AquaMark3 וקיבלתי 51,000.. אמרתי בסדר והחלטתי להתקין משחקים בשביל להרגיש את ההבדל, התקנתי Doom3 ו-FarCry. Doom3 ממש מקרטע לי על 1024x768 - High ו-FarCry פועל לי על30FPS שהוא אמור להיות על 60 ולא לרדת מ60 ולפעמים הוא יורד אפילו מ30 ל 15 :\ אחרי כל אלה החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולראות את הביצועים: הכרטיס היה לפני: 350/1000 אחרי: 400/1100 (ויכולתי יותר א…
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי את לוח האם הזה: Gigabyte GA-8ANXP-D Intel 925X LGA 775 די מפוצץ בפיצ'רים, ניסיתי להשתמש במתאם paralel ata -sata לכונן ata133 רגיל של maxtor הכבל הוא רק לכונן אחד, אז הגדרתי את הכונן בתור master חיברתי אותו דרך המתאם, נדלק המחשב עסה looking for idea devis.... master....not found slave...liteon 52x32x52 ואז הוא אבר הלעה, והיגה ל invalid boot disk replace disck and pres any key יענו לא מצא בוט אבר לכונן דסקתים (שני אצלי) וגם שם לא מצא והוא רוצאה דסקט אחר, ניסיתי להקנס ל bios שמה הוא לא ראה את ה HD ניסיתי ללחת לide devis ולעסות חפס ורק מצתי את ה CD אז נחנסתי ל matrix raid settings ויש הוא מצא אותו ואמר לי שהוא (הHD) מחובר על הכונקתור 0 (יש 0 1 2 3 4 5 6 7[8 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד 2.6c ht כמו שאתם יכולים לראות בחטימה שלי אם שאר המפרט. המחשב נתקע אחריי איזה שעתיים משחק ובדרך כלל עושה ראסט בלילה שהוא פתוח אם emule. המעבד רץ תקופה מסויימת על 3.2 ואף פעם לא נתתי לו יותר מ1.65 מתח. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק עם חיבור כזה ומכיוון שהג'ויסטיק ישן אז אין לי חיבור כזה בלוח אם מה לעשות? יש אולי איזה ממיר מהחיבור הזה לUSB? יש לכם אולי הצעות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש, דגם MP-M700 של חברת MPMAN. זה מכשיר די ישן (יש לו רק 64 מגה בייט), אבל עד עכשיו הוא עבד מעולה! אחרי שפרמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנות והדרייבירם מחדש, כל פעם שאני מנסה להעביר שיר מהמחשב לנגן הוא נותן את ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לא עבד. התקנתי מחדש את הדרייברים, לא עבד. עדכנתי את התוכנה (שנקראת RIOPORT AUDIO MANAGER) לגרסא הכי חדשה, לא עבד. יש מצב שזה בגלל שהווינדוז מעודכן לSP2? עם SP1 זה עבד מעולה! מישהו יודע מה הבעיה? אם כן, איך פותרים אותה? רציתי גם לבקש המלצה לתוכנה אחרת שיכולה להעביר מוזיקה מהמחשב לנגן, כי אולי זה סתם בעיה ספציפית בתוכנה, ותוכנה אחרת תעשה את העבודה טוב יותר. תודה! [attachment deleted by…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עקב התקף נוסטלגיה החלטתי להשמיש את ה486 הישן שלי אבל לאחר כמה בדיקה מסתבר שיש בעיה אם הכרטיס מסך אבל בגלל שהחיבור של הכרטיס הןא ISA נואשתי מלנסות לתקן/להחליף אותו במקום זאת אני תיחננתי להעביר את ה HDים מה486 למחשב החדש שלי (חיבור ATA) ולעשות דרכם BOOT במקרה בטוב או לגשת אליהם בWIN XP במקרה הפחות טוב אבל כאשר ניסיתי BOOT אומנם הלוח אם זיהה את הכונים(אחד של WD לא יודע נפח והשני של IBM נפח 524 MB) אהציג הודעת שגיאה שצריך סיסטם דיסק ואני לא יודע למה הוא מתכוון באפשרות השניה (דרך XP) הWIN לא זיהה את הכוננים מישהו יכול לעזור בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פנטיום 4 GHZ 3000ht 1MB CASH Socket 775 לוח :P5GD2 ASUS Intel LGA775 Pentium 4 CPU Intel 915P chipset Dual-Channel DDR2 533 PCI Express Architecture זכרון :Dual-Channel DDR2 533 1024MB OCZ כ.מסך :Asus Extreme AX800XT/2DT PCI-E X16 כ.קול :creative audigy 2 platinum ex פנלים:hardcano 12 termaltake&musketer cooler master 3 מאווררים smart fan 2 termaltake הרד דיסק8MB CASH 120GB 7200RPM SATA WD צורב LG 52X מה אתם מציעים לשפר אם יש? דרך אגב הדרייברים שקיבלתי מאסוס של הכרטיס מסך לא עובדים מראה מסך כחול בוינדוס אקס פי אז היתקנתי קטליסט 4.10 מהאתר של ATI...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי עכבר IntelliMouse Optical 1.1 ומאז שפירמטתי מידי פעם שאני לוחץ לחיצה אחת הוא עושה אותה כמו דאבל קילק ולפעמים טריפל קליק... מה זה יכול להיות ? (לא דרייברים, יש לי את הכי חדשים)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לא קופץ החלון הזה שמשהו חדש חובר ואם רוצים להתקין אותו... אני מחבר ת'מדפסת ולא קורה כלום איזה פתרונות יכולים להיות?? אגב הלוח מסוג ABIT NF-7
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-