עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כולם. יש לחבר שלי בעיה, יש לו P4 3.0 Ghz Prescott 1Mb Cache. היום בבוקר הוא הפעיל את המחשב הווינדוס פעם והכל, הוא הלך לכמה דקות וכשהוא חזר המחשב נכבה ועלה עם האפשרויות של Windows XP של (Safe mode, Last Good configuration וכו....) בקיצור, בכל אפשרות שהוא בחר המחשב הריץ כמה דברים ועשה ריסטרט אחרי שניה. ניסיתי היום להסביר לו בטלפון איך להתקין את XP והסברתי לו בביוס איך לשנות את ה- Boot Drive ואפילו בביוס המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים. לאחר מכן באמצע ההתקנה של Windows המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים באמצע. אני חושד בבעיה של חימום יתר אך כשהוא בדק את הטמפרטורה בביוס הטמפרטורה הצביעה על 44 מעלות. (זה בכלל הגיוני לפרסקוט?) הוא אמר שהמאווררים בכלליות הרבה יותר שטקים ממה שהם היו פעם…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by oooz,

חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by er0101,

שלום יש לי AMD 2500+ Powercolor 9550 256X2 MB DDR Samsung XP PRO Sp1 באמצע משחקים כמו: True crime streets of LA Battlefield vietnam The suffering נפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס. עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן. ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר. במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה. צריך עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  4. מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itaim,

אני עכשיו כותב מהמקלדת הוירטואלית מקשי האותיות לא מגיבים... נגיד לחצתי על S אז זה פותח ליחלון שמירה.... בבקשה תעזרו, זה בלתי ניסבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Holography,

היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

7. Started by koby058,

קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by DrunkenMonkey,

יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  13. עד עכשיו היו לי שתי הארד דיסקים: אחד ATA133 וS-Ata שתיהם סמסונג 80 ג'יגה עכשיו קניתי הארד דיסק חדש 120 ג'יגה של סמסונג Sata. חיברתי אותו למולקס וללוח דרך הכבל Sata. עכשיו כשאני בווינדוס עדיין יש לי רק שתי כוננים איך אני מסדר את זה? בבקשה כמה שיותר מהר..

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by 14renegade,

היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.

15. שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by StreetRacer,

שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by Aviram,

היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Yung_man,

אז ככה: יש לי לוח של gigabyte מדגם GA-8T800, עם עדכון ביוס מס 3 (מופיע במסך איתחול בתור F3). הזיכרון שעובד עליו הוא DDR 333MHz, כשיש 3 סלוטים ובכל סלוט יש לי כרטיס של 256MB. ועכשיו לבעייה: עד עכשיו, בסלוט האמצעי לא היה שום כרטיס. קניתי עוד כרטיס של 256MB ושמתי אותו בסלוט האמצעי (מס' 2), ו-כלום. המחשב בכלל לא מתייחס. ניסיתי להחליף בין הכרטיסים, וכולם בסדר, הוא מזהה רק 2 סלוטים- את מספרים 1 ו-3. איך אני יכול להפעיל/לתקן את הסלוט הסורר? בתודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  19. אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by שמנואל,

שלום. הסרתי את ההתקנה של SP2 בשל בעיות ויחד עם ההסרה הוסרו כנאראה הדרייברים האלו: intel aim external flat panel driver 4 5 intel aim external flat panel driver 6 intel aim external flat panel driver מה זה בכלל ? מעכשיו בכל הדלקה של המחשב הוא מוצא חומרה חדשה ומבקש להתקין אותם. הבעיה היא גם שאין לי את הדיסק של לוח האם - האם אפשר לעזור לי ? תודה רבה.

21. Started by NIRAN,

קניתי ספק חדש משו פצצה של TT 480W ואני לא יודע לאן מחברים את החיבור הזה לחיבור הזה יש ראש חום עם 3 חורים ו 2 כבלים אחד שחור ואחד צהוב מחוברים ל 2 החורים של הראש ובאמצע יש חור בלי כבל: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture25.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture26.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture27.jpg והנה עוד כבל שאני לא יודע לאן לחבר זה כבל של מאוורר X-BLOWER של TT והוא אמור להתחבר ללוח אם איפה שהו יש לו ראש לבן ב'ז עם שלוש חורים ורק כבל אחד צהוב מחובר אליו בצד: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture28.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture29.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture30.jpg ___________…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  22. יש לי מחשב עם לוח אם asus P4S533-MX עם כרטיס מסך מובנה. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעה של המסך שאין נתונים מהמחשב למסך( המנורה של המחשב דולקת) חיברתי את המסך למחשב אחר ואין בעייה כך שזה לא המסך. נראה לי שיש בעייה עם הכרטיס מסך המובנה אני רוצה לחבר כרטיס מסך נוסף האם זה אפשרי ואם כן האם צריך לבצע פעולה נוספת שתבטל את הכרטיס מסך המובנה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by Imbernir,

לאח שלי יש מחשב שהוא כבר לא נגע בו..שנה ככה... לפני כמה ימים הוא ניסע להפעיל וכל פעם המחשב נתקע בSTARTUP (איפה שרואים את כל המידע על המחשב..מעבד וזיכרון) עכשיו , הכל נראה תקין , הכל מחובר , אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kobibo,

יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר. השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by nas,

mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים