תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמת אינטרנט בעלת חיבור USB ומשום מה המחשב שלי מסרב לזהות את המצלמה... ניסיתי מיליון דברים: א. המצלמה עובדת במחשבים אחרים... ב. המצלמה תואמת XP ולי יש XP ועובדת אצל אחרים תחת מערכת ההפעלה הזאת ג. מודם ושאר התקני USB עובדים כרגיל ד. ניסיתי להסיר אותם ולהתקין רק את המצלמה במקום שהיה בו פעם התקן USB אחר שעבד ה. התקנתי דרייברים כמובן אך ללא הועיל... אשמח לעזרה בדחיפות תודה, אסף
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אך ורק במשחק המסוים הזה (לאחר זמן מסוים). הוא לא מגיב וחייבים לעשות ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים של הכרטיס מסך? לחבר שלי יש אתו מחשב כמו שלי וזה לא עושה לו שום בעיה.....הדרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן שיש...אין לי מושג למה זה....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי הראד דיסק של מקסטור , אני רוצה לגמפר אותו לסלייב , אבל אין תמונה על ההארד דיסק איך לגמפר , מה אני יכול לעשות .. ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי קצת מסובכת (אולי זה 2 בעיות נפרדות) ונמשכת כבר זמן רב. נתחיל במפרט: AMD 64 3000+ Radeon 9800 PRO 128mb 256bit Geil DDR400 512mb לוח אם: קניתי את המחשב שיש לי עכשיו לפני כמה חודשים, הכל עובד אחלה ונראה מעולה. אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על המחשב החדש הוא Far Cry, משחק עם גרפיקה מדהימה. לאחר משהו כמו שעת משחק (לפעמים אפילו 4) הייתי מתחיל לקבל עיוותים גרפים שיכולים להיגרם משני דברים: 1) זיכרון פגום (זיכרון של כרטיס מסך או RAM) 2) התחממות הגרטיס מסך הנחתי שזה מספר 2 ודאגתי למאוור 80 שמקרר לי את הכרטיס מסך. מאז ועד ללא מזמן לא נתקלתי בתופעה עד כמה זכור לי, אז הנחתי שהכל נפתר. לא מזמן התחלתי עוד 2 משחקים, בשניהם פתאום התחילה לי בעיה חדשה שלא הייתה לי. יש סיכוי שהכ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחרפן ועכשיו יש לי בעיה עם הכרטיס מסך\ מסך הוא מציג לי מלא קווים כחולים וכל מני שטויות. לאחרונה גם נתקלתי בבעיה בלראות סרטים, אם אתם מכירים את נענע וידיאו אז כשאני נכנס לשם ואני בוחר סרט הוא טוען איזה 2 דקות ואז יש רק קול, בלי תמונה ניסיתי להתקין את כל הקודאקים שמצאתי ולא עזר האם יש לכם רעיון?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולאחר 10 דקות של משחק, טמפ המעבד (amd 64 3000+) מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות יחסית - אזור ה60+. כאשר המעבד מגיע לטמפרטורות אלו המחשב נקפא ולא מגיב. אני לא מבין למה בכלל המעבד מגיע לטמפרטורות כאלו גבוההות כשהוא עם קירור. הקירור בסיסי, אבל בכל זאת. מה לדעתכם גורם הבעיה ואיך אוכל לפתור בעיה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ibm , פנטיום 3 1.0GHz, שמותקן עליו win 2000 אני לא ממש יודעת איפה למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלו, ואני חייבת את הדרייבר ממש דחוף, מה עושים מאיפה מוצאים....?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה. כאשר אני מפעיל את התוכנה aida, כבר במסך הפתיחה שלה היא נתקעת, בשלב שרשום משהו על scanning pci devices, ואז כל המחשב נתקע. מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בצורב Pioneer DVR-A05 ופתאום אחרי כמה זמן שהוא עבד (בערך כשנה) הוא לא צורב לי כמעט כלום, אולי פעם אחת מתוך איזה 10. לא צורב זאת אומרת שהוא מודיע לי הודעה שהצריבה נכשלה והדיסק הריק לא צרוב או התקלקל. ניסיתי לצרוב בעזרת התוכנית: Nero Burning Rom 6 Stomp Recordnow Max Alcohol 120% (מצורף קובץ Log של Alcohol 120% עם הפירוט של התקלה בשורות התחתונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-