עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני לא מפרמט אלא רק את הכונן שגם מותקן עליו הוינדוס אז האם אסור שהשמות של התיקיות והקבצים בכונן שאני לא מפרמט יהיהו בעברית כי בגלל שכשמתקינים את הוינדוס אז ההתקנה נעשית חלקה בדוס הרי האם צריך לשנות את השמות לאנגלית? והאם המחשב יפעל לא מהיר כמו שמפרמטים את שתי הכוננים אם כונן אחד מלא? תודה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Starsky,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול OnBoard והוא עושה לי בזמן האחרון בעיות עם החיבור של המיקרופון, אז החלטתי לחבר כרטיס קול בנפרד. התקנת הדרייבר של הכרטיס שנמצא על הלוח נעשת על ידי התקנה מיוחדת וגם הוא לא מזוהה אוטומטית, אז דרך הלוח בקרה נכנסתי להוספה והוסרה ומחקתי אותו דרך שם ומיד כיביתי את המחשב כדי שלא בטעות יזהה אותו בצורה לא טובה ואז ידפוק הכל. ברגע שהמחשב היה כבוי חיברתי את הכרטיס קול השני והפעלתי את המחשב מחדש. הוא זיהה בהתחלה התקן מולטימדיה אבל לא מצליח לסיים את ההתקנה שלו, ושום כרטיס עכשיו לא עובד. אז הורדתי את התוכנה aida32 כדי שתזהה איזה חומרה מחוברת לי למחשב, והחומרת קול היחידה שמזוהה היא הכרטיס קול שעל הלוח והכרטיס קול בנפרד בכלל לא מזוהה. אני רוצה לציין שכבר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yuvalfr,

המחשב שלי נתקף בבעיית המסכים הכחולים. בעיקר כשאני מפעיל משחק, לדוגמא אם אני מפעיל NBA LIVE 2004 לפני שהמשחק יעלה אני מקבל מסך כחול. לפעמים המסך הכחול מופיע ישר כשאני מפעיל את המחשב (Windows 2000) וממשיך עוד כמה וכמה פעמים, עד שאני מצליח להפעיל את ווינדוס ולא לקבל את המסך הכחול. הבעיה הזו תמיד הייתה קיימת אצלי אבל לא הייתה רצינית, לפעמים באמצע משחק הייתי מקבל מסך כחול, אבל בזמן האחרון הבעיה התרחבה וזה כבר בלתי-נסבל. הדבר היחיד המשמעותי שאני יכול לזכור שיכול להיות הגורם להתרחבות התופעה הוא העובדה שאחותי הפילה את המארז של המחשב מגובה חצי מטר, המחשב ממש התרסק והופתעתי שהוא בכלל נדלק אח"כ. בכל מקרה, זו יכולה להיות הסיבה. אני יודע בוודאות שזו בעיית חומרה (אגב: AMD 1.33GHZ, GA-7…

4. הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …

5. Started by bubugu,

שאני צורב בתוכנה נרו ישר על ההתחלה זה כותב לי power calibration error מה זה אומר? ואיך אפשר לתקן את זה? הצורב שלי: yamaha 2100E משתמש באקס פי.. אה וגם זה עושה לי את זה לפעמים: http://img1.tapuz.co.il/forums/41503578.jpg וזה פשוט לא מסיים זה כל הזמן חושב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by BuTchY,

שלום תמיכה! אחי הקטן התקין משחק במחשב שלו ומאז התחילו בעיות המחשב עשה מדי פעם ריסט כנראה בגלל התחממות ועכשיו הוינדוס פשוט לא עולה, רק מגיע למסך של טעינת XP ולא ממשיך התקנתי XP מחדש אחרי פורמט וגם זה לא עזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

8. כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by rozwarez,

קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש שלי, וכבר יש לי בעייה המחשב מכיל הרד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג וכשאני נמצא בFDISK ורוצה לחלק אותו למחיצות אני יכול לחלק רק 10 ג'יגה מה קורה פה? ואיך אני מסדר את זה? (כן אני עושה תמיכה בדיסק גדול)

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? יש לי שאלה אילכם והיא: העם יש קשר בין חום רב בדיסק קשיח (אין שום דבר שמקרר אותו ) לבין מחשב איטי??

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by noobster,

קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by dad11223,

שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. Started by a_nuke,

יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?

14. Started by BigMs,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Impreza,

הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by 114508534,

אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by Imtheman,

טוב אז אני אסביר את עצמי קצת יותר.... אז הרכבתי מחשב חדש והפלא ופלא המסך נדלק על הפעם הראשונה... ואז... המקלדת לא מגיבה!!!!!!!! :pissed: ככה שכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F2 אבל שיא התסקול אי אפשר ללחוץ על כלום החלפתי 5!!!! כן 5 מקלדות ככה ש ב200% זה הPS המעצבן הזה!!! אז חשבתי אולי מקלדת USB תתחבר...? מה אתם אומרים הבעיה הזאת תפתר עם מקלדת חדשה או לוח אם חדש?????

20. מצטער עם שאלה זו כבר יצאה לכם מכל החורים. ניסיתי חיפוש לא העליתי דבר......תודה מראש

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. אוקיי אז ככה לפני כמה ימים החלה בעיה בחשב שהוא נכבה עקס חימום יתר לפי מה שהמחשב בעצמו טוען. הנה מפרט: http://rotter.name/User_files/nor/417bc3dc7fedc671.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc3e801400886.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4090214094d.jpg כרטיס מסך Gainward Gforce 4 Ti4200 צילום מסך אחרי שהוא קורס ואני מדליק מחדש: http://rotter.name/User_files/nor/417bc4a404e47029.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4ad050e3aed.jpg טמפ': http://rotter.name/User_files/nor/417bdddc096a3b93.jpg טמפ' כעבור 30 דקות מאמץ בPrime95: http://rotter.name/User_files/nor/417c10102cd64e57.jpg הרצתי שעה את Memtest אבל אין גם שם בעיות: http://img84.exs.cx/img84/5535/mem…

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by eizik26,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט IntelliMouse Explorer 2 ופתאום בזמן עבודה הוא הפסיק להגיב ולעבוד ניסיתי לכבות את המחשב לנתק את העכבר להוציא את הסוללות לחבר ליציאת USB שום דבר לא עזר יש למישהו אולי הצעה מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף אותו יש לי אותו סה"כ 3 חודשים

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by ron533,

פתאום המדיה פלייר 10 לא משמיע לי קול בסרטים וקליפים שונים , הוידאו רץ רגיל.... עד עכשיו עבד תקין. נגנים אחרים עובדים בסדר ככה שזו לא בעיית חומרה. כשאני מנסה לנגן MP3 אז הוא מודיע על בעיה בכרטיס הקול....אבל הכרטיס עובד תקין ויש סאונד ותמונה בנגנים אחרים... מה זה יכול להיות?? (ניסיתי הסרה+התקנה) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.