עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VL,

שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  3. היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alex28,

שלום לכם יש לי בעיה שהיא שכל פעם שאני מפעל מחדש את מחשב במסך השחור רושם לי את זה http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg pri slave hard disk: s.m.a.r.t. status bad' backup and replace press F1 to resume מה זה אומר ואך אני פותר את בעיה??? תודה תודה תודה מאלכס!!!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Nitro Viper,

הכוונה שלי היא עד איזה V בטוח להשתמש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by emil001,

לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by vlad280,

אני הורדתי סרטים באיכות Blu-ray בפורמט mp4 וצרבתי אותם דיסק DVD רגיל, ומסיבה כלשהיא המערכת קולנוע לא קוראת את הדיסק והמחשב כן קורא... יש לי אפשרות להוריד גם סרטים בפורמט MKV ו AVI שאלו פורמטים של סרטי HD כבדים יותר. בכל מקרה אני לא רוצה להוריד סתם ולבזבז דיסקים על משהו שלא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר איך ניתן לצרוב בצורה יעילה שתעבוד. יש לי תוכנת צריבה PowerISO וגם Nero. נ.ב כשאני מוריד סרטים באיכות DVDRIP וצורב אותם, הם רצים חלק בלי בעיות. והמערכת קולנוע זאת מערכת של סוני די יקרה, נקנתה לפני שנה בערך ככה שלא נראה לי זאת בעיה עם המערכת..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. Started by mickycohen,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום רב לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה, המחשב שלי מחובר ב-DVI למסך מחשב של פיליפס וב-HDMI למסך טלוויזיה של פיליפיס, שניהם נמצאים גג 2 מטר מהממחשב. יש לי כרטיס מסך REadon X800 . הבעיה היא כזאת: כל עוד התצוגה של המסך נמצאת על המסך מחשב, המחשב לא קורס ולא כלום, אין שום בעיות ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלוויזיה (לראות סרטים,סדרות) המחשב קורס בערך 10-15 דקות מתחילת הסדרה. פתחתי את המחשב לבדוק אולי הכרטיס מסך התחמם, ולא - המאוור עובד והכל בסדר, מה שכן שמתי לב שהארד דיסק התחמם, וזה נשמע הגיוני שברגע שהוא יתחמם המחשב יקרוס, אבל למה זה קורה רק על הטלוויזיה? בבקשה עזרה, זה מחרפן אותי חחח תודה רבה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). עריכה: זה ממש דחוף , בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  11. היי לכולם הפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JC ובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכל ירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערך כשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדש אם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני. כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתוב שהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה.. ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דבר מה אני עושה?!?! תודה ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ובכן..... ה- HDD הנ"ל מותקן אצלי במחשב משהו כמו חצי שנה עד עכשיו...ממש לפני כמה ימים שחזרתי מחו"ל גיליתי שיש לו איזה בעיה מוזרה וכנראה מראה על איזשהו כשל טכני. בכל מקרה, מה שקורה זה, המחשב עובד משהו כמו שעתיים ואז בום מתקבל מסך כחול, הוינדוז עושה DUMP לזכרון ואז ריסט...אחרי שהוא ריסט הכונן לא מזוהה ורק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב הוא שוב מזוהה וחוזר חלילה. הורדתי את הדיאגנוסטיק טולז של סיגייט וכבר ב- SHORT DIAGNOSTIC אני מקבל FAIL...כמובן שזה כלי מטומטם שלא אומר לך אפילו מהסיבה אלא פשוט PASS או FAIL..מה שיותר מוזר זה..אני עושה LONG DIAGNOSTIC הוא כן עובר. בכל מקרה הסימפטומים של הבעיה מעבר למה שכבר ציינתי היא איטיות מחרידה...יכול להיות שהמנוע שלו נדפק והוא בסלד נמוך ממה שא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by barhanin,

שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. היי, אז ככה מהשבוע האחרון במחשב ספיציפי אחד (שהוא גם הכי חזק מבין כל שאר המחשבים בבית) התחילה לי בעייה באינטרנט, מהירות ההעלאה בסדר, אבל מהירות ההורדה לא מגדרת את ה1 MB כאשר המהירות שלנו היא 10 MB ובשאר המחשבים הכל תקין. עשיתי את כל אלו, והבעיה קיימת. - סרקתי וירוסים עם 3 תוכנות - ניקיתי את המחשב עם מספר תוכנות - איפסתי את הראוטר - ניסיתי בדפדפנים שונים - מחקתי דברים לא נחוצים ועדיין האינטרנט ממש ממש איטי... מה שכן שמתי לב שבפקודה netstat -e בcmd כמות הERRORS והDISCARDS מאוד גדולה, אבל לא מצאתי על מה זה מעיד והאם זה יכול להיות גורם הבעיה, במידה וכן, מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום, צצה לי שוב בעיה מוזרה במחשב כמו תמיד! הפעם המחשב מתכבה לי כל כמה זמן ... לא מבין למה .... הוא פשוט מתכבה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נדלק רק אחרי כמה דקות שאני מחכה בלי לגעת בו הוא נדלק שוב אבל אחרי כמה זמן שאני נמצא עליו הוא שוב מתכבה ומסרב להידלק! מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. איך שאני מפעיל אותו הווינדוס אומר לי שהוא ניתקל בבעיה ועליו להסגר אהה ואיך אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה (radeon X1800XT 512) כאילו חיברתי את הכבלים והכל אבל לא מצאתי אפשרות בדרייבר פעם היה לי nvidia וזה היה ממש פשוט אבל עכשיו אני לא מבין כלום חוץ מהבעיה בדרייבר

18. לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 לאחרונה, בכל הפעלה של יוטורנט ( גרסה אחרונה), המחשב נתקע לזמן קצר, אחר כך משתחרר למספר דקות, שוב נתקע, וחוזר חלילה. התופעה מטרידה מאוד, ולכן אני נאלץ לסגור את התוכנה, בעת שאני עובד עם המחשב. יש לציין שבעבר היה לי מקרה דומה. הצלחתי לתקן זאת, ע"י כך שהתקנתי גרסה חדשה ואיפסתי את ההגדרות. הפעם, ניסיון כזה לא עזר בכלל. התצלום הראשון, מציג את התהליכים שטוחנים את המעבד. יוטורנט, קופץ לראש הרשימה, כאשר הוא תוקע את המחשב: התצלום השני מציג את השתוללות ה-CPU זה גם חופף לדפוס התנהגות המחשב: קופא ומשתחרר לסירוגין. כאשר CPU נוסק כלפי מעלה, העכבר נתקע, ומשתחרר רק כאשר CPU צונח למטה. יתכן מאוד שברגע שנבין מדוע זה קורה- יתגלה הפתרו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by danny70,

שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?

22. המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by .y.s,

התקנתי XP על Hard-Disk חדש של 80G, הפקודה "הפעל מחדש" או "כיבוי" מבצעת את התהליך הרגיל של סגירת כל האפליקציות ובשלב הסופי הוא נשאר קפוא ללא שום פעילות במשך יותר מ-2 דקות ורק אז מתבצע הכיבוי/אתחול. נ.ב. הרכבתי מחדש את ה-HD הישן (20G) ואיתו אין שום בעייה. פתוח להצעותכם או עזרתכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום, קניתי את הצורב LG H30N חיברתי אותו הוא פועל אבל משום מה הווינדוס לא מזהה אותו. (אני חושב).. לדוגמא כשאני בא לצרוב משהו בנרו הוא לא מזהה שיש לי צורב DVD. הצורב לא בא על דרייברים או משהו כזה כך שאני לא יודע מה לעשות.. בבקשה זה ממש דחוףף תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.