עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HilaX3,

יש לי מחשב יישן שכרעג פשוט לא עולה, ליתר דיוק, הוא מתחיל את המחשב, מראה לי את הטעינה של ההארד דיסק - לפעמים מגיע למצב שהווינדוס מתחיל להריץ - ואז עושה ריסט. אני כמעט בטוחה שזאת בעיה בהארד דיסק, או במערכת הפעלה.. מישהו יודע מה עליי לעשות? מידע על המחשב : מרכת הפעלה של XP.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  2. אז ככה קיבלתי ת'מחשב החדש שלי... AMD 64 3200 Asus A8N SLI Deluxe V-DATA 2X512 WD 80 GB SATA והוספתי לו לבד עוד הארד דיסק של 80 ג'יגה (לא SATA?) ואת הכרטיס מסך Asus EN6600GT כשאני מדליק ת'מחשב כל המסך מלא בכל מיני תווים וקשקושים (אם מסתכלים טוב יש תמונה ברקע) אני משתגע אני לא יודע מה זה...ואני לא יודע אם זאת בעיה של דרייברים כי אין בכלל מערכת הפעלה על המחשב... בדקתי 200 פעם ת'חיבור של הכרטיס מסך והוא בסדר... בדקתי גם כמעט כל חיבור אחר במחשב ואני פשוט לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור? תודה מראש... ערכתי - מקווה שזה בסדר...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTV יש לי R9000 64 MB הטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנה ניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבן היום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטים אך להפתעתי זה גם היה בשחור לבן חשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים). ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד. אז אני צריך עזרה דחוף בתודה גיא.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מחשב ישן, מעבד AMD, זכרון 512MB של DDR1. בהפעלה הראשונית הכל טוב ויפה והמחשב עובד טוב, אך ברגע שרוצים לעשות לו ריסט (זה יכול להיות הפסקת חשמל רגעית או הקשה על כפתור ristart אז הוא לא עולה יותר. בשלב ה boot הוא נתקע ועושה לעצמו שוב ושוב ריסט. שומעים את הכונן הקשיח מתכבה ונדלק שוב ושוב בזמן הזה. נתון מעניין: כשנותנים למחשב מנוחה של 10 דקות (כיבוי כללי) ומדליקים שוב, הוא עולה כמו שצריך. מה זה יכול להיות? תודה מראש, גיא.

5. Started by mosesgamer,

עד לא מזמן היה לי fps נחמד במשחקים ולאחרונה הfps ירד דיי משמעותית יכול להיות שאבק זה הסיבה לזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by cordoba30,

ברצוני לדעת איך להסיר את הנטמיטיינג מהחלונות XP ואז להתקין שוב

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by liron555,

יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מדובר במחשב נייד HP Pavilon ze4523EA אני מעוניין לפרמט ולהתקין חלונות מחשב. הבעיה היא שאין לי את הדיסקים של חומרת המחשב, אני חושש שלאחר הפירמוט אני אדרש לדרייברים של לוח אם / סאונד / כרטיס רשת וכו', כמו כן מותקן איזה דרייבר שמאפשר להשתמש בכפתורים ובמשטח העכבר (עם האצבע) המובנה במחשב (OneTouch למיטב זכרוני). מה עלי לעשות כדי להבטיח שלאחר הפירמוט לא אתקע ? תודה !

10. קניתי כונן קשיח חדש של WD של 500G ואלה רק הפירמוטים שהוא נותן לי: איך אני מפרמט אותו בFAT32? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by natanel20,

היי אני רוצה לפרמט לגמריי את המחשב. יש לי מחשב ASUS דגם F556UA-AS54 מעוניין לפרמט את המחשב לגמריי (שמתי עליו דיסק קשיח רגיל ואני מעוניין לפרמט) אני מנסה להתקין דרך דיסק און קי נשלף. אני נכנס ל-BIOS ע"י לחיצה על F2 אבל בעמודה של BOOT אני לא רואה שם אפשרות לעלות את המחשב דרך ה-USB. תמונות עזרה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. Started by moti_op,

שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by HWguy,

תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by orenmj23,

בוקר טוב לכולם, במחשב שלי יש תופעה מוזרה בתקופה האחרונה, אני מחובר לרשת האלחוטית בעזרת מתאם USB שעובד בערך שנתיים. התופעה שמתרחשת היא שהסטיק מתנתק ומתחבר למחשב (המחשב מאבד את הזיהוי שלו ובהחלט ניתן להבין שהמגע רופף). השאלה שלי היא כזאת מאחר והסטיק עובד במחשב השני ללא כל בעיה בעוד מוצרים אחרים (מקלדת, מצלמה, סטיק רגיל) עובדים על אותן יציאות בעייתיות במחשב הבעייתי. היא ממה נגרמת הבעיה ומה יש כדי לפתור אותה, מצד אחד חבל לי לקנות מתאם נוסף ולקבל את אותה בעיה, מצד שני האם היציאה במחשב עצמו כבר דפוקה (הבעיה מתרחשת בכל היציאות ולא באחת ספציפית). אשמח לשמוע את דעתכם. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by devek,

יש לי מסך FLATRON 776FM עם רמקולים מובנים בתוכו. עכשיו יש לי בעייה שאני שומע רק מהרמקול הימני.. השמאלי או מושבט או מנגן ממש חלש שאני לא שומע ממנו כלום! איך מסדרים את זה? אם בכלל אפשר!?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by yehudaeitam,

הי. לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש. נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב. חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה. למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?! לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by LIRON1,

שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  19. ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by zurman,

המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק, ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  25. יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים