עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by natanel20,

היי אני רוצה לפרמט לגמריי את המחשב. יש לי מחשב ASUS דגם F556UA-AS54 מעוניין לפרמט את המחשב לגמריי (שמתי עליו דיסק קשיח רגיל ואני מעוניין לפרמט) אני מנסה להתקין דרך דיסק און קי נשלף. אני נכנס ל-BIOS ע"י לחיצה על F2 אבל בעמודה של BOOT אני לא רואה שם אפשרות לעלות את המחשב דרך ה-USB. תמונות עזרה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  2. Started by moti_op,

שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by HWguy,

תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by orenmj23,

בוקר טוב לכולם, במחשב שלי יש תופעה מוזרה בתקופה האחרונה, אני מחובר לרשת האלחוטית בעזרת מתאם USB שעובד בערך שנתיים. התופעה שמתרחשת היא שהסטיק מתנתק ומתחבר למחשב (המחשב מאבד את הזיהוי שלו ובהחלט ניתן להבין שהמגע רופף). השאלה שלי היא כזאת מאחר והסטיק עובד במחשב השני ללא כל בעיה בעוד מוצרים אחרים (מקלדת, מצלמה, סטיק רגיל) עובדים על אותן יציאות בעייתיות במחשב הבעייתי. היא ממה נגרמת הבעיה ומה יש כדי לפתור אותה, מצד אחד חבל לי לקנות מתאם נוסף ולקבל את אותה בעיה, מצד שני האם היציאה במחשב עצמו כבר דפוקה (הבעיה מתרחשת בכל היציאות ולא באחת ספציפית). אשמח לשמוע את דעתכם. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by devek,

יש לי מסך FLATRON 776FM עם רמקולים מובנים בתוכו. עכשיו יש לי בעייה שאני שומע רק מהרמקול הימני.. השמאלי או מושבט או מנגן ממש חלש שאני לא שומע ממנו כלום! איך מסדרים את זה? אם בכלל אפשר!?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by yehudaeitam,

הי. לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש. נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב. חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה. למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?! לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by LIRON1,

שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by zurman,

המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק, ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  14. יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dids22,

Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini!nvHalFbInitHw_NV20+283 ) מה הבעיה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Check_Point,

שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by בסמה מוצו,

1.אם נגיד ניסיתי לעדכן את הביוס וזה התפקשש והמחשב לא עולה אז איך מתקנים את הביוס בהנחה שאין לי שני ביוסים? 2.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיתאים לויסטה יש לי 512 מגה זכרון ddr1 וכרטיס מסך מובנה .אני רוצה להוסיף גיגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך שיתאים לויסטה על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות חלקים משומשים? 3.האם אני יוכל להשים ddr2 על המחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by music2020,

חברים שלום , מדובר במחשב נייח שרץ עליו ווינדאוס 7 64 ביט וכרטיס מסך AMD 6570 עם דרייבר אחרון 9.12.0.0 מחודש שעבר למי שאינו מכיר את הכרטיס הוא מכיל יציאות VGA / DVI / HD המסך מחשב מחובר דרך ה VGA עובד מצוין הטלוויזיה ( SAMSUNG LED סדרה 5 )מחוברת דרך DVI במחשב ל HD של הטלוויזיה (כבל DVI TO HDׂ) לא עובד אבל מזהה משהו.. כאשר אני מנתק את ה DVI במחשב רושם אין אות כאשר אני מחבר הוא רושם בדוק את חיבור המתח או בדוק את הגדרות המקור . מכאן ניתן להניח שיש סוג של זיהוי לקחתי כבל HD HD חיברתי לאותה יציאה בטלוויזיה עובד מצוין חיברתי מתאם HD ל DVI במחשב ושוב אותו דבר כמו עם הכבל הקודם לדעתי משהו בהגדרות או בהפעלת יציאת ה DVI שאני לא מצליח למצוא חשוב לציין שעד לפני כ שבוע הכל עבד מצ…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by ate5502,

שלום חברי פורום יקרים. לפני יומיים בזמן שהמחשב קצת קירטע עשיתי לו ריסטארט, ומאז הוא לא עולה. אני לא מגיע למסך טעינת הוינדוס. הכל עד לשם עובד ומציג. במקום הלוגו של הווינדוס אני מקבל מסך שחור וכלום משם והלאה. הוא יכול להמשיך ככה עד עכשיו לפחות 3 שעות (מסך שחור) דברים שניסיתי: לנקות את הרכיבים, לפרק זכרונות, להוציא כרטיסים ולחברם מחדש, הוצאתי גם את הבטריה של הלוח אם והחזרתי אותה. חשוב לציין שגם ניסיתי לעשות boot מדיסק ההתקנה של ווינדוס, אך ללא הועיל. למרבה הצער, המחשב לא טוען מאף הארדיסק \ קומפקט דיסק שניסיתי. מפרט טכני: לוח אם p5qc של asus 2 דיסקים קשיחים של seagate כרטיס מסך gtx 260 מעבד q9550 4 ג'יגה זכרונות ספק כח של 650w של hec. המחשב עובד מזה כ-4 שנים, וזו פעם ראשונה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הי , יש לי מחשב יחסית חדש - 16 גיגה ראם יש לי בעיה אני שם לב שאני קבוע על יותר מ 75% זכרון לא ברור לי למה - ב TASK MANAGER הסכומים לא מסתדרים ואני מניח שזה נעלם בגלל משהו אחר הפעלה מחדש פותרת את הבעיה - אבל זה חוזר על עצמו אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בדרך כלל כשמדליקים את המחשב, הוא קורא את ההתקנים, וממשיך לwindows בזמן האחרון, כשאני מדליק אותו, הוא ממשיך לחשוב בלי הפסקה, לתיאור העניין- מי שיש לו למשל מאווררים של זלמן, יודע שכשמדליקים את המחשב, המאווררים פועלים בכל הכח, ואז נרגעים, אז העניין הוא, שאצלי המאווררים ממשיכים לפעול +הדיסק קשיח. אחרי שאני מכבה ומדליק שוב, זה מסתדר. מה הסיבה לזה? תודה על העזרה. מפרט: Antec TX1088 DFI LanParty NF4 ULTRA-D AMD Athlon 64 3700 Zalman Fatality FS-C77 Zalman Vga Cooler VF900 Corsair CMX512-3200X WinFast PX7800GT סתם לידע כללי...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. היי החבר'ה אחי הקטן נעל בסיסמה את המחשב שלי (מחשב של לנובו) והוא לא זוכר את הסיסמה מה אני יכולה לעשות כדי לפתוח את המחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  23. שדרגתי מ 8.1 ל 10 ( ב 8.1 הבעייה לא הייתה קיימת ) . אני מגביל את ה CPU ל 80% לדוגמא דרך : Control Panel > Hardware and sound > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Processor power management > אבל הוא עדיין מגיע ל 100% בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  24. שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by AVISHATZ,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.