עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עמוסס,

חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, מזה יומיים אני מנסה להתקין את הכרטיס קול OB שבלוח - הOS היא XP PRO הכי עדכנית שיש, ב BIOS נראה בסדר - אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש -> שום דבר לא עזר! הכרטיס הקול השני גם לא עובד ואי אפשר להתקן אותו. נסיונות להתקין את RELTEAK מהדיסק שמגיע עם הלוח אבל אחרי האתחול ,שום דבר לא מותקן ,ניסיתי להתקין מ DEVICE MANAGER ממיקום ספיציפי ,לא עזר. ביטלתי ב BIOS את הכרטיסOB אבל עדיין ה CREATIVE לא עבד. פירקתי את הכרטיס מסך (HD2600 PRO),פירקתי את הCREATIVE LIVE 24 BIT. גם לא עזר. אחרי נבירות אין ספור הבנתי שאחד ההתקונים המח**** של מיקרוסופט דפק את ההתקנה של AUDIO HD של REALTK. מאתר מיקרוסופט מצאתי את ה PATCH שאמור לתקן את זה אבל שאני מנסה להריץ אותו זה רושם שהתקן חדש יות…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by pirlo59,

מחשב נכבה לאחר כניסה של 5 דקות לאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Necessary_Evil,

אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (: *אופס זה היה צריך להיות בפורום תוכנה.. אפשר למחוק..*

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by BravaSX,

שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by snsn_1,

שלום לכולם !!! יש לוח אם של ASUS P4-PE כרטיס מסך G.F 4 440MX 128 MB SE מעבד 2.4 זיכרון 512 MB 333 MHZ הבעיה היא שכל פעם שאני משחק ולא משנה איזה משחק או גולש באינטרנט ( רק כאשר אני גולל דף מידע מסוים ) נשמעים ציפצופים מהרמקול של המארז בפורום של סיון ענו לי ואמרו שיש חוסר תאימות מתח בין כרטיס מסך ללוח אם אבל לא נתנו שום פיתרון אנא עיזרו לי.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by levimadman,

אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכונן SSD 128GB של סמסונג (ה-evo850). אלו כתוספת למפרט של מחשב יחסית ישן שהיה חזק מאוד (אבל זה כבר לא רלוונטי). זהו שאר המפרט: c2q q9550 2.83GHZ 6GB RAM DDR2 WIN8 64b 2 הארדיסקים נוספים של WD הסיבה לשדרוג היא שיפור המהירות ומתן אפשרות להריץ משחקים. האמנתי שהמעבד עדין יחסית חזק ולכן לא בחרתי לשדרג אותו. אני מנסה בימים אלו להריץ Assassins creed unity וFar cry 4. הראשון קורס לי כל הזמן וטוען שלמחשב נותר מעט זכרון, והשני עוד סביל וקורס פה ושם. אציין שכל הקריסות מלוות בשגיאת your pc is running on low memory, למרות שאני אף פעם לא רואה יותר מ-4 ג'יגה בשימוש. במנוחה משום מה המחשב מנצל 1.5 ג'יגה זכרון (אני מציין זאת כי זה היה נראה לי קצת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by er0101,

בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zohar678,

בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by elyasaf755,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואני גם לא בטוח מה בדיוק הבעייה במחשב שלי, אבל אני חושב שזה הלוח אם שלי (דגם Asus M2A-VM HDMI). קודם כל: איך הבעייה קרתה? המחשב קרס והראה לי מסך כחול שעכשיו אני מצטער שלא ייחסתי לזה חשיבות ולא ראיתי מה היה כתוב בהודעה. הבעייה:כשאני מנסה להפעיל את המחשב אז קורים מספר דברים - 1)המסך נשאר תקוע על התצוגה של הלוח אם (כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את הפרטים של המחשב מהר, ואז יש תמונה של הדם של הלוח אם, ואז טוען את הווינדוס, ואני דיי בטוח שאתם כבר יודעים את זה אבל רק ליתר בטחון...). 2)המקלדת לא עובדת, לעומת זאת העכבר כן עובד, אז אני לא יכול ללחוץ על DEL או TAB ולהתעסק בשטויות שם... 3)אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי ומשתמש במובנה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה... יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני). 6600GT 128DDR 200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSB אחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by lev-27,

מפרט: Intel i7 4770K + קירור טוב כרטיס מסך Nvidia 760 ספק חזק 600W מארז איכותי fractal design R5 כעבור עשרים דקות משחק גל חום מטורף עולה מהמחשב. הישיבה ליד המארז הופכת ללא נעימה בקיץ. מה עושים? מה יכול לגרום לבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ברשותי מחשב בן פחות משנה ולאחרונה כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לרוב אין שום תגובה, לפעמים הנורה של המחשב נדלקת לשניה ואז נכבית. וכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחכה כמה שניות אז הכל עובד כרגיל. זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי כל הלילה. שהמחשב כבר פועל אז אין שום בעיה, אפשר לשחק, לצפות בסרטים הכל עובד פיקס. דברים שניסיתי: החלפתי בין כפתור הריסט לכפתור ההפעלה לוודא שזה לא הכפתור. ניתקתי את חיבור ה24 פינים, וחיברתי בחזרה, והמחשב עבד, מה שגורם לי לחשוד בלוח אם. עידכתי ביוס לגרסא האחרונה. מפרט: i7 4790K CORSAIR Vengeance Pro Red 16GB 2x8GB 2400MHZ RAM Asus Z97M-Plus Crucial 512GB MX100 Series ASUS GeForce GTX 760 2GB Seasonic X-Series 650W GOLD Modular Fractal Design Define Mini תודה!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. פווו... טוב אחרי יום ארוך אני יתחיל לספר מה עבר היום... לאחר שראיתי שהנוד32 לא מצדיק את עצמו (עושה כל מיני בעיות) עברתי לקספרסקי שישר שהתקנתי מצא כמה ווירוסים... הקובץ הראשון שהוא מצא מודבק בווירוס היה קובץ DLL שהיה חינוי למערכת ההפעלה! כמובן שלא שמתי לזה ולאחר שהוא הודיע שהוא לא מצליח להפטר מהווירוס - תמיד זה ככה משום מה... ועשיתי לקובץ DELETE !! כמובן שאחרי מחיקת הקובץ אחרי הריסטארט המחשב בתחיל להתחרפן וביקש קבצים מוזרים מאוד.. ניסיתי כל מיני דברים ואפילו ראיתי שאני יכול לשחזר את קובץ הDLL מהקספרקי אבל משום מה גם אחרי שיחזור הקובץ המחשב עשה בעיות וביקש קבצים שונים על עליית המחשב... התחלתי בפירמוט ועכשיו סיימתי הכל (כולל דרייברים וכל המסביב) מפרט A3200 גיגה זיכרון…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by proevo4ever,

היי, אני יודע שיש בביוס של הלוחות אם של ASUS פיצ'ר שנקרא EZ TUNING משהו כזה לבצע OC ו RAID בקלות האם דבר דומה קיים גם בלוחות אם של GIGABYTE והאם ניתן בעצם ליצור RAID מכל לוח-אם ? (אולי זה קיים כבר שנים ואני פשוט לא מודע)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by OmerD13,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מחבר אוזניות למחשב ולא שומעים מהם, ממשיכים לשמוע מהרמקולים. ניסיתי לחבר אותם גם מקדימה וגם מאחורה ועדיין לא שומעים, הגדרתי אותם בתור אוזניות ולא שומעים. ניסיתי גם 2 סוגים של אוזניות- זוג אחד רגיל שיש לי ואחד של האייפוד. ד"א- יש לי ווינדוס 7. המארז שלי הוא CM690, וכשאני מנסה לחבר את האוזניות למעלה ולא מאחורה, זה לא קולט אותן. אני חושב שזה לא מחובר בכלל לכרטיס קול כי כשאני מכניס לא שומעים מן 'טיק' כזה שזה מתחבר, צריך לפתוח את המארז בשביל זה כדי לבדוק אם זה מחובר, נכון? מה לעשות? תודה ושבת שלום [br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 16:19:18 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  21. אני זקוק דחוף לעידכון BIOS בעבור לוח אם Lucky Star 6VA693AM , אשמח לעזרתכם בנידון. נ.ב. הלוח לא שלי אלא של מישהו אחר שצריך לסדר לו.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

היום התקינו לי צורב חדש סמסונג 52x24x52 ואני צרבתי דיסק TDK עד 24x ועוד בזמן הצריבה ממש שמעתי את הדיסק מסתובב והבאפשר היה על 98 כל הזמן אחרי הצריבה המחשב התחיל לעשות קולות כאלה של זימזום ממש חזקים והנורה של המארז כל הזמן מהבהבת מהר וזה אף פעם לא קרה דרף אגב יש לי פנטיום ארבע 2.4 עזרה בבקשה!!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.