עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  2. הי חברים, לאחרונה המחשב "חושב קצת יותר מדי" והחלטתי להתקין וינדוס מחדש. יש לי AMD כפול ליבה 3.0GHZ, זיכרון 8 ג'יגה DDR2, כ.מסך ASUS 610GT, והארד דיסק טרה של WD. אני מקפיד לבצע סריקות בתוכנות השונות, כלומר יש לי NOD32 מותקן, CCLEANER וכן SPYBOT. בכל אופן, למשל לפתוח כרום לוקח לי באזור ה8 שניות וזה נראה לי לא סביר. התלבטתי האם- לעשות התקנה מחדש של הוינדוס, כלומר פשוט למחוק את התכנים של הוינדוס הישן לאחר ההתקנה. או שמא, כדאי לפרמט את הכונן C שבו מוכלים הדברים של המערכת. האם מדובר באותו אפקט? אציין שיש לי כונן D שבו נמצאים דברים שלא קשורים למערכת, כדוגמת סדרות, מוזיקה, מסמכים וכו'. תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by abr328,

שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by יוסי משה,

לפני שאני קונה - יש מי שמתעסק עם זה בארץ לתיקון תקלות? לא בא לי לשלוח לסין כדי לסדר משהו. האם מכירים את המותג?אמין? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tiger2014,

הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג asus ux431f כיום אני עובד איתו עם המסך של המחשב עצמו ועוד מסך ליד שמחובר לפורט HDMI הבודד של המחשב. אני יודע שיש מחשבים ניידים ייעודיים עם תחנת עגינה שמאפשרת לחבר מספר מסכים ואביזרים נוספים עם חיבור טאנדרבולט. למחשב שלי אין את החיבור הנ"ל ואני מחפש פתרון, אם קיים כדי לחבר עוד מסך חיצוני אחד (ככה שיהיו שני מסכים חיצוניים). ראיתי שקיימות תחנות עגינה "אוניברסליות" אך איני יודע מה טיבן ואם בכלל יעבדו עם המחשב שלי. אשמח לקבל המלצה לתחנה כזאת אם לדעתכם היא תעבוד. או כל פתרון אפשרי אחר. תודה .

8. אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omer-n,

היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכרטיס דפו…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by mastermomo,

מה עדיף מבחינת זיכרוןram 1G בדואל או 1.5G לא בדואל

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ברשותי מחשב P4 2.66 512 RAM לוח ECS כרטיס מסך FX5200 128MB כאשר אני מפעיל משחקים באמצע המשחק נמרחים פתאום הצבעים, נסיתי כבר הכל דרייבירים חדשים של NVIDIA DIRECTX 9 ניקיון של הכרטיס כל דבר שאפשר ועדיין זה קורה צריך עזרה דחוף בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by moses_23,

שלום אנשים! יש לדוד שלי מחשב חדש ויש בו משהו מוזר! המחשב נדלק בלחיצת עכבר!!! לא משנה איזה מקש!! אני לא מבין למה אבל זה ביזבוז חשמל ....כי המחשב לא מבצע שום פעולה (הוא לא מחובר לאינטרנט, והבן הקטן שלו אוהב ללחוץ על דברים).. אין לי שמץ של מושג מה זה?? תעזרו לי(לו) בבקשה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by biggie,

בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום לכולם קיבלתי שבוע שעבר את נNEDIA CENTER החדש שלי AMD 435 לוח אם 785 של גיגהבייט מאורר SCYTHE שוריקן זכרון DDDR3 כ 2GB מארז לגונה של ENERMAX צורב ספק 300 שלENERMAX על המחשב התקנתי וינדוס 7 (שאותו התקנתי לפחות ב5 מחשבים לאחרונה) במהלך היומיים האחרונים - בסיטואציות לא דומות המחשב נתקע פעם אחת שאישתי התעסקה עם הWMC סתם שפתחתי סרט (ברגיל ללא תוכנת המדייה סנטר) פעם שהמחשב חזר ממצב שינה יומן הארועים של הוינדוס רשם את השגיאה כ KERNEL POWER.לא מצאתי בגוגל משהו מדוייק לגבי הבעיה. הרצתי תוכנת EVERST ל3 שעות המעבד היה ב100% עומס -ללא שום בעיה טמפרטורת המערכת במנוחה -מארז 38 מעלות והמעבד 35-37 מעלות טמפרטורת המעבד בעומס מלא לאחר 3 שעות כ52-53 מעלות בלבד עצתכם מה יכולה להיות הבע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by elvispresl,

מחשב הינו נייח או ניייד נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: כבר כמה ימים אני מתחבר לרשת האלחוטית שלי ואחרי 2 דקות נהיה גישה מוגבלת ממתי התקלה קיימת? לפני שבוע היה אבל הלך הבעיה ולפני 4 ימים חזר אבל עכשיו לא עובד האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא עזרה בבקשה הוט המפגרים לא עוזרים בכלל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Jack_g,

ברשותי צורב Yamha crw f1-e 44*24*44 אני משתמש בתוכנות NERO גירסא 5.99 ו CLONECD יש לי בעיה כשאני צורב ב מהירות כפול 44 אחרי שהדיסק צרוב והתוכנה אומרת שניצרב הכל טוב אני מכניס אותו ל סידירום הוא מראה שיש שם נתונים אבל לא יכול לגשת אליהם אומר ש DATA INVALID אם זה סרט למשל אז איפאפשר לפתוח אותו. ניסיתי להישתמש באופציה של הצורב שנקראת optimum write speed controll enabled וזה בכל זאת לא עוזר וכשהוא צורב הוא אומר שצורב ב 44 ומסיים צריבה גם ב 44 כך שאני לא ממש מבין עד כמה זה עוזר. ניסיתי לבטל את האופציה הזו ולצרוב במהירות 32 וישנה אותה תופעה. אבל כשאני צורב ב 16 הכל עובד טוב. מה שממש מוזר ש פעם הדיסק יוצא בסדר כשאני צורב ב 44 ןפעם לא כמובן שלרוב הוא יוצא דפוק. אני משתמש במדי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן קניתי שני סטיקים של זכרון TWINMOS 512X2 CAS2.5 לבד, כל אחד מהם עובד מעולה... כשאני שם את שניהם יש לי שגיאות ב MEMTEST ו 3DMARK לא מסיים את הבדיקות. ניסיתי לשים גם ב DUAL וגם לא... שניהם לא עובדים. ניסיתי להעלות מתח ל 2.9, לא עובד ניסיתי להוריד ל CAS3, לא עובד ניסיתי עדכון BIOS, לא עובד אצלי יש NFORCE 2 ניסיתי גם ב 865, ציפים של SIS וגם 939... כולם אותה בעיה בדיוק. מה עושים? (חוץ מלהחליף אותם ל SAMSUNG) תודה יניב

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by Guy31,

הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bennnn,

מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by JUVE,

התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Yamabushi,

בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by nahshong,

נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAM חבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד לי הוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלה חיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסך דיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראם עשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כן קראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד לי ה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by bora-aa,

יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים