עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי מחשב P4 2.66 512 RAM לוח ECS כרטיס מסך FX5200 128MB כאשר אני מפעיל משחקים באמצע המשחק נמרחים פתאום הצבעים, נסיתי כבר הכל דרייבירים חדשים של NVIDIA DIRECTX 9 ניקיון של הכרטיס כל דבר שאפשר ועדיין זה קורה צריך עזרה דחוף בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moses_23,

שלום אנשים! יש לדוד שלי מחשב חדש ויש בו משהו מוזר! המחשב נדלק בלחיצת עכבר!!! לא משנה איזה מקש!! אני לא מבין למה אבל זה ביזבוז חשמל ....כי המחשב לא מבצע שום פעולה (הוא לא מחובר לאינטרנט, והבן הקטן שלו אוהב ללחוץ על דברים).. אין לי שמץ של מושג מה זה?? תעזרו לי(לו) בבקשה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by biggie,

בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  4. שלום לכולם קיבלתי שבוע שעבר את נNEDIA CENTER החדש שלי AMD 435 לוח אם 785 של גיגהבייט מאורר SCYTHE שוריקן זכרון DDDR3 כ 2GB מארז לגונה של ENERMAX צורב ספק 300 שלENERMAX על המחשב התקנתי וינדוס 7 (שאותו התקנתי לפחות ב5 מחשבים לאחרונה) במהלך היומיים האחרונים - בסיטואציות לא דומות המחשב נתקע פעם אחת שאישתי התעסקה עם הWMC סתם שפתחתי סרט (ברגיל ללא תוכנת המדייה סנטר) פעם שהמחשב חזר ממצב שינה יומן הארועים של הוינדוס רשם את השגיאה כ KERNEL POWER.לא מצאתי בגוגל משהו מדוייק לגבי הבעיה. הרצתי תוכנת EVERST ל3 שעות המעבד היה ב100% עומס -ללא שום בעיה טמפרטורת המערכת במנוחה -מארז 38 מעלות והמעבד 35-37 מעלות טמפרטורת המעבד בעומס מלא לאחר 3 שעות כ52-53 מעלות בלבד עצתכם מה יכולה להיות הבע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elvispresl,

מחשב הינו נייח או ניייד נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: כבר כמה ימים אני מתחבר לרשת האלחוטית שלי ואחרי 2 דקות נהיה גישה מוגבלת ממתי התקלה קיימת? לפני שבוע היה אבל הלך הבעיה ולפני 4 ימים חזר אבל עכשיו לא עובד האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא עזרה בבקשה הוט המפגרים לא עוזרים בכלל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Jack_g,

ברשותי צורב Yamha crw f1-e 44*24*44 אני משתמש בתוכנות NERO גירסא 5.99 ו CLONECD יש לי בעיה כשאני צורב ב מהירות כפול 44 אחרי שהדיסק צרוב והתוכנה אומרת שניצרב הכל טוב אני מכניס אותו ל סידירום הוא מראה שיש שם נתונים אבל לא יכול לגשת אליהם אומר ש DATA INVALID אם זה סרט למשל אז איפאפשר לפתוח אותו. ניסיתי להישתמש באופציה של הצורב שנקראת optimum write speed controll enabled וזה בכל זאת לא עוזר וכשהוא צורב הוא אומר שצורב ב 44 ומסיים צריבה גם ב 44 כך שאני לא ממש מבין עד כמה זה עוזר. ניסיתי לבטל את האופציה הזו ולצרוב במהירות 32 וישנה אותה תופעה. אבל כשאני צורב ב 16 הכל עובד טוב. מה שממש מוזר ש פעם הדיסק יוצא בסדר כשאני צורב ב 44 ןפעם לא כמובן שלרוב הוא יוצא דפוק. אני משתמש במדי…

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן קניתי שני סטיקים של זכרון TWINMOS 512X2 CAS2.5 לבד, כל אחד מהם עובד מעולה... כשאני שם את שניהם יש לי שגיאות ב MEMTEST ו 3DMARK לא מסיים את הבדיקות. ניסיתי לשים גם ב DUAL וגם לא... שניהם לא עובדים. ניסיתי להעלות מתח ל 2.9, לא עובד ניסיתי להוריד ל CAS3, לא עובד ניסיתי עדכון BIOS, לא עובד אצלי יש NFORCE 2 ניסיתי גם ב 865, ציפים של SIS וגם 939... כולם אותה בעיה בדיוק. מה עושים? (חוץ מלהחליף אותם ל SAMSUNG) תודה יניב

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Guy31,

הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bennnn,

מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by JUVE,

התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Yamabushi,

בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by nahshong,

נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAM חבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד לי הוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלה חיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסך דיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראם עשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כן קראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד לי ה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bora-aa,

יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by scheinerman,

מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by redti,

אהלן יש לי בעיה די רצינית.. שאני גרמתי לה.. הורדתי איזה תוכנה..לא הצלחתי להפעיל אותה וקראתי באיזה פורום שעל מנת להפעיל אותה.. צריך לנתק את הכוננים . ומישהו שם הגיב שבמקום לנתק אפשר פשוט ללכת לdevice manger ולעשות disable ל ata/atapi משהו כזה.. בכל מקרה הלכתי לdevice manger ועשיתי disable ל primary ide ולsecondary וגם לintel contoroller משהו כזה.. ואז עשיתי restart ושהוינדוס עולה אני רואה רק את התמונה של השולחן עבודה בלי אייקונים בלי כלום.. וזהו יש לי 2 כוננים במחשב..ועל כל כונן וינדוס, והוינדוס השני כן עובד(זה שאני מקליד ממנו כרגע) . מישהו יודע אולי איך אני יכול לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר, אחרי שחיברתי את הכל פתאום המחשב לא פועל. אני מדליק אותו, המאווררים פועלים ותוך כמה שניות הוא נכבה. איך אני מסדר את זה? זה יום שישי ואין לי לאן לפנות... אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Batels,

אמא שלי קנתה מחשב מסוג Asus x555LA והוא ללא ווינדוס. בעבר כבר התקנתי כמה ווינדוס לכמה מחשבים שונים אבל לא מסוג ASUS, שמתי את ההתקנה של הווינדוס בדיסק און קי וחיברתי למחשב החדש, לחצתי מהר על delete וזה הכניס אותי לתפריט, הגעתי שם לBios ושם לpriority אבל זה לא הראה לי את האפשרות של הדיסק און קי, חשבתי לצרוב על דיסק את ההתקנה אבל אין לי דיסק עם גודל מתאים... מה אפשר לעשות? האם יש דרך להתקין את זה? מישהו חווה את זה בעבר? עריכה: ניסיתי לעבוד דרך הסרטון הזה: אבל בגלל שזה לא אותו סוג מחשב זה לא עזר, כאילו הופיע לי מסך חדש עם Intel בצד אבל לא הופיעה לי האפשרות להפעיל את המחשב עם USB, והעדכון של הביוס אצלי הכי גבוה זה 308 ובסרטון הוא אומר שאפשר להתקין עם USB רק מביוס של 500…

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  22. Started by sapinir,

שלום, הופיעו לי פסים ירוקים לאורך המסך. יש לי כרטיס של ATI - RADEON 9500 PRO ואני חושד שהבעיה בו. האמת שזה כבר קרה לי בעבר וגליתי שהמאוורר של הכרטיס לא עובד, אז קניתי גוף קירור לכרטיס ועכשיו הוא עובד. הוצאתי את הכרטיס וניקיתי אותו אך הבעיה לא נפתרה.... מה דעתכם? אולי הבעיה במסך עצמו ולא בכרטיס, או אולי במקום אחר שאני לא חושב עליו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by errrr,

לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ZATAR,

שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.