תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב חברים יש לי בעיה שממש מדירה שינה מעיני אז אולי אתם תצליחו ... אז ככה בזמן האחרון שמתי לב שיחסית למחשבים אחרים ( באותה רמה כמובן...) המחשב שלי ממש לא זז בדקתי וירסים בדקתי תוכנות ריגול מחקתי קבצים לא רצויים בסוף גם פירמתי והתקנתי מחדש את הכל אבל... גם זה לא עזר והמחשב המשיך באיטיות המעצבנת שלו... טוב אז המפרט של המחשב... לוח P4VMM2 (שמעתי שהוא ממש מעפן אולי זה הוא האשם??) מעבד- P4 1.8 זיכרון 256 SDR כ.מסך -על הלוח הרד דיסק - 40GB סתם בשיל לתת לכם פרופוציות אז בלי ששום תוכנה רצה ברקע לוקח ל"מחשב שלי "להפתח 5 שניות קצת מוגזם לא?????? מישהוא יכול לעזור לי??????
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס, אבל לא יודע איך ניכנסתי לאתר החברה של הלוח שלי אבל אני פשוט לא מסתדר.... מישהו יכול לעזור לי, להגיד לי מה אני צריל להוריד ומה לעשות הלוח שלי: +ecs p4vxasd2 מעבד: intel p 2.4 מישהו יכול להגיד לי איך מעדכנים, תודה מראש מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזאת.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתחלה נכבה לי המסך ואז הוא נדלק וזאת ההודעה שהופיע ולאחר שלחצתי אישור הכל הפך להיות שחור לבן וברזולוציה גדולה!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי P 4 3Ghz 512 ddr כרטיס RADEON 9800 PRO יש לי את המחשב הזה בערך 4 חודשים והכרטיס עושה לי בעיות ... יש לי נקודות כאלו מגעילות במשחקים , הכתב לא ברור בטקסטים במשחקים נניח אני יוצא ממשחק , אז יש לי קווים על כל המסך , זה קורה גם אם אני עושה מזעור למשחק , ואם אני רוצה שזה יעלם אני חייב להחליף ל 800 על 600 ואז לחזיר ל 1024 ....... ורק ככה זה נעלם או במשחק אם אני רוצה שהנקודות יעלמו אז אני צריך לעשות vid_restart שזה בעצם ריסט למשחק כזה במשחק Enemy Territory מנוע Quake3. ועוד משהו , נניח נכנסתי למשחק אז הנקודות האלו והקווים וכל זה לא מופיע ישר , זה לוקח זמן , זה במהלך הזמן שאני משחק ניהיה עוד ועוד מגעיל עד שאני חייב לעשות ריסט קטן כדי לנקות הכול ולהמ…
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסק ושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום איך אני צורב ללוח הזה ביוס חדש הורדתי אותו אבל יש שם רק קובץ אחד :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
צהריים טובים. לי קוראים איליה. אני חדש פה בפורום ומכיוון שקיבלתי את הרושם שאתם מקצוענים ברצוני לאתגר אותכם בבעיה קלה שנתקלתי בה. -אתמול הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה, הוא קנה לוח אם וכרטיס מסך תומכי פיסיאיי אקספרסס כרטיס מסך: Gainward 6600 לוח אם של גיגהבייט: Ga-81915P הרכבתי לו את כל החלקים במחשב כהרגלי, אני משוכנע שכל החלקים חוברו כהלכה מכיוון שיש לי ניסיון רב בהרכבות. אך מסיבה מסוימת קרתה תקלה מאוד מוזרה ולא צפויה שאנני מצליח לפענח את המקור שלה. כל החלקים חוברו ועברו בדיקה מקיפה לסינון בעיות חיבור. כל החלקים מקבלים חשמל ועובדים בצורה תקינה כולל הכרטיס מסך , אני יודע זאת מכיוון שהמאורר על גבי הכרטיס מסך פועל. הבעיה היא שהכרטיס לא מוציא תמונה על גבי ה…
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ניתחתי קובץ MINIDUMP של מישהו וכל הקבצים שלו מסמנים(חוץ מאחד) על.... Probably caused by : ntoskrnl.exe מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור אותה...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום, אז זאת היא בעייתי: כאשר אני משחק במשחק Command & Conquer Generals, לאחר כמה דקות משחק, המחשב פשוט קופא - נתקע, לא זז! מה זה יכול להיות? אגב, פירמטטי את המחשב, עם הווינדוס הקודם, הייתה אותה בעיה, אבל אחר כך היא הסתדרה מעצמה ... יש לי את הדרייברים הכי חדשים של כ. המסך ודיירקט X 9.0C ... אגב, העניין לא במטפרטורות כי הטמפרטורה נמוכה. המפרט שלי כזה: P-4 2.6GHz HT 512MB RAM
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תיראו מה התוכנה הזאת מראה לי http://img98.exs.cx/img98/426/gfhg4ty.png יכול להיות שהיא מזייפת?????? או שהספק כח דפוק????
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מדריך על הבעיות הכי נפוצות במחשבים ואיך להתמודד איתם. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1720
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הי זאת הבעיה הכי מוזרה שנתקלתי בה אי פעם ברכיב חומרה כלשהו. כשהכרטיס מוכנס בפעם הראשונה כשלא מותקן עדיין דרייבר, המחשב עולה כרגיל: *ביפ* אחד מהרמקול הפנימי וזהו. ופה מתחילה הבעיה,כשאני מנסה להתקין את הרדרייברים,אני מקבל הודעה: Zero Display Service Error. ומשם זה ממשיך בהתקנת ה-CC של ATI. עכשיו,מנקודה זו ואילך,כל פעם שהמחשב מודלק, זה מלווה בביפ ארוך וששלוש קצרים(=זיכרון כרטיס מסך לא תקין)... ושום משחק או דבר אחד שעושה שימוש ב-3D לא רץ בכלל!!! וצריך להפעיל אותו מחדש כדי שהבעיה תיפתר. WTF?! אני כבר ממש נואש מהגרוטאה הזאת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-