תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני בחודשיים האחרונים נתקל בבעיה רצינית במהלך משחק במשחקים GTA V ו assassin's creed origins. אחרי 4 דקות של משחק ב 60 - 70 FPS, הוא פתאום מתחיל לרדת מאוד ולתקוע את המשחק. ניסיתי לשחזר עדכונים ישנים של כרטיס המסך ושל ווינדוס אך זה לא שינה דבר, ניקיתי ווירוסים שמצאתי ועדיין אין שיפור במצב. מדובר בבעיה שפתאום התחילה, המחשב חזק והצלחתי לשחק במשחקים הללו בלי בעיות במשך תקופה ארוכה מאוד. בנוסף ביצעתי בדיקה לכרטיס המסך ב 3Dmark שיצאה בסדר 7804 נקודות. טכנאי מחשב הציע לי להתקין את ווינדוס מחדש. נתוני מחשב: Intel Core i7- 2600k 3.40GHz GTX 1060 6GB ram 32 GB מסך samsung full hd 60hz ספק כוח 860 W הווינדוס מותקן על SSD של …
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה איימול נכנס לאיסקיו ולקזה משאיר אותם דולקים..בערך שעה..יש שומר מסך זז.. שאני מזיז תעכבר כדי לראות מה מצב המחשב אם שלחו הודעות לאיסיקו..פתאום המחשב מתכבה וזה מעצבן אותי נורא :'( וגם לפעמים הוא מתכבה מעצמו ככה שאני מדבר באיסקייו..! וכל פעם הרעש של הריסט מרגיז אותי!!!! זה לא ריסט רגיל ! משהו משונה במחשב!! ולא פרצו לי למחשב או משהו דומה ! שהמחשב מתכבה עושה ריסט אז יש רעש של כמו ררעש של הפעלת מפסק רעש של טאק .. ואני לא יכול לסבול את זה!!! אולי אפשר לדעת מה הבעיה?... זה לא חימום למה יש לי קירור עצבני שם שבעומס מגיע ל 41 גג! CPU 36 לוח אם 31 AUX 29 ארדיסק 38 המפרט שלי בחתימה..! :-[ עייני יבשו מדמעות
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום קניתי לוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ולפי מה שקראתי בחיפוש פה בפורום זה שבלוחות ABIT יש הבדלים בטמפרטורה לבין לוחות אחרים מה הם בעצם ההבדלים ? כלומר בכמה ! מה צריכה להיות הטמפרטורה במחשב שלי למעבד ללוח אם וכו... {אבל להתיחס לזה שבלוחות של ABIT זה שונה } .
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שבת שלום אז ככה השגתי מחשב פנטיום שלוש לוח אינטל 192 זיכרון בקיצור מעפן פירקתי אותו ניקיתי קצת את האבק .. זה לא בגלל זה פירקתי את ההארד דיסקים סידרתי אותם מאסטר סלייב ובדקתי אותם איזה חברה כמה ג'יגה וכו' והחזרתי כמו שצרריך בלי לפגוע אותו הדבר עם הזיכרונות ואם הכרטיס מסך עכשיו הבעיה היא שאני מדליק את המחשב אין שום ציפצוף רק הספק עובד המאוור של המעבד לא עובד הסידירום לא וגם נדמה לי שהכרטיס מסך קצת מתחמם (לא סגור על זה) ואין כלום על המסך... עכשיו השאלה ששלי היא שיכול להיות שהלוח נשרף בגלל הלחץ שלי עליו שלחצתי כשהכנסתי את הזכרונות? יכול להיות שזה בגללל חלק אחר?? דרך אגב מי שרוצה לדעת ה אני רוצה לעשות איתו או שאני יתן אותו לדוד או שאני ישים עליו לינוקס (המחשב יטוס) …
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3 זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 g ספק : thermaltake 650w תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך מסוג NVIDIA GEFORCE GTX 970 , ונתקלתי בתקלה מוזרה ומאד מרגיזה תוך כדי שאני משחק בCall of Duty Black Ops Cold War החדש , לפתע ללא שום התראה המסך נהיה שחור ורשום לי על המסך DISPLAY NOT FOUND.. ניפתר רק אחרי כיבוי והפעלה של המחשב . מה זה יכול להיות ? יש לי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אודה לעזרה זה מאד מעצבן
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס רשת בלוח אם של MSI אבל המחשב פשוט מסרב להכיר בכרטיס ( זורק לי שגיאה שלא יכול להתקין את הרכיב הזה) נסיתי הכל - להחליף סלוט PCI , בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד, נתקתי את כל ההתקנים האחרים בסלוטים , נסיתי להתקין דרייברים ידני . אבל ללא הועיל - אני משתגע מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC לכרטיס מסך מסוג 9600XT בעזרת ATITOOL, את הכרטיס מקרר הsilencer של Arctic-cooling ומבחינת הטמפ' הכל בסדר. הבעיה היא שבהתחלה הכל עבד כמו שצריך אבל לאחרונה הופיעו מס' ארטיפקטים חשבתי שפשוט אימצתי את הכרטיס יותר מדי והורדתי מה OC אך הארטיפקטים נשארו. החלטתי להפסיק לחלוטין את ה OC אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו, הסרתי את ATITOOL ואת הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש של ATI 6.1 (ולא התקנתי שוב את ATITOOL) אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו. מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות, האם יכול להיות שATITOOL גורם לשינויי מתח קבועים בBIOS או האם יכול להיות שאני רק חושב שהפסקתי עם ה OC ובעצם הוא ממשיך בצורה כלשהיא? אם מישהו נתקל בתופעה דומה ויוכל לעזור אני אודה לו…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זה התחיל מאז שחזר המחשב שלי לאחר שהורכב לו BigTyphoon המחשבקופא לי פתאום ואני צריך לעשות ריסט. ואז שהמערכת עולה יש לי עולה לי הודעה שהמחשב עלה עם שגיאה חמורה. פה ושם שי לי מינידאמפ - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165507.0 בקשה עזרה זה די דחוף . תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי...אז קיבלתי צורב חדש...יש לי מערכת הפעלה XP... ואינעל העולם... אני לא מצליח לצרוב דיסק אחד כמו שצריך!! הוא כל הזמן כותב לי COMMUNICATION FAILURE החיבורים בסדר הכל בסדר הצורב מזוהה... בבקשה תעזרו ליייייייייי :bash:
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
דיסק קשיח מפורמט לחלוטין, הותקן Windows Vista Ultimate 64bit, במהלך ההתקנה בוצע ריסטרט לא צפוי, אך ההתקנה הסתיימה בהצלחה. הבעיה היתה שהמחשב עבד תקין, אך לאחר שביצעתי לו כיבוי מסודר, או איתחול מסודר, כאשר הוא עלה קרו קרו מספר ריסטרטים אחד אחרי השני, ורק לאחר 3-4 ריסטרטים כאלה, הם פסקו, וניתן היה לעבוד. פירמטתי הכל שוב, התקנתי שוב (מדיסק מקורי אחר) - קרתה אותה תופעה. חשבתי שאולי ויסטה 64bit (עם כל העידכונים, אגב) לא מסתדר עם חלק מהחומרה שלי, החלטתי לחזור ל XP SP3. בהתקנת XP קרה אותו דבר, פעם או פעמיים ריסטרט לא צפוי במהלך ההתקנה, אך ההתקנה הסתיימה וה XP עלה תקין. אך כאשר אני מכבה אותו או מבצע ריסטרט, לאחר מכן XP עולה, ושוב נופל ומבצע 3-4 ריסטרטים עד אשר הוא מתייצב והריסטרטי…
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היום בבוקר, המחשב נתקע מספר דקות אחרי שהפעלתי אותו. אחרי לחיצה על כפתור ריסט המחשב עלה ונתקע שוב. מאז כשאני מפעיל את המחשב הספק פועל, הדיסק עושה קולות ואורות שהוא פועל והאורות של הצורבים מהבהבים, אבל אפילו המסך לא נדלק. שמתי לב שבניגוד לעבר כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע צפצוף. המחשב כבר בן-6 ואם זו תקלה רצינית לא שווה לתקן אותה. השאלה הנוספת, אם אני אנסה לחבר את הדיסק (40GB ATA)למחשב אחר, האם לא יגרמו בעיות? אם הדיסק לא תקין זה יכול לגרום נזק למחשב החדש? בדיסק הנ"ל קיימת מערכת הפעלה, האם המחשב ידע להשתמש במערכת ההפעלה הקיימת ולא במערכת מהדיסק המותקן? או לחילופין, יתקע בכלל את המחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-