תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הR7 260X דורש 450W מינימום ויש לי ספק כוח 400W חדש Antec האם זה יעבוד כרגיל או שאני אדרש לשדרוג הספק? יש מצב שהיא נשמעת קצת שאלה רטורית אבל אולי בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה להקליט כמה דברים מתוך המחשב אבל אחרי חיבור כרטיס המסך מסוג GF2 TITANIUM 64MB DDR הכול טוב ויפה אבל יש בעיה של TVOYT אני לא רואה כלום, ניסיתי סוגי PAL או NTSC, ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640 על 480 גם לא עובד, בכל שינוי רק מופיע איזה קפיצה בטלוויזה ולא יותר מזה בבקשה צריך קצת עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, תמיד כשאני מדליק את המחשב יש רעש נורא חזק של אחד המאווררים ולאחר דקה בערך הרעש פשוט מפסיק.במקרה אחר כשאני מכבה את המחשב ומדליק ישר אז זה לא קורה. בנוסף, ניקיתי את המחשב מאבק בדגש על המאווררים ועדיין יש רעש. המאוורר גם לא נתקע בדפנות או משהו,הוא מסתובב חופשי. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון לרעש. נ.ב המחשב בן שנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לראדון? הם יותר טובים מהדרייברים המקוריים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בעכבר הבסיסי של מיקרוסופט(בייסיק אופטיקל) ולפני כחצי שעה חזרה תקלה שאני מאוד שונא. בשנים האחרונות(כמעט עם כל עכבר) לפעמים מגיעה תקלה לא ברורה שדופקת את הלחצן האמצעי של העכבר - לחצן ימני ושמאלי פועלים, אני יכול לגולל את הדף אם אני רוצה, אבל ללחוץ על הגלגלת - לא פועל. אני לא יכול לעבוד עם הדפדפן כמו שצריך(זה לא עובד בכל הדפדפנים) - בשביל לפתוח קישור מסויים בטאב חדש אני צריך ללחוץ לחצן ימני ואז "פתח בטאב חדש", במקום פשוט ללחוץ על הגלגלת. זו בעיה חוזרת. היא מופיעה כל חצי שנה+ ונעלמת אחרי שבועיים+. היא משגעת אותי, ואני חייב למצוא פתרון. חשוב לציין שאני עובד על חלונות 7 אלטימייט, ושהמחשב עבר פירמוט לאחרונה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי וינ'10 פרו (חוקי אם זה משנה) רציתי לדעת האם אפשר לחסום גישה של משתמש מסויים, ברמה כזו שלא יוכל לגשת לשום דבר חוץ מתוכנות שיש בשולחן העבודה, או תוכניות אחרות שאבחר נקודתית (כמו שמצוי במקומות עבודה\מחשבים ציבוריים במקומות מסויימים). שמעתי שיש אפשרות כזאת בenterprise, השאלה היא האם אפשר לעשות את זה גם בפרו ואיך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... יומיים יש לי את המחשב וכשאני מפעיל משחקים המחשב ממש מתחמם.. ולא כולו רק האזור העליון שלו איפה שנמצא הספק. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: Windows 7 HOME PREMIUM - 64 Bit - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מארז: FULL TOWER 3D AURORA דיסק קשיח: WD 1TB Black יכול להיות שהספק ממש מתחמם ? הטמפרטורה של המעבד היא 40 מעלות
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן:) אני לא מצליחה לראות סרטונים באתרים מסוימים(כמו סדרות)- אני שומעת את הקול אבל רואה רק מסך שחור מישהו\מישהי יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לפני בערך חודש קנתי את הכרטיס בשבוע שבועים הראשונים הוא עבד דיי טוב אבל מאז הוא רק הולך ומתחרפן הוא עושה שתי בעיות: 1. פעם בכמה זמן (יום, יומים,שלושה ימים או אפילו כמה פעמים באותו יום) באמצע העבודה בווינדוס המסך פתאום כבה והמקלדת לא מגיבה ורק ריסט משחרר את המערכת. 2. שוב.. באמצע העבודה המחשב פתאום קופא לשתי דקות ומייד אחרי זה בא מסך כחול (אני על XP..) ונותן הודעה שהדריברים קרסו הערות: הבעיה התחילה לפני שלפני שבועים בערך. מאז כבר הספקתי לפרמט כי חשבתי שזו אולי בעיה בווינדוס אבל הבעיה ממשיכה גם בהתקנה השניה של הXP. כבר ניסיתי על הכרטיס את גרסאות הדריברים הבאות: 6037, 6043 ואת 6070 ועם כולם הבעיה חוזרת. ה"תופעה" קורית רנדומלית, כל פעם תוכנה אחרת מופעלת וגם היא קורית כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני בחודשיים האחרונים נתקל בבעיה רצינית במהלך משחק במשחקים GTA V ו assassin's creed origins. אחרי 4 דקות של משחק ב 60 - 70 FPS, הוא פתאום מתחיל לרדת מאוד ולתקוע את המשחק. ניסיתי לשחזר עדכונים ישנים של כרטיס המסך ושל ווינדוס אך זה לא שינה דבר, ניקיתי ווירוסים שמצאתי ועדיין אין שיפור במצב. מדובר בבעיה שפתאום התחילה, המחשב חזק והצלחתי לשחק במשחקים הללו בלי בעיות במשך תקופה ארוכה מאוד. בנוסף ביצעתי בדיקה לכרטיס המסך ב 3Dmark שיצאה בסדר 7804 נקודות. טכנאי מחשב הציע לי להתקין את ווינדוס מחדש. נתוני מחשב: Intel Core i7- 2600k 3.40GHz GTX 1060 6GB ram 32 GB מסך samsung full hd 60hz ספק כוח 860 W הווינדוס מותקן על SSD של …
-
- 28 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה איימול נכנס לאיסקיו ולקזה משאיר אותם דולקים..בערך שעה..יש שומר מסך זז.. שאני מזיז תעכבר כדי לראות מה מצב המחשב אם שלחו הודעות לאיסיקו..פתאום המחשב מתכבה וזה מעצבן אותי נורא :'( וגם לפעמים הוא מתכבה מעצמו ככה שאני מדבר באיסקייו..! וכל פעם הרעש של הריסט מרגיז אותי!!!! זה לא ריסט רגיל ! משהו משונה במחשב!! ולא פרצו לי למחשב או משהו דומה ! שהמחשב מתכבה עושה ריסט אז יש רעש של כמו ררעש של הפעלת מפסק רעש של טאק .. ואני לא יכול לסבול את זה!!! אולי אפשר לדעת מה הבעיה?... זה לא חימום למה יש לי קירור עצבני שם שבעומס מגיע ל 41 גג! CPU 36 לוח אם 31 AUX 29 ארדיסק 38 המפרט שלי בחתימה..! :-[ עייני יבשו מדמעות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום קניתי לוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ולפי מה שקראתי בחיפוש פה בפורום זה שבלוחות ABIT יש הבדלים בטמפרטורה לבין לוחות אחרים מה הם בעצם ההבדלים ? כלומר בכמה ! מה צריכה להיות הטמפרטורה במחשב שלי למעבד ללוח אם וכו... {אבל להתיחס לזה שבלוחות של ABIT זה שונה } .
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שבת שלום אז ככה השגתי מחשב פנטיום שלוש לוח אינטל 192 זיכרון בקיצור מעפן פירקתי אותו ניקיתי קצת את האבק .. זה לא בגלל זה פירקתי את ההארד דיסקים סידרתי אותם מאסטר סלייב ובדקתי אותם איזה חברה כמה ג'יגה וכו' והחזרתי כמו שצרריך בלי לפגוע אותו הדבר עם הזיכרונות ואם הכרטיס מסך עכשיו הבעיה היא שאני מדליק את המחשב אין שום ציפצוף רק הספק עובד המאוור של המעבד לא עובד הסידירום לא וגם נדמה לי שהכרטיס מסך קצת מתחמם (לא סגור על זה) ואין כלום על המסך... עכשיו השאלה ששלי היא שיכול להיות שהלוח נשרף בגלל הלחץ שלי עליו שלחצתי כשהכנסתי את הזכרונות? יכול להיות שזה בגללל חלק אחר?? דרך אגב מי שרוצה לדעת ה אני רוצה לעשות איתו או שאני יתן אותו לדוד או שאני ישים עליו לינוקס (המחשב יטוס) …
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3 זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 g ספק : thermaltake 650w תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך מסוג NVIDIA GEFORCE GTX 970 , ונתקלתי בתקלה מוזרה ומאד מרגיזה תוך כדי שאני משחק בCall of Duty Black Ops Cold War החדש , לפתע ללא שום התראה המסך נהיה שחור ורשום לי על המסך DISPLAY NOT FOUND.. ניפתר רק אחרי כיבוי והפעלה של המחשב . מה זה יכול להיות ? יש לי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אודה לעזרה זה מאד מעצבן
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-