עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אליאור1,

חיברתי בין המחשב לטלויזיה התקנתי tvtool אך עדין רואים שחור לבן מה עושים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ccc,

קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by ^DaGoN^,

יש לי רעשים מהמחשב כבר הרבה זמן, ניסיתי לנקות את המאווררים לפני כמה זמן, אבל בחפיף.. והרעש עדיין לא הפסיק מה יכול לגרום לרעשים? אילו חלקים? ותגידו לי איך לטפל בזה בבקשה.. תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by dani,

יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  7. יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. תראו שלשום נישרף לי הלוח אם מסוג ASUS P4P800VM החליפו לי אותו ללוח של INTEL D865PERL, עכשיו יש לי שתי מאווררים עם לידים ועם מפסק לליד כשאני מחבר את המאוורר לחיבור המולקס הכול עובד עד שאני מדליק את הלידים ואז המחשב ניכבה!! אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה חוץ מהמתחים, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה יש לציין שבלוח הקודם זה עבד ולא עשה לי בעיות. דרך הגב התוכנה לא מזהה לי את הטמפרטורה של המעבד שבלוח הקודם כן זיהה לי אותו וגם לא מזהה את המאוורר שמחובר מאחור שאותו גם הוא צריך לזהות. עם זה עוזר יש ספק כוח של THERMALTAKE 420W מעבד P-2.8, X2דיסקים קשיחים צורב רגיל וצורב DVD כ.מ R9600XT ועוד שלוש מאווררים חוץ מהשתיים עם הלידים שכרגע לא מחוברים. האם זה יכול להיות מהספק? [attachment del…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..

11. Started by ETB,

אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by eizik26,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by superginiman,

יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?

14. Started by RayZ,

היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. צורב ליטאון, צרב לי מעולה תמיד. שמתי דיסק של LG והוא דפק לי אותם.(4 דיסקים). צרבתי סרט DIVEX ואת התרגום. מה יכול להיות? השינויים שעשיתי: הוא היה פעם SLAVE וה-DVD MAASTER ואני החלפתי בינהם. והכל תקין נראה לי, XP זיהה הכל. אינני זוכר האם צרבתי מאז שהחלפתי מקומות. מה יכול להייות?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by TZ,

שלום שמי TZ ברצוני לדעת איך אפשר בעזרת מחשב שמחובר עם מודם ברשת למחשב אחר ,להתחבר לאינטרנט גם אם המחשב השני בלי נתב(ראוטר)מצפה לתשובה עם ואם כן אז איך (בצורה שאני יבין לעשות זאת בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..

18. Started by hellyeahmofo,

אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  19. קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום אני מנסה לחבר את החיבורים של כפתור המתח מהמארז ללוח אם לפי ההוראות של הלוח אם: על הכבל במארז יש רק סימון שזה הכבל של המתח אבל אין סימון של - PWRBIN או Ground מסומן רק חץ על הכבל בערך משהוא כזה: האם החץ זה ה-Ground והאם יקרה משהוא אם אני מחבר את אחד מהרבה החיבורים של המתח, ה-LEDS, RESET וכו' הפוך ואז בודק ע"י ניסיון הדלקה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by TimoTy,

טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by DarkW,

ברשותי Radeon 9600 XT 256MB DDR תוצרת Sapphire. כאשר ניסיתי לשחק בGTA החדש (SA) המשחק מקרטע למדי. הלכתי לבדוק את הקונפיגורציה של הכרטיס, וגיליתי שבSMARTGART הוא מכוון על Off. ניסיתי להעביר אותו לX8 (כל שאר האופציות לא נגישות), אבל הוא מבקש ריסטרט (בשביל להחל את השינויים), ולאחר הריסטרט מחזיר את הקונפיגורציה למצב הקודם (Off). כיצד אני פותר את הבעיה? נ.ב שאר המחשב חזק מספיק (AMD 64Bit 3500+, 512MB Corsair Dual-DDR). כמו כן בעזרת Hardware sensors monitor גיליתי כי כנראה המתח לAUX גבוה מדי (3V בערך), יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by ran_meir,

אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  24. מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?

25. שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים