תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, זה סיפור דיי ארוך, אבל אני מרגיש צורך לספר אותו בכדי לשתף אותכם בביאוס אז יום אחד אני חוזר מהצבא נכנס לחדר ומגלה כי אין חשמל בחדר. שואל את אמא שלי והיא אומרת לי שאחי בן ה 6 הדליק את המחשב וגרם להפסקת חשמל בכל הבית. הלכתי לארון החמשל העלתי את המפסק ראיתי ניצוץ וקיבלתי מכת חשמל של החיים שלי. הלכתי לחדר שלי הוצאתי את כל המכשירים החשמליים מהשקעים והלכתי שוב לארון , אבל לא הצלחתי בכלל להרים את המתג. בקיצור אחרי שסבא שלי סידר את הבעיה (החליף את השקע של המחשב והחליף את המתג בארון חשמל שנדפק גם הוא) נכנסתי לחדר וניסיתי להדליק את המחשב , אבל לא הצלחתי(המחשב לא הגיב בכלל)... ואז החלטתי להחליף ספק כוח באחד שהיה לי בבית, אחרי שהחלפתי ספק כוח המחשב נדלק, אבל הוינדאוס לא …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש להורים שלי מחשב ישן עם i3 3220 שדי מספק להם את מה שהם צריכים,גלישה באינטרנט+צפייה ביוטיוב,מתוכננת רכישת מחשב בעתיד הלא רחוק,השאלה שלי אם מעבד פנטיום גולד יתן מענה ברמה של הi3? או שעדיף i3 9100?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה דחופה. יש לי מחשב עם לוח VIA 8237. קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב). המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל. אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים שנקנו ביחד מסוג storejet של Transcend הוא נראה כך אבל אני לא בטוח שזה בדיוק הדור הזה. האחד היה בשימוש כ- 4 שנים, ובשני כמעט ולא נעשה שימוש אני יודע שדיסקים יכולים למות פתאום, האם כדאי להשתמש בדיסק השני שלא נעשה בו שימוש או שלא לסמוך עליו?
-
- 19 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה יש לי מחשב נייד ישן וניסתי להפוך אותו לשרת PLEX המחשב הוא מסוג Lenovo L412 כשאני מריץ סרט ממכשיר אחר הוא כנראה משתמש בכל ה- CPU, מתחמם ונכבה יש מצב לשדרג אותו ולהכשיר אותו למשימה? Intel Core i5 CPU M460 2.53GHz 2.00 GB memory ניסיתי לנקות את הקירור והמאוורר אבל לא היה שם הרבה אבק וזה לא עזר אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Mi Repeater 2 בשנה האחרונה כדי להגביר א אות האינטרנט שלי. עד לפני כמה ימים זה עבד בלי בעיה, אבל משהו השתבש בימים האחרונים, וכעת המכשיר לא מצליח להתחבר לרשת. איפסתי את המכשיר, שיניתי את המיקום שלו וקירבתי אותו אל הראוטר, הסרתי את האפליקציה והתקנתי מחדש, ושיניתי את אזור המקום שלי ל-Chinese mainland - שום דבר לא עבד. אני ממשיך לקבל את ההודעה: "Bringe device closer to router". האם יש לכם מושג איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה רבה, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי לא מזמן את ה gigabyte h87m-hd3 ואני לא מוצא את החיבור של הצורב... צריך מתאם או חיבור אחר?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב נייד חדש (asus zenbook) ויש עליו תוכנה (my asus) של אסוס לניהול המחשב. בתוכנה אפשר לנהל את ההטענה של המחשב וההמלצה שם היא להטעין את המחשב עד 80% (ההטענה תפסיק אוטומטית כאשר הסוללה תגיע לשם ולא תמשיך עד 100%). ההמלצה נכונה? זה אמור לשמור על הסוללה ולגרום לה לאריכות ימים והזדקנות בשיבה טובה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה שאני לא יודע ממה היא נובעת. אני עובד על מחשב די חזק (Windows 7 64 bit, 6Gb, I7 920) יש לי מדפסת Hp officejet J5783 משולבת, שעובדת באופן שוטף משום מה בזמן האחרון כשאני מנסה לשלוח קובץ להדפסה התוכנה נתקעת, כל תוכנה אופיס,אקסל, chrom, explorer, photoshop מבחינת חומרה אני לא חושב שיש בעיה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של המדפסת אבל זה גם לא עזר.. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול OnBoard והוא עושה לי בזמן האחרון בעיות עם החיבור של המיקרופון, אז החלטתי לחבר כרטיס קול בנפרד. התקנת הדרייבר של הכרטיס שנמצא על הלוח נעשת על ידי התקנה מיוחדת וגם הוא לא מזוהה אוטומטית, אז דרך הלוח בקרה נכנסתי להוספה והוסרה ומחקתי אותו דרך שם ומיד כיביתי את המחשב כדי שלא בטעות יזהה אותו בצורה לא טובה ואז ידפוק הכל. ברגע שהמחשב היה כבוי חיברתי את הכרטיס קול השני והפעלתי את המחשב מחדש. הוא זיהה בהתחלה התקן מולטימדיה אבל לא מצליח לסיים את ההתקנה שלו, ושום כרטיס עכשיו לא עובד. אז הורדתי את התוכנה aida32 כדי שתזהה איזה חומרה מחוברת לי למחשב, והחומרת קול היחידה שמזוהה היא הכרטיס קול שעל הלוח והכרטיס קול בנפרד בכלל לא מזוהה. אני רוצה לציין שכבר…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום..מערכת הXP אצלי קרסה סופית.(מקש הF8 ואפשרויות -מצב בטוח-העלאה לפי פרמטרים אחרונים מוצלחים - וכ'ו- לא עובדים ,המחשב קופא). בעייתי היא כזו : כשאני מעלה את דיסק ההתקנה המקורי של הXP פרו בעברית שלי, הוא מגיע עד לאפשרות של -בדיקת גרסה קודמת של חלונות- ופשוט קופא שם. המקלדת ננעלת והסידי-רום מפסיק להסתובב. *נכנסתי לBIOS וההארד דיסק שמותקן אצלי מופיע שם בקינפוג הנכון . ההארד דיסק מותקן נכון ,הכבלים במקום והג'ימפור גם . הביוס מזהה אותו, אז מה יכולה להיות הבעיה למצב ביש שכזה ? מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה, ואני מתוסכל עד מאוד, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן חבר'ה, אני אובד עצות כבר. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-