עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by pk1,

ברשותי ספק hec300 חדש מלפני פחות משבוע. המחשב עושה בעיות של תקיעה אבל הטמפרטורות בסדר, 41 במנוחה ומקסימום 52 במאמץ (עם פריים). לפי EVEREST הRPM של הPOWER SUPPLY הוא 1442 והמאוורר שלו מוציא אוויר בקושי אם בכלל. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Episode-666,

המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by shuy,

מישהו יודע איזה אופציה בביוס מאפשרת לכבות את העכבר/כ.רשת כשהמחשב כבוי? כלומר, יש לי ראוטר ולמרות שהמחשב כבוי המונורה של ה-LINK עובדת, אני רוצה שהיא תכבה וזה אומר שצריך לכבות את הכ.רשת גם.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו. בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר. היום מציעים לי כרטיס ד…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. שלום, אתמול המחשב שלי פתאום התחיל לעשות 'לקפוא'.כל כמה זמן(לא מוגדר)המחשב שלי קופא והמסך נהיה מפוקסל. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא התחממות של כרטיס מסך,אבל אין ארטיפקטים והפריזים קורים גם כשאני סתם בדסקטופ ולא נוגע בכלל במשחקי מחשב! לפניי כחודש התקנתי 2GB זכרון פנימי נוספים,אבל מיד אחריי ההתקנה לא היו בעיות אני לא חושב שצצו פתאום בעיות אחריי חודש. בכל מקרה מה הבעייה?! לא קופץ לי שום ארור שום כלום! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by kentaro,

התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by RonCohen,

נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by cOiNfLiPeR,

שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Big_White,

Dfi lp nf4 ut D סלוט פי סיאי אקספרס עליון לא עובד המחשב לא מעלה פוסט והמנורות מראות שהוא לא מזהה כרטיס מסך. מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לפתור אותה? באינטרנט מצאתי רק תוצאה אחת עם בעיה דומה לשלי וגם שם אין פתרון. מעבד 4800+ (939) זכרונ או סי זד פלאטינום .1024*2 כ.מסך ‏6600‏ אל אי ‏

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Guy31,

לאיזה פורום מתאים בעיות פורמט(פירמוט) בשיא הרצינות שאני לא יודע איפה לשאול את זה בבקשה לא לנעול ליפני תשובה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Royi Deryi,

שלום לכולם, מקווה שאצליח להסביר את התופעה בצורה הטובה ביותר, על מנת לקבל את העזרה הרצויה. תיאור הבעיה: יש לי מחשב נייד מסוג Asus zenbook pro 13 duo, המחשב נייד מחובר בכבל TYPE C תצוגה, דרך תחנת עגינה מובנת בתוך שולחן של cougar e-mars electrical desk, ע"י כבל HDMI למסך Samsung Odyssey G7 32". עד לא מזמן שהייתי מדליק את המחשב מחדש, התצוגה הייתה אוטומטית רק במסך הגדול המחובר, לאחר שהגדרתי בווינדוס שיעלה דרך מסך 2 בלבד. פתאום, לא יודע מה קרה, המחשב נדלק מחדש אבל התצוגה היא רק במסך של המחשב, על מנת שזה יעבור למסך של Samsung אני צריך להוציא את הTYPE C ולהחזיר אותו, ואז זה תקין. השאלה שלי, האם זה עניין של הגדרה? איך אני יכול שוב פעם להגיע למצב …

16. מדובר בלפטופ של אסוס של אחי אחרי עדכון מערכת האפשרות לוויפי נעלמה. אין בהגדרות וכו. יש אינטרנט דרך כבל רשת במנהל התקנים הדרייברים של הוויפי היו מוסתרים ולא פעילים, ניסיתי לעדכן אותם והתוצאה שהגרסא הכי אחרונה מותקנת כבר בעקבות הדרכה באיזה פורום הסרתי אותם וריסטרט, והם לא מופיעים יותר. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס והתקנתי אותו, אבל עדיין שום דבר לא מופיע ניסיתי כל מיני דברים ואיזה מיליון ריסטרט וכלום. אם מישהו יוכל לעזור זה היה נחמד, תודה

17. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה קיבלתי וירוס במחשב המחשב פעל מאוד לאט אחר כך עד שלא הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לWINDOWS מדובר כאן ב WIN XP בכול אופן אני לא מצליח להגיע להתקנה של ה WINDOWS כל פעם שאני מעלה את המחשב כמה שניות אחר כך המחשב רושם לי MISSING NTLDR למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by alfus73,

יש לי במחשב ספק כוח רגיל 250W., הציעו לי לקנות ספק של חברת Kmex עם שני מאווררים - 400W בעלות של 250 ש"ח. אני משדרג את הספק כי מדי פעם תוך כדי משחק, המשחק קופץ לשורת המשימות (ממוזער) ואז אני צריך להגדילו למקסימום. זה קורה בתדירות גבוהה. חוץ מזה אני מקבל מדי פעם את ההודעה הבאה (מצורף קובץ): מספר שאלות: 1. האם זו בעייה של הספק? 2. האם שדרוג הספק יפתור את כל הבעיות שתארתי 3. איך הספק שציינתי ואיך המחיר יש לי כרטיס מסך 6600GT ופנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA ו 512 זכרון פנימי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...

21. Started by antipaladin,

אני רציתי לשאול האתר שבוא מגעים לרוטרים והכול 192.168 וכו, אפשר לשנות את השפות? 3com רוטר של חבר שלי,שלא יודע אנגלית אבל תותח ברוסית,שואל אותי אם אפשר לחליף שפות ואם כן איפו אפשר להשיג את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

הבנתי לבד, תודה (:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. היי אנשים !!! היה לי כרטיס מסך 6200 והוא נישרף. החלפתי לכרטיס מסך 7600GS. מאז, המשחקים נראים הרבה יותר טוב אבל יש בעיה אחרת, אחרי חצי שעה של משחק המחשב מתחיל לצפצף ברמקול של הPC SPEAKER ציפצו כמו של אמבולנס. כשאני סוגר את המשחק וחוזר לשולחן עבודה של הווינדוס הציפצוף מייד מפסיק. בדקתי טמפרטורות ואת המאוורר של הכרטיס מסך נראה שהכל תקין מבחינת התחממות הכרטיס. ניסיתי להחליף את הסלוטים של הכרטיסי זיכרון הבעיה חלפה וחזרה אחרי יומיים. בחנות אמרו לי שהכרטיס הזה לוקח יותר חשמל מהכרטיס הקודם ולכן אם אני אחליף ספק כוח אז תיפתר הבעיה. יש לי ספק כוח של אנרמקס 350W. ודרך אגב מהכרטיס יוצאות שתי יציאות של חיבורי חשמל מולקס אם אני מחבר לשניהם חשמל אז המחשב לא רוצה בכלל לעלות, אם אני מחבר…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Xilver,

לעתים קורה שכשאני עושה ריסטרט והמחשב מגיע לטעינת הווינדוס (XP), הוא פשוט נתקע. צריך לעשות כמה פעמים ריסט או להוציא ולהכניס לחשמל. השאלה שלי היא- למה זה קורה ואיך לטפל בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אם אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב , איך אני יכול לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים