עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cheapwine,

יש לי אן אף 7 של אביט. אני לא מצליח לגרום למיקרופון לעבוד,אני מנסה הכל ולא מצליח לגרות לו לעבוד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?

4. Started by din707b,

יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בסרטים על גבי הטלויזיה היא באיכות ירודה במיוחד למרות כבל קצר ואיכותי רואים שחור לבן מטושטש ועקום לפני שאני מוציא כסף על כרטיס מסך נורמאלי ידוע למישהו האם ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל? אני משתמש לטלויזיה ביציאת RCA ולמחשב ביציאה אנאלוגית - D-SUB התמונה מושדרת או לצג המחשב או לטלויזיה לא מצליח לראות בשניהם בו זמנית CLONE תודה על העזרה, האמת שקניתי את הלוח הנ"ל בדיוק כדי לחזוך כרטיס מסך - אולי בכל זאת משהו בהגדרות?? תודה

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  5. יש לי שם מידע של שנתיים , פתאום הבוקר הפך RAW אשמל לעזרתכם כיצד להחזיר את ההרד דיסק לפעיל מבלי לאבד מידע בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by jacob300,

שלום מחפש לקנות מחשב איכותי באזור רחובות אם מישהוא יכול להמליץ על חנות טובה. תודה ג'יקוב

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. שלום, ברשותי ווינדוס 8 ולפני שעה המחשב קרס והייתי צריך לכבות ולהדליק אותו ידנית. אחרי שעשיתי זאת, יש לי סימן של x על הסאונד והאינטרנט בsystem tray. כשאני נכנס להגדרות רשת, אין שם אף מתאם, לא הethernet שהוא onboard ולא האלחוטי שהוא התקן usb למרות ששניהם מופיעים לי בdevice manager. כשאני עומד על האייקון של הרמקול אני מקבל הודעה the audio service is not running. יש לכן רעיון מאיפה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  10. אין אפשרות להעתיק את DATA2: פונקציית MS-DOS לא חוקית מה זה אומר למה אני לא יכול להעתיק את הקובץ הזה

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. שלום לכם אני זקוק לעזרה לאחר זמן מה של מנוחה חזרתצי לשחק על המחשב NFS MOST WANTED ליתר דיוק ולאחר כמה ימים של משחק כל פעם שאני נכנס למשחק אני מקבל הודעה : To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. ובTROUBLESHOOTING: משהו כזה - ensure your card has the supplemental powe connector attached וכו וכו והמשחק לא זז בדקתי שהכרטיס מחובר היטב והכבל שמחובר ישירות לכרטיס במקום מדובר על 6600GT של XFX בן שנה + - שעד היום עבד כמו תותח רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שעוזרת לאבחן את מקור הבעיה אם הבעיה בספק או בכרטיס

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  12. קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by RX7,

שלום התחילה לי אתמול בעיה מוזרה. התמונה נעלמת מהמסך לשניה וחוזרת. וכשזה קורה זה קורה פעם אחר פעם.. זה קרה לי אתמול בלילה, ניתקתי את החיבורים של המסך ושל המחשב מהחשמל והחזרתי. נסתי להתקין דרייברים מחדש. אבל עדיין הבעיה קיימת נראה לי שזה קורה שהמחשב קצת מתאמץ גם לפעמים נעלמת לי התצוגה מהמסך והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום ולפעמים התצוגה חוזרת אחרי כמה שניות ולפעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ידני. יש לי חשש שזה בעיה בכרטיס מסך.. כרטיס מסך של GEFORCE FX5500 איך אפשר להיות בטוח שזו הבעיה? ישנה דרך לבדוק את הכרטיס מסך?? במידה ואני אצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש אני אשמח אם תמליצו לי על משהו זול וטוב, סביבות ה300 שקל (חשוב שיהיה יציאה לDVI כי יש לי טלוויזית LCD) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by NeTaNeL2006,

שלום אני חדש פה ויש לי בעיה חמורה בכרטיס מסך! טוב אז ככה יש לי לוח אם: ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 לא יודע אם יש צורך אבל שיהיה וכרטיס מסך מדגם: eVGA GeForce 7900GT CO 256MB PCI-E טוב אז ככה יש לי את המחשב שבוע וחצי בערך, וה 7900 עבד מעולה הכל עבד כמו שצריך אתמול השארתי את המחשב דלוק בלילה להורדות (וזאת לא פעם ראשונה שהוא דלוק בלילה זאת הפעם השלישית או הרביעית בערך) היום אני קם בבוקר המסך לא נידלק אני מפעיל מחדש את המחשב ואז רואה את כל התצוגה נידפקה לגמרי, יש הרבה פסים עם כל מיני נקודות צבעוניות מסודרים לפי טורים ומהבהבים בכל מיני צבעים לוינדוס אי אפשר להיכנס במצב רגיל הוא עושה מסך כחול ועושה ריסט בשניה אפילו לא מספיקים ליקרוא את השגיאה, אפשר להיכנס רק במצב בט…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Armageddon1,

זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי בימים האחרונים שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות לכל הרכיבים. יש מצב שזה בגלל שקיץ עכשיו וחם נורא או שיכולה להיות בעיה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by iSolt,

המחשב מתעורר משינה ללא סיבה. באמצע הלילה מוזיקה נדלקת כי המחשב התעורר משינה. וינדוס 10 מותקן על ssd העכבר והמקלדת לא מעירים את המחשב, הם מוגדרים כמנותקים בשינה ואין להם יכולת להעיר משינה. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Ymac,

שלום, שלשום גיליתי במפתיע, שארבעה מחיבורי ה-USB האחוריים במחשב שלי פשוט הפסיקו לעבוד. גיליתי את ה שמצלמת האינטרנט שלי לא עבדה, והייתי בטוח שהבעיה בה, אבל בחיבור לפורטים הקדמיים היא עבדה! חקירה עמוקה יותר גילתה שמתוך 8 חיבורי USB אחוריים (ששה USB 3 ושניים USB 2) ארבעה חיבורי USB 3 לא עובדים. We've got to go deeper! אז מקריאה באתר של MSI (יצרנית לוח האם שלי, אגב, מדובר ב-BigBang MPOWER Z77) נראה שבאמת ארבעת הפורטים המתפקדים כנראה תחת הבקר של הצ'יפסט, והארבעה ה"מתים" (זצ"ל) תחת בקר של חברת "Renesas" שמעולם לא שמעתי עליה. ב-Device Manager אין שום התראה, אני יודע שזו לא מערכת ההפעלה כי כבר עבדתי עם המצלמה תחת ווינדוס 10. דרייבר לבקר הזה אין ממש, וניתן למצוא רק עד לווינדוס 7 64…

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. Started by GamePad,

שלום אנשים יקרים יש לי AMD 1600 על לוח A7N DELUXE של ASUS היום פתאום באמצע העבודה קיבלתי הודעה שהוא לא מצליח לקרוא מההרד דיסק יעני CORRUPT או משהו בסגנון. עשיתי לתומי ריסטרט בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך אבוי, המחשב לא עולה. לא בוט ולא נעליים. מסך שחור, בלי ציפצופים ובלי שום קריאה לעזרה. ניסיתי להוציא ולהזיז זכרונות עדיין לא קרה כלום. בדקתי אותם על מחשב אחר והכל תקין, בדקתי את הכרטיס מסך וגם הכל תקין. בקיצור אני חסר אונים, האם נראה לכם שנשרף הלוח/מעבד? לא הרחתי שום דבר מהלוח והטמפ' תמיד היו תקינות והספק גם כן תקין (HEC 300). אנא עזרו ..

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  21. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  22. קניתי מפצל יואסבי, למחשב יש אומנת USB 2 אבל המפצל USB 3.יש תאימות לאחור הריי. המפצל עצמו עובד, אך אם אני מחבר את הספק כוח: כשהמחשב מכובה הנורה של המחשב עובדת, אני מדליק את המחשב המאווררים נדלקים ונכבים ככה ברוטינה , אאפשר להדליק אותו עד לא שמוציאים את הספק מהמפצל. http://www.orico.cc/goods.php?id=4768

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Pec12313,

אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Bang,

הוא עשה לי BOOT פעם אחרי שהחלפתי כונן כי חשבתי שיש פגם הוא לא הצליח לעשות BOOT אז החזרתי חזרה והוא פתאום לא עושה לי BOOT מהכונן הראשון שהוא עשה כבר היום BOOT

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Tsk,

שלום לכולם הייתי רוצה לשאול שאלה ממש רצינית אז רק למבינים ביותר אם אפשר בבקשה! תודה! אז ככה: קניתי מארז חדש למחשב שלי, הרכבתי והכל עבד פנאן ואת המארז הישן העברתי למחשב של אח שלי(שניהם לא מחשבים ישנים, שנתיים גג). עכשיו אחרי שהרכבתי את הכל, הפעלתי את המחשב והכל, המחשב לא עבד, ונהיה ריח מסריח של שרוף מהספק כוח. אין לי מושג למה, הרכבתי הכל נכון(פרטים ספיציפים בסוף) והכל אמור לעבוד. אני חושב שהבעיה אולי בחברה של הספק(EZCOOL שמעתי שהם לא משהו מרהיב במיוחד, זה מה שהביאו בIVORY) ולכן הספק נשרף אבל בעיקרון לא אמורה להיות בעיה. יש איזו שהיא אפשרות לדעת אם עוד כל מיני חלקים אחרים נשרפו? ואם צריך רק להחליף ספק? אגב - הנורות על הלוח אם עבדו והראו שהכל בסדר מפרט מחשב: ספק כוח…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.