עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כבר הרבה זמן שכשאני מוריד קבצי RAR - למשל משחק או סרט, ובדרך כלל 7-8GB, זה נותן לי שגיאה במהלך החילוץ שאחד הקבצים פגומים, ואז אני ניגש לממשק הטורנט ועושה FORCE RECHECK כדי שהוא ישלים את הקבצים החסרים וזה כמעט תמיד מראה שחסר 0.03% ואז הוא משלים שוב, ככה לאחר 5-6 ניסיונות בסוף אני כן מצליח לפרוס את הקבצים. סרטים אני מצליח לראות, אבל משחקים לא מצליח להתקין, במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאות מהסוג "media.cab" פגום או חסר. ואני מדבר כרגע על 2 משחקים, אבל היו לי גם בעיות עם אחרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dot com,

שלום לכולם.. פירמטתי מחשב והתקנתי WINXP שהיה אליו לפני זה.. הכול עובד כמו שצריך רק מה הכרטיס קול לא מגיב.. יענו הוא נראה שהוא מותקן אבל לא פעיל (לא יוצא קול).. המחשב עם צ'יפסט של INTEL 845 נראה לי או משהו דומה והכרטיס הוא AC97.. מחר אני אברר יותר פרטים ויוסיף לפה.. לפני זה הכרטיס פעל ב-WINXP.. מה אפשר לעשות כדי להתקין אותו כמו שצריך.. איך אפשר לזהות את הדריוורים המדויקים שלו..(אני חושב שהוא מתקין דרייברים לא טובים).. *התקנתי ידנית דרייברים והוא לא הוציא שום הודעה והתקין אותם חלק ואחר כך הוא ניתקע עם דרייברים אלו.. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ממש כמו בכותרת. קניתי בנובמבר 2020 EVO970 500GB מאמזון. לקח לי כחודש עד שחיברתי אותו למחשב וכבר בחיבור הראשוני לא הצלחתי להפעיל אותו. עכשיו - יש לי ידע מועט בתחום אז ניסיתי ל"עשות מחיצה" לדיסק לבד, לבדוק בBIOS - כלום. הSSD לא מזוהה במחשב. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בלוח אם שלי - שכן יש לי כבר 128GB SSD עליו מותקן הWINDOWS + כונן 1TB SATA עליו שאר הדברים + SLOT אחד נוסף לM.2 שהייתי בטוח שהוא לא תקין ולכן הוא לא קורא את הSSD... לאחר זמן מה הצלחתי להביא את המחשב למעבדה (קורונה וזה..) ושם אמרו לי שהמחשב שלי והלוח אם תקינים - והSSD החדש בעצם תקול :0 ישר ניסיתי ליצור קשר עם אמזון שהתנערו מאחריות וביקשו שאפנה רק ליצרן העולמי...ומסתבר שבישראל אין עם מי לדב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sku4no,

יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב..לפעמים אם אני מוציא את הדיסקונקי ושוכח לעשות הוצאה בטוחה הוא פשוט נכבה..ואי אפשר להדליק אותו פשוט לא מגיב לכמה זמן.. הוא גם לפעמים ממש איטי..למרות שכל הזמן פועל עליו פחות או יותר אותו עומס.. למישהו יש מושג מה זה אומר?בעיה עם לוח אם?פלשו אליו?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. בחלק הקדמי של המארז יש 2 יציאות של usb ,מיקרופון, ועוד יציאה לאוזניות. ה usb תקין. הבעיה היא במיקרופםון ובאוזניות - אני לא מצליח לשמוע/להקליט משם. אני בטוח שחיברתי למקום הנכון בלוח, כי אין עוד אפשרות אחרת יש למישהו רעיונות?

• 15 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. Started by omer-n,

יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. לפי התמונה זה נכון?בתוכנה eve... בסטוק אחד כתוב גיגה 1 ובסטוק שני כתוב עוד 512 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by mat23,

היי, יש לי כרטיס מסך Geforce 2070 super galax, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כשאני מחבר מסך שני המחשב לא מזהה אותו. השתמשתי ב- DDU כדי להסיר את כל הדרייברים, הדלקתי את המחשב והשארתי רק את המסך השני מחובר, והתצוגה עלתה כמו שצריך, במהלך ההתקנה מחדש של הדרייברים איבדתי את התצוגה, חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס מסך והתצוגה חזרה רק בטלוויזיה, האם הבעיה היא מהמסך או שיכול להיות שהיא מהכרטיס מסך? עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב נייד גם לא מופיעה תצוגה, ועם הטלווזיה כן מופיעה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Nitro,

היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by גגגג,

משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by VanGuard,

קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה

14. Started by waizman,

אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yolh4f,

קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by a_a_aa,

ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by constantine16,

when i run HD Tune something shows up and tells me that my HD temperature is 253 C is it possible?

18. אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by lexsus,

שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Arik.G,

שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by VooDoo3,

שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ati2dvag.dll זה הדיאגנוזה שלו. הכרטיס: X1950PRO. הבעיות שקורות לי: שגיאות זיכרון שונות, בעיקר עם תוכנת הCATALYST (כותב לי CLI.exe - שגיאת מערכת), וכשיוצאים ממשחקים המסך קופץ בכמה פיקסלים. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר הרשמי (של סדרת 1950) וזה לא העלה את המחשב, אז התקנתי את המקוריים בSAFE MODE. איך אני מתגבר על הבעיה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Shmoolik,

אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by 142371,

שלום וברכה היתקינו לי בעבר וואצפ על המחשב דרך מערכת אנדרואינד כמדומה לי, וכעת כבר שבועיים לא נפתח לי קבצים ורושם לי 'לנסות שוב מאוחר יותר' [בערך הלשון]. ולא ולא קורה לי כך עד כעת, מה יכול להיות הסיבה לדבר, האם זו כי אני על חסימת אתרוג שאתרוג עלו על העניין והצליחו לחסום, או מיכל סיבה אחרת, אשמח לקבל את עזרת הציבור בעניין תודה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים