תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
when i run HD Tune something shows up and tells me that my HD temperature is 253 C is it possible?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ati2dvag.dll זה הדיאגנוזה שלו. הכרטיס: X1950PRO. הבעיות שקורות לי: שגיאות זיכרון שונות, בעיקר עם תוכנת הCATALYST (כותב לי CLI.exe - שגיאת מערכת), וכשיוצאים ממשחקים המסך קופץ בכמה פיקסלים. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר הרשמי (של סדרת 1950) וזה לא העלה את המחשב, אז התקנתי את המקוריים בSAFE MODE. איך אני מתגבר על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם , שהמחשב שלי עולה אני מקבל הודעה: http://www.upit.ws/picture.php?file=9c853e54463e8.JPG צילמתי לכם גם את msconfig למי שצריך: http://www.upit.ws/picture.php?file=f13cdce2ce704.JPG http://www.zix.co.il/images/70714193.JPG סרקתי ווירוסים , ורגלות , לא עוזר.. תודה מראש לכל העוזר ..
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional Service Pack 2 כשאני מדליק את המחשב לוקח לי המון זמן עד שהוא מעלה בכלל את וינדווס , בזמן הזה יש לי רק מסך שחור ריק בלי כלום בכיבוי לוקח לו משהו כמו 20 שניות עד שהוא מתכבה הבעיה היא יותר בהפעלה של המחשב ! מישהו יכול לעזור לי ? : ן
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מאינטרנט,ובדקתי אותו עם נורטון אנטי וירוס כמו שאני עושה עם כל קובץ. הנורטון אמר שהקבוץ נקי מוירוסים ופתחתי אותו, מיכוון שהקובץ לא עזר נסיתי למחוק אותו וזה לא נתן לי ועוד משהו אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב או לכבות אותו או לעשות ניתוק. חשבתי אולי האנטי וירוס שלי לא מעודכן אז עדכנתי אותו והוא עדיין אומר שהקובץ הוא לא וירוס... מה לעשות ?! OFF TOPIC לא ידעתי איפה להשים את ההודעה, אז שמתי אותה כאן.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-