עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. כבר פרסמתי שאלה אך היא לא נענתה ולכן אעלה אותה בשנית... ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הפאנל הקדמי מחובר אך הוא עושה בעיות. א. הוא אינו מזהה אוטומטית כאשר אני מחבר את האוזניות (את החיבורים האחוריים הוא מזהה אוטומטית). ב. יש אופציה בדריבר של השתקת הלוח האחורי כאשר מתחבר הקדמי... זו אופציה מעולה לחיבור אוזניות אך לצערי היא אינה עובדת... כנראה שבגלל שהחיבור לא מזוהה אוטומטית. מישהו יכול לעזור??? בבקשה, אני משתגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמו שכתבתי המחשב מראה סימני גסיסה. כנראה שתוך כמה שעות\יום\יומיים הוא כבר לא ידלק. האם יש דרך שבה אוכל לשמור את השמירות של המחשב GTA IV לדוגמא כך שאחרי שהמחשב יאותחל אני אתקין את המשחק והוא יהיה באותו מצב לפני הפרמוט מבחינת ההתקדמות במשחק? אשמח לתשובה מהירה לפני שהמחשב הולך לעולמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by yagelk,

אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היי חברים, אשמח אם משהו יכול לענות לי על השאלה. יש לי כונן קשיח של 1TB שעליו מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 10. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף מסוג SSD של 500GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. האם ניתן למחוק מהכונן של ה1TB שלי רק את המערכת ההפעלה וינדוס 10 ללא ביצוע פרמוט מלא? תודה רבה לעוזרים.

5. Started by SyLeR,

שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!

6. שלום. הופיעו לי לפני כמה ימים בעיה מוזרה שכשאר מופעל אצלי דפדפן (יש לי גם FIREFOX וגם MAXTHON ובשניהם) ואני מפעיל קוצץ מוסיקה או וידיאו הכל מתחיל להתקע ולעשות רעשים..כנ"ל גם אם אני נמצא ב YOUTUBE.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. לא יודע למה הכל בסדר ואז פתאום משום מקום מסך כחול הוא עושה Memory Dump ואני צריך להתחיל מחדש את המחשב...וזה קורה על בסיס יום יומי וזה גם לא כותב את הבעיה...מה אני צריך לעשות???

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by x-factor,

שלום רב לכם....אני אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב....אבל אוי מה גיליתי לי...שבמארז HEC 6A21 שלי המאווז הקדמי 120 מ"מ לא מחובר ללוח אם ולא פועל...אני כמובן החלטתי לחבר ....אבל אוי מה גיליתי ...שעל הלוח אם שלי ASROCK DUEL SATA אין עוד חיבורי מאווררים....זאת אומרת מצאתי רק עוד 2...אחד חיבור למאוור המעבד...שהוא תפוס...ועוד חיבור של מאוור של מארז אבל גם הוא תפוס ע"י מאוור 120 מ"מ אחורי.... אז השאלה שלי היא אליכם ...איך אני פותר את המצב...וגורם למאוור הנוסף שלי לפעול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  9. שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  13. יש לי את הכרטיס הזה כבר שנה, והוא לא יושב טוב על המארז! יש כזאת מסילה שהוא אמור לשב עליה (איפה שהיציאות) והוא גדול מדי, אז הוא יושב - רופף! מצאתי לזה פיתרון, אבל כל פעם זו בעיה לעשות כל מיני דברים שאני רוצה.. למישהו כאן יש את הבעיה הזאת?!?? אני מתכנן לקנות את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא יקרה בו!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by sasson154,

היי חברים.. קניתי מחשב חדש מTMS לפני כשבוע.. מבחינת חומרה הוא מצויין והכל, יש לי הווינדוס 64 ביט שהתקנתי מלא בבעיות.. משחקים עושים לי בעיות בווינדוס הזה.. אם זה בקבצי DLL.. אם זה בחוסר תמיכה.. מסכים שחורים, משחקים פתאום יוצאים. אפילו תוכנות.. אמרו לי אולי להחליף ל-32 ביט כי ה-64 עושה מלא בעיות. יש לי 8 GB זיכרון במחשב.. ואמרו לי שה- 32 ביט לא ינצל אותו כראוי כמו ה-64.. אבל מצדי שינצל חצי מזה העיקר שאני אפסיק לשבור את הראש על כל משחק שאני מתקין ולא יחפש פתרונות.. אני ממש מתוסכל.. קיבלתי שלשום את המחשב ושום דבר לא עובד כמו שצריך.. אשמח לקבל עזרה, תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עובד עם חלונות 10. דפדפן אדג'. (למי שקרא לפני העריכה - כתבתי בטעות כרום...). כאשר פתוחות לי כמה כר טיסיות (אפילו מעט - נניח 3-4) ואני יוצא מהכרטיסיה ומהאתר שמוצג בה, וחוזר לכרטיסיה שוב לאחר כמה שניות, אני לא מקבל את הדף מייד, אלא הוא כאילו נטען מחדש כל פעם. זה קורה לי בכל אתר, בכל כרטיסיה. האם זה עניין של הגדרה, או שכך מכוון בחלונות 10 לחסכון באנרגיה (אולי לא להשאיר כרטיסיה במצב קריאה כל הזמן?)?

16. כבר הרבה זמן שכשאני מוריד קבצי RAR - למשל משחק או סרט, ובדרך כלל 7-8GB, זה נותן לי שגיאה במהלך החילוץ שאחד הקבצים פגומים, ואז אני ניגש לממשק הטורנט ועושה FORCE RECHECK כדי שהוא ישלים את הקבצים החסרים וזה כמעט תמיד מראה שחסר 0.03% ואז הוא משלים שוב, ככה לאחר 5-6 ניסיונות בסוף אני כן מצליח לפרוס את הקבצים. סרטים אני מצליח לראות, אבל משחקים לא מצליח להתקין, במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאות מהסוג "media.cab" פגום או חסר. ואני מדבר כרגע על 2 משחקים, אבל היו לי גם בעיות עם אחרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dot com,

שלום לכולם.. פירמטתי מחשב והתקנתי WINXP שהיה אליו לפני זה.. הכול עובד כמו שצריך רק מה הכרטיס קול לא מגיב.. יענו הוא נראה שהוא מותקן אבל לא פעיל (לא יוצא קול).. המחשב עם צ'יפסט של INTEL 845 נראה לי או משהו דומה והכרטיס הוא AC97.. מחר אני אברר יותר פרטים ויוסיף לפה.. לפני זה הכרטיס פעל ב-WINXP.. מה אפשר לעשות כדי להתקין אותו כמו שצריך.. איך אפשר לזהות את הדריוורים המדויקים שלו..(אני חושב שהוא מתקין דרייברים לא טובים).. *התקנתי ידנית דרייברים והוא לא הוציא שום הודעה והתקין אותם חלק ואחר כך הוא ניתקע עם דרייברים אלו.. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ממש כמו בכותרת. קניתי בנובמבר 2020 EVO970 500GB מאמזון. לקח לי כחודש עד שחיברתי אותו למחשב וכבר בחיבור הראשוני לא הצלחתי להפעיל אותו. עכשיו - יש לי ידע מועט בתחום אז ניסיתי ל"עשות מחיצה" לדיסק לבד, לבדוק בBIOS - כלום. הSSD לא מזוהה במחשב. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בלוח אם שלי - שכן יש לי כבר 128GB SSD עליו מותקן הWINDOWS + כונן 1TB SATA עליו שאר הדברים + SLOT אחד נוסף לM.2 שהייתי בטוח שהוא לא תקין ולכן הוא לא קורא את הSSD... לאחר זמן מה הצלחתי להביא את המחשב למעבדה (קורונה וזה..) ושם אמרו לי שהמחשב שלי והלוח אם תקינים - והSSD החדש בעצם תקול :0 ישר ניסיתי ליצור קשר עם אמזון שהתנערו מאחריות וביקשו שאפנה רק ליצרן העולמי...ומסתבר שבישראל אין עם מי לדב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by sku4no,

יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב..לפעמים אם אני מוציא את הדיסקונקי ושוכח לעשות הוצאה בטוחה הוא פשוט נכבה..ואי אפשר להדליק אותו פשוט לא מגיב לכמה זמן.. הוא גם לפעמים ממש איטי..למרות שכל הזמן פועל עליו פחות או יותר אותו עומס.. למישהו יש מושג מה זה אומר?בעיה עם לוח אם?פלשו אליו?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. בחלק הקדמי של המארז יש 2 יציאות של usb ,מיקרופון, ועוד יציאה לאוזניות. ה usb תקין. הבעיה היא במיקרופםון ובאוזניות - אני לא מצליח לשמוע/להקליט משם. אני בטוח שחיברתי למקום הנכון בלוח, כי אין עוד אפשרות אחרת יש למישהו רעיונות?

• 15 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. Started by omer-n,

יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. לפי התמונה זה נכון?בתוכנה eve... בסטוק אחד כתוב גיגה 1 ובסטוק שני כתוב עוד 512 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by mat23,

היי, יש לי כרטיס מסך Geforce 2070 super galax, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כשאני מחבר מסך שני המחשב לא מזהה אותו. השתמשתי ב- DDU כדי להסיר את כל הדרייברים, הדלקתי את המחשב והשארתי רק את המסך השני מחובר, והתצוגה עלתה כמו שצריך, במהלך ההתקנה מחדש של הדרייברים איבדתי את התצוגה, חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס מסך והתצוגה חזרה רק בטלוויזיה, האם הבעיה היא מהמסך או שיכול להיות שהיא מהכרטיס מסך? עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב נייד גם לא מופיעה תצוגה, ועם הטלווזיה כן מופיעה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Nitro,

היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by גגגג,

משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.