תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לאח שלי את המסך הנ"ל והוא לא עובד, ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי וגם פה הוא לא עובד, אבל במחשב שלו המסך שלי עובד. ניסיתי לשנות גם בין כבלי החשמל של המסך שלו אל המסך שלי והמסך שלי עבד רגיל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אני אוכל לפתור אותה? האם אני צריך בכדי לפתור את הבעיה טכנאי? או האם שווה כבר לקנות מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם אני חדש פה בפורום =] אני רוצה לדעת איך אני עושה לאן (רשת) בבית בין שני מחשבים ובלי סיו'ץ ובלי ראוטר. ככה רגיל מחשב למחשב אני רוצה שרק מחשב אחד יהיה עליו המודם והשני פשוט יהיה לו אינטרנט דרך המחשב הראשי, איך אני עושה את זה, אולי יש פה מדריך באתר ,אני לא מצאתי ~תודה למי שעוזר~
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הרבה פעמים קורה לי שהמחשב עושה ריסט או שהמסך כופה(כלומר נטקע במצב כלשהוא וחייבים לעשות ריסט) בדרך זה קורה במשחקים כמו לדוגמא MAFIA מי שזוכר אבל יש מיכרים שזה נקטע רגיל קיצר לי נראה שזה בעיית התחממות אז אני שואל אותכם מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה (כי שמעתי שיש פה מבינים) האם לקנות מאורר אחר??? ואם כן איזה ??? ואיך אני יודע עם הוא מתאים ??? (למעבד לספק) למה אני צריך למעבד ללוח אם ??? או שיש עוד דרכים לפתור את הבעיה ??? או שאתם חושבים שהבעיה זה לא התחממות??? אולי לנקות אבק אם כן איך אני מוציא אבק ממאורר??ואםה זה יעזור בכלל תודה רבה לעוזרים נ.ב. יש לי אינטל 2600 רדאון 9600 SE אם צריך עוד משהוא תגידו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה. כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה. כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשה http://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpg בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש אצלי במחשב שתי יציאות USB, מה שגרם לי לקנות "מפצל" USB שמוסיף 4 יציאות ומתחבר ל USB העניין הוא שכאשר אני מנסה להשתמש בו, אני מקבל את ההודעה המצורפת.. התבלבלתי או שהוא טוען שיש לי עוד שתי יציאות? עזרה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לוח אם : GA K8NXP SLI גרסאת ביוס: F6 אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסאת F7 .. אבל אני לא מצליח גם לא מה@BIOS וגם לא כאשר אני טוען את הגרסא החדשה דרך הביוס עצמו מהאשף שם של הDUAL BIOS. לפחות כאשר אני מנסה לעדכן דרך ה @BIOS הוא מציג לי הודעת שגיאה והיא: ERASE Error: Recovery BIOS Image ???
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגבי חום המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 4.1 (סאב וופר ו 4 רמקולי) של חברת shock (אין לי מושג איזה דגם, מערכת לא ממש חדשה) וגם כשהיא לא מחוברת למחשב היא עושה רעש מעצבן ורציף. ממה נובעת הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אולי עשית בטעות אוברקלוק? להביא לכם תמונות מCPU-Z כדי שתבדקו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם לי קורה דבר מוזר מזה שבועיים...... לפני שבועיים לא הצלחתי להעלות את המחשב... הוא הודיע לי על מסך שחור ....ש: drive not ready insert boot disket in A press any key והשמיע קולות של מאמץ כמו איזה אוטו חלוד...... באותו יום לא הצלחתי לפתוח את המחשב. אחרי יום הוא עלה כרגיל..... אבל מאז אני חוששת לסגור אותו והוא פתוח יום ולילה..... אני כן מצליחה לעשות ריסטרט ואין בעיה. אבל אני חוששת לסגור אותו לגמרי. מעולם קודם לכן לא החזקתי מחשב פתוח יותר מיום שלם. האם זה מבשר רעות הקטע באנגלית? או שמדובר על מערכת ההפעלה בלבד. איך משיגים טכנאי כשלא מכירים אף אחד? שלחתי חלק רציני מהחומרים אל תיבת מייל גדולה.......שפתחתי במיוחד..... תודה על כל תשובה........
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא יקרה כלום כאילו אחרי שאני יחליף זה יעבוד בסדר לא יעשה כלום ואני מזכיר אני מחליף אותם שהמחשב עובד לא יקרה כלום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קודם כל: Palm Zire 71 זה המכשיר. הוא נקנה לפני כשנתיים והוא היה כבוי במשך כשנה. לאחר מכן כשהחלטתי לחברו..אני שם בטעינה כל הלילה וזה פשוט מראה לי מסך דולק בלי שום טעינה בלי שום כלום ואני גם לא יכול לכבות או להדליק מהמצב של המסך ה"דולק" (הוא בעצם מפעיל תאורת מסך) יש למישהו רעיונות? אם לא אשמח גם להפניה לטכנאי מומלץ לבדיקה של המכשיר. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הייתי היום באתר של אינטל וראיתי דרייברים לצ'יפסט שלי (865PE). הורדתי את העדכניים ביותר (7.0.0.1019) ומאז המעבד חם ב10 מעלות בהשוואה למקודם, ויש פעמים שהוא גם נתקע. חשוב לציין שטמפ' החדר לא השתנתה והקירור של המעבד עובד מצוין. מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה הבעיה? למה אני לא יכול לצרוב דרכו דיסקים רגילים? מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-