תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שתי מסכים שאני רוצה לחבר אותם ללפטופ שלי 1. Dell U2414H 2. Samsung S23C650 והלפטום שלי dell inspirion 3537 אני קניתי HDMI spliter חיברתי את שתי המסכים למפצל וחיבור מהמחשב למפצל, והמחשב שלי קורא את שתי המסכים כמסך אחד. שחקתי עם ההגדרות לראות אם ניתן לעשות משו ולא מצאתי דבר. צירפתי תמונה שתעזור אולי לאתר מה אני עשיתי לא נכון.(המסך 1 זה המסך של המחשב נייד ו2 זה שתי המסכים האחרים) אם נדרש ממני אולי להביא ציוד אחר אז אשמח אם תאכלו לייעץ לי מה חסר לי או אם ישנה דרך אחרת לחבר את שתי המסכים למחשב. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 14.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב המחשב האישי שלי מחובר למסך מחשב ב-DVI ולמסך טלוויזיה ב-HDMI שאני על התצוגה במסך מחשב התצוגה על כל רוחב ואורך המסך- רואים מעולה אבל שאני עובר לתצוגה על הטלוויזיה אז לא רואים את כל התצוגה על כל המסך פשוט יש שחור מסביב לתצוגת מחשב על הטלוויזיה- מן אזור "מת" ניסתי לשחק בהגדרות של המחשב וטלוויזיה והתייאשתי.. למשהו יש רעיון ? תמונה להמחשה: http://s17.postimage.org/43n6zh5u7/20130204_180315.jpg * הקווים האדומים סימנתי בשביל להראות יותר בברור איפה נגמר התצוגה ואיפה נגמר המסך , ביניהם האזור ה"מת" המחשב האישי של בגדול יש לו כרטיס מסך של READON 7700HD המסך מחשב - philips 21 מסך טלוויזיה- philips 42 LED תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה הארד דיסק כשההתקנה מתחילה. הבנתי שאני צריך להתקין דרייבר ל SATA של INTEL אבל אני לא יודע בידיוק מה אני צריך להוריד ואיך... ואיך להפעיל את זה... הלוח אם שלי הוא 965 של אינטל וההארד דיסק שלי הוא WDC אם זה יהיה חשוב אני יוסיף גם את הדגם... תודה...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב שלי לרשת (ראוטר) לאחר שאני מפעיל את המחשב ומכבה אותו שוב זה מקצר את כל הרשת ואין אינטרנט !!! בכל מקום בדקתי ב3 דירות שונות !!! המחשב בתיקון יש לכם מושג למה ? הכרטיס רשת בא מובנה בלוח אם , הלוח אם שלי הוא : Gigabyte Z77M-D3H s1155 משהו תעלומהההה אני לא מבין , למישהו יש רעיון ? נ.ב (Windows 8 64 Bit)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב נכבה כעבור זמנים שונים (2 דק' עד כשעה), הכיבוי מידי - לא יציאה מסודרת. זו לא בעית התחממות, המחשב נכבה לפעמים לפני שהוא מספיק להתחמם. זו לא בעית תוכנה - התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והבעיה נותרה. הסוללה של המחשב ישנה וכמעט ולא נטענת, אבל גם כאשר ניתקתי אותה ועבדתי עם המחשב מחובר לחשמל - המחשב נכבה כעבור מספר דקות. אודה על כל עזרה כלשהי, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור רשת ביתית - ולא מצליח להתחבר או להתנתק מהרשת - האופציה היחידה שיש לי היא להכניס סיסמה (מסתבר שהמחשב שאני עובד עליו יצר מתישהו קבוצה בייתית ואין לי שום אפשרות לראות את הסיסמה ) אני פשוט לא רואה את המסך שבו ניתן להתנתק או לשנות סיסמה מצורף צילום מסך שבו ניתן לראות את מספר האפשרויות המצומצמות שלי ברשת הביתית לעזרה אודה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי טלוייזה לפני כמה ימים וחיברתי אותה היום למחשב עם כבל dvi ל hdmi יש לי 8800gt ומה שקורה זה שבטלוויזיה רואים רק את התמונה של הרקע בלי תיקיות בלי עכבר ובלי כלום רקק את התמונה אז אם יש אישהו משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני יוכל לראות סרטים והכל בטלוויזיה זה יהיה מעולה. אז איך אני עושה את זה?.? תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה שבועות שהמחשב עבד כמו שצריך, הוא החליט שנמאס לו כנראה. בידיוק סיימתי לשחק Heroes III (כשהמשחק הוא לא הבעיה, כי עד עכשיו המחשב הריץ כמו שצריך גם DMC4 וכמה משחקים דומים). ברגע שלחצתי Quit, המחשב נכבה כשהוא נדלק מחדש קיבלתי מסך שבו כתוב שהביוס מנסה לעלות מהדיסק הקשיח, משהו כזה (לא זוכר את הניסוח המדוייק). הוא טען, נכבה, נדלק מחדש והראה את אותו מסך. נתתי לו לעשות את זה כמה פעמים, כשהבנתי שזה לא הולך לשום מקום כיביתי אותו, ניתקתי את הספק, חיכיתי קצת והדלקתי מחדש. הפעם הוא הגיע עד לטיענה של הווינדוס. ברגע שסיים לטעון - מסך כחול וריסטרט (יש לציין שביטלתי מזמן את הRR האוטומטי עם מסך כחול). הפעם כבר לא נדלק מחדש. המחשב נדלק, האורות בכרטיס מסך נדלקו, המאווררים נדלקו, …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את החלקים הבאים: מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 לוח אם: 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666 - GIGABYTE זיכרון: 2GB Kingston ספק: Naxn 550W Active PFC 12cm מה שקורה זה שהמחשב מתחיל לעבוד ולאחר שנייה נכבה. אני אפילו לא מצליח להגיע ל BIOS. החלפתי עם הספק שיש לי במחשב הישן (ספק גנרי) והתחיל לעבוד. מה שיותר מוזר זה שהמחשב הישן עובד גם עם הספק החדש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד לאחרונה קיבלתי מבזק תשתית לאינטרנט, כשהגלישה המירבית היתה במהירות 15 מ.ב. בזק טענו שלאיזור שלי אין תשתית שמאפשרת גלישה מהירה יותר. החלפתי לתשתית כבלים ועברתי להוט, שם הובטחה לי גלישה במהירות 100 מ.ב ידוע לי שזה רק תאורטי, ושבפועל זה אמור להיות פחות. אבל הופתעתי כאשר עשיתי בדיקת מהירות גלישה והתוצאות היו בין 160-197 מ.ב מהירות הורדה. איך זה יתכן, כשהובטח לי במקסימום רק 100 ? מי יכול להסביר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב האישי ומתחיל לגלוש תכף מופיעה לי ההודעה הבאה: personalozation This item can't be applied to the desktop ,try clicking a different theme אני מוחק את ההודעה ואחרי כמה שניות היא שוב מופיעה , בסוף היא נעלמת, עד הפעם הבאה. נראה לי שזה קורה כשאני גולש דרך דפדפן Firefox איך מפסיקים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך …
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי כולם אני חדש בקאילה! :yelclap: יש לי בעיה.... כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז הוא כאילו מעלה תווינדוס ואחרי שהווינדוס כבר מופעל אז לפני שאני עוד מתחבר לאקוונט של המחשב זה עושה לי מסך שחור!! ואני רואה את העכבר ואין לי אפשרות לעשות כלוםםםםם בבקשה עזרה אני לא מבין בזה אני חייב עזרה!!!! אני ידפוק עליו עם פטיש כמואו> חח סמיילים חמודים תודה לעוזרים זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
קניתי כונן חדש של 3TB ואני יכול להגדיר מחיצות רק עד 2TB הביוס של הלוח מעודכן לUEFI ומצב AHCI מופעל ועדיין הוא נותן לי רק להגדיר מחיצה עד 2TB
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-