תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק. חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב. בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי. בתודה מראש, אלי נ.ב בבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי מפרט מחשב יחסית לא עדכני להיום וניסיתי כל הזמן להריץ סרטי HD עליו, ניסיתי את DivX Decoder וגם לא עוזר, הבעייה היא שכל פעם שאני מנסה להריץ סרט באיכות HD (אני חושב שזה כולל 720p) או שזה נתקע כל כמה שניות ואז רץ מהר, או שאין התאמה בין הוידאו לאודיו, ויש פעמים שהמחשב קורס בגלל זה... רציתי קודם כל לדעת אם המפרט מחשב שלי בכלל יכול להריץ סרטים כאלה- מעבד Intel Core i5 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD5770 1GB זיכרון 2GB RAM בנוסף לבעיה הזאת, לפעמים המחשב קורס כמה דקות לאחר הפעלתו, או לפעמים מופעל ויש בעיות בצג - חצי כהה חצי בהיר (לפעמים שניה לפני שהוא קורס המסך צבעוני ומשובש בצורה מחרידה) - יש לכם פיתרון כלשהו או כיוון אם יש בעיה באחד הרכיבים במחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן usb שאני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו. יש לי מחשב עם מערכת linux ששם הוא מזוהה ואני מצליח להעביר אליו וממנו קבצים. כשאני מחבר אותו למחשב שמריץ ווינדוס אני מקבל את הסאונד של USB שהתחבר, לאחר כמה שניות אני מקבל סאונד של USB שהתנתק וההודעה הבאה קופצת (מצורפת תמונה מתחת) כמובן שבדקתי שפורט תקין עם USB אחר שיש לי, ובכל מקרה גם ניסיתי פורט אחר של USB. עריכה: הפורמט של ה USB היה NTFS, ניסיתי להעביר ל FAT32 ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב שלי בתקופה האחרונה עושה בעיות. המסך לא נדלק. החלפתי כבל לא עזר ניקיתי מאבק לא עזר... ביומיים האחרונים כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה מספר ציפצופים וכמובן כרטיס המסך עדין לא עובד... כשהסתכלתי על הכרטיס המאוור שלו עובד והכל טוב ויפה. יכול להיות שהבעיה היא דווקא בספק כח שלא מספק מספיק חשמל לכרטיס? הכרטיס הוא גיפורס GT240
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי 4x1024 מגה לעומת זאת כל 4 הגיגה כן מזוהים ב: bios,cpuz,everest כמו כן עדכנתי ביוס לגרסה הכי חדש שיש באתר: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000235 האם יש פתרון לבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Deskjet 3550. טוב סדרתי את זה (החלפתי דיו) ועכשיו זה רק לא מדפיס!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר במחשב בן 4 שנים בערך. לאחרונה נתקלנו בתופעה שבה המחשב סרב להדלק בלחיצה על הכפתור , לאחר הוצאת כבל החשמל ל 10 שניות והחזרתו הוא נדלק ועבד בסדר גמור. לאחר תקופה דיי ארוכה שכך הפעלנו אותו , עכשיו בלחיצה על הכפתור הוא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. שיטת ה 10 שניות גם לא עובדת כבר. האם מדובר בספק שהלך או שהבעיה יכולה להיות גם אחרת? תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-