תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי מאמזון combo kit של מעבד ryzen 7 3800x ולוח אם msi mpg x570 gaming pro. משום מה כאשר אני מתקין זיכרון באחד מהסלוטים DIMMA1 או DIMMA2 נדלקות נורות תקלה על הcpu והdram. (למרות שהיצרן ממליץ להתחיל מ DIMMA2) אני מצליח להגיע לboot רק עאשר הזיכונות מותקנים בDIMMB בלבד. ככל הנראה הלוח אם או המעבד תקולים. מכיוון שהמעבד שולט על הזיכורונת ישירות כנראה הוא זה שתקול, ווידאתי שכל הפינים במקום. יש למישהו במקרה מעבד AM4 AMD שלא בשימוש שאפשר להשאיל למספר שעות כדי לוודא שהתקלה היא אכן במעבד ולא בלוח אם? יצא למישהו להפעיל אחריות על לוח אם של MSI או מעבד של AMD בישראל? תודה, לירון
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT והרבה שנים הייתי בווינדוס XP עם מסף טלויזיה שמחובר בVGA בנוסף ל מסך של המחשב. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7(לא מרצון אני אוהב XP אבל מלא משחקים כבר לא תומכים) הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר מתאים והתקנתי אותו ועכשיו משום מה ממסך בטלויזיה לא מותאם בפריסה שלו(ממלא יותר מאשר יש מקום) וכשאני נכנס להגדרות בפאנל של הכרטיס מסך יש שם הגדרות של מיקום וגודל ושם אין שום אפשרויות בתוכו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השארתי את המחשב דולק להורדה . הזזתי את העכבר כדי להדליק מחדש את המסך , שום דבר לא קרה . המחשב מעלה את הווינדוס עד הסוף , שומעים סאונד והכול , פשוט מאוד אין סיגנל מהכרטיס ... לפי מה שאני זוכר ממקרים אחרים שנתקלתי בהם ( לא במחשב שלי ) כאשר יש בעיה בכרטיס המחשב צועק עוד לפני ה-BOOT שיש בעיה והוא לא מעלה כלום . ניסיתי להחליף מסך , להעלות את המחשב דרך הטלויזיה , הכל חוץ מלשים את הכרטיס במחשב אחר ( כי אין לי ) . מה הסיבה ? יכול להיות שזה משהו בכלל בלוח אם ולא בכרטיס ? ד"א הכרטיס הוא 6800GT , וממש חבל לי לאבד אותו . אשמח לקבל הצעות ודעות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני חושש שנשרף לי הספק כח אך לא בטוח. כבר לפני כמה ימים התחילו בעיות, מידי פעם המחשב היה נכבה, התעלמתי מזה והדלקתי אותו והמשכתי להתעסק. אתמול בלילה סגרתי את המחשב והיום בבוקר שבאתי לפתוח אותו הוא לא נדלק, באתי שוב אחרי כמה דקות הוא נדלק לחצי שנייה המאווררים התחילו לזוז אבל חצי שנייה אחרי זה המחשב כבה. פעם בכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק לחצי שנייה. אגב, הספק דיי חדש (חצי שנה בערך). מה דעתכם? נ.ב לאחרונה נשרף גם הכרטיס מסך, לא יודע אם זה יעזור.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ניקיתי קצת זבל מהמחשב וכהרגלי המטומטם (שאני לא יכול בלעדיו) מחקתי גם דבר או שתיים שאני לא יודע מזה... :-\ אחרי זה התחברתי לאינטרנט הפעלתי איזה שיר פתאום לא שומעים ... הפעלתי שיר אחר עדין לא שומעים ... עשיתי רסטרט אמרתי אולי לא יודע מה עדין לא שומעים... קיצר, בן הדברים שמחקתי היה משהו שהשם זה media load משהו כזה... מישהו יודע מזה? למה לא שומעים ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img139.imageshack.us/img139/237/scan0010vd2.jpg סתומרת אם הוא העברת מידע... או מטח... כי אני פשוט צריך לחבר בין הכרטיס קול שלי לכרטיס טלוויזיה ואני מפחד לחבר אותו הפוך שלא יהיה קצר אז... איזה סוג של חט זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש והצורב שיש לי הוא philips lightscribe מ kap עכשיו אחרי שאני צורב דיסק במהירות שהיא יותר גבוה מי 2.730 לדוגמה 8X או 4X אז נכון יש על הדיסק DVD מין עיגול דק כזה אחרי העיגול המרכזי אז הוא צורב לי אחריו וכשאני מכניס את הדיסק אחרי שהוא גמר לצרוב לDVD בסלון הוא עושה לי מין רעשים מוזרים ורק אחרי איזה דקה הוא מעלה לי את הדיסק עכשיו כשאני צורב דיסק במהירות 2.730 הוא צורב לי לפני העיגול הדק ואותו דיסק אחרי הצריבה פועל לי חלק ב DVD בסלון מה מיכול לגרום לבעיהה????? בבקשה אני מיואש כבר....
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. לפני כמה ימים נכנס לי וירוס מדיסק קון קי . עשיתי סריקה והאנטי וירוס לא זיהה שום וירוס. יש ל בעיה עם קבצי תמונה . ראו תמונה: ניסיתי לסדר באפשרויות תיקיה וזה פשוט לא הצליח... איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל: זה משהו שצץ רק לאחרונה. לא התקנתי שום דבר לאחרונה, לא הורדתי קבצים ולא נכנסתי לאתרים מפוקפקים. וההתנהגות חוזרת על עצמה כל הזמן: מפעיל את המחשב, הוא פועל בסדר למשך כמה דקות. מגיע למערכת ההפעלה, מעלה את הדפדפן - הכל עדיין בסדר. בינתיים טמפרטורות של המעבד בסדר גמור, אפילו נמוכות יחסית. ואז בבום, בלי שום התראה, לאחר כמה דקות של שימוש רגיל - שני מסכים שמחוברים דרך כרטיס המסך בבת אחת קורסים יחדיו. מקבל מסר שאין אות, והמסך הופך שחור. אם יש וידאו מנגן, השמע ממשיך - המחשב לא קרס, רק פתאום אין אות וידאו. אני ממש לא רוצה שזה יהיה סימן שאני צריך להחליף כרטיס גרפי אחרי 4 שנים בלבד... פרטים טכניים: מעבד:Intel Core i7-8700K 3.7 Ghz 6-…
-
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-