עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by argov,

שאני רוצה להפעיל את הווינדוס פלייר יש לי הודעה שיש לי בעיה בהתקן קול או שאין לי מותקן יש לציין שפירמטתי את המחשב ומאז אין לי קול במחשב ויש לי את הבעיה הזו אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כי אני משתגע בלי קול..... תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by avinoam123,

ברשותי שני מסכי LG F900B מחוברים למחשב לאחרונה קיבלתי מסך זהה נוסף. מה הדרך הקלה והזולה לחבר ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? באמצעות המסך השלישי. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600PRO תודה על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by aviv00,

שחקתי Q3 כהרגלי פתאום המחשב נכבה לגמרי לא עשה ריסט או משהו אמרתי אולי תקלה פשוטה הדלקתי בחזרה המחשב בטעינה של ה WINDOWS עשה עוד פעם כיבוי עצמי בדקתי בב BIOS הכל בסדר כל המתחים טובים בדקתי ב EVEREST אפשר לראות בתמונה שמתח 12 לא מופיע מוזר אגב לא להתייחס ל POWER SUPLLY כי זה לא נכון חיברתי מאורר שיושב על ה HDDלחיבור שלו יש לי ספק גירני או איך שאומרים את זה בקיצור חסר שם כל עזרה תתקבל בברכה חג שמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by kikkler,

הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by dragon772,

המחשב שלי עושה ריסטים בעומס ולפעמים לא בעומס אבל זה קורה די הרבה בזמן האחרון ועוד דבר שיניתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs ומאז שאני עושה ריסט ידני לא מופיע המסך הכחול שבודק את הכוננים לפני העלת הווינדווז מישהיו יכול לעזור לי בקשר לשני הבעיות הללו? תודה לעזורים.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by THE-BIG,

הרכבתי את המערכת החדשה z170 hd3p עם מעבד 6600k כולל m.2 850 evo בנוסף יש לי עוד ssd מאז שהפעלתי את המערכת לפני 48 שעות כבר קיבלתי פעמיים מסך כחול ? מה לא תקין ? . האם התוצאות של הכונן החדש תקינות

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיה בזמן שאני משחק בGTA:SA לאחר כמה דקות הוא מראה לי את זה: מזה ??????? מבקש את עזרתכם .... האם יש פה בעייה חומרתית ? הרצתי S&M ואין שגיאות וגם MEMTEST 86

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by GTxZ,

שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש מלפי כשבועיים מאייבורי הנה המפרט: לוח אם NEO-F MSI EP45-DS3L מעבד intel 2.33GH Q8200 4MB דיסק קשיח 16MB SATA II 500GB זיכרון 2048GB DDR3 כ.מסך 512MB Nvidia GeForce 9800GT מסך WIDE 22 DVI 5MS W2242T LG ספק כח JSP-TECH 500W 12CMF EZCOOL אחרי מספר ימים שהמחשב היה אצלי בבית הוא התחיל לעשות בעיות ולהתכבות באמצע משחקים, עבודה באינטרט וכו' אז החזרתי את המחשב לאייבורי כדי שיתקנו את הבעיה ולאחר מספר ימים אצלם במעבדה הם החזירו לי את המחשב ואמרו שהם העבירו את כל הבדיקות על המחשב העמיסו עליו תוכנות, משחקים וכו' ולא מצאו שום בעיה. אבל למרות מה שהם אמרו המחשב ממשיך להתכבות... ניסיתי להחליף מערכות הפעלה, לפרמט מחדש ושום דבר לא עוזר עדיין המחשב ממשיך להתכבות. אז מה יכולה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

12. בוקר טוב, לפני מספר ימים הרמקולים שלי הפסיקו להשמיע מוסיקה. כל מה שהם משמיעים הוא מעין רחש סטטי. 1. בדקתי חיבור חשמלי - מחובר ועובד. 2. בדקתי חיבור אות - מחובר. 3. בדקתי גם מוסיקה מהאינטרנט וגם דיסק - שניהם מתנהגים זהה. הדיסק/סרט יוטיוב רץ, ה-WMC נפתח ורץ (בדיסק) אבל אין שום מוסיקה. המחשב הוא ישן למדי (כ-4 שנים) ועם XP אבל עד עכשיו עבד תקין. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by tovtov,

שלום, סוף סוף קניתי מחשב חדש (בחלקים), ואני מתכוון להרכיב אותו בסוף השבוע הזה. המחשב כולל: מעבד AMD3000 - VENICE לוח אם - FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - 512M דיסק קשיח - WD 160G sata2 כרטיס מסך - GIGABYTE X700 PRO צורב - NEC 3520 מארז - Chenbro PC61163 Black Sirtec 310W Case פעם ראשונה בחיים שלי שאני הולך להרכיב מחשב. יש לכם המלצות וטיפים להקל על המלאכה, מהניסיון שיש לכם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אמרה כאשר אני מנסה לצפות בסרטים און ליין כמו יוטיוב פטלוקר וכדומה המסך הופך להיות ירוק לפעמים עוד לפני שהסרט מתחיל לנגן ולפעמים תוך כדי, אם אני עושה ריסטרט או מנסה לסגור את הדפדפן ולהתחיל מחדש זה עוזר אבל זה תמיד חוזר, קראתי שאפשר לבטל את הHARDWARE ACCELERATION בהגדרות של הפלאש וזה פחות או יותר עוזר אבל זה עדיין לא פתרון, האם מישהו נתקל בנושא? יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? windows 7 IE8 AMD Radeon HD 6700 Series (מעודכן)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Yossi Tsrouia,

ווינדוס 10 לא מזהה את חיבורי ה usb 3 בלוח אם האם יש למישהו דרייבר

16. Started by tmpusr,

עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם הקול במחשב שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה. אני רגיל לצפות בסרטים דרך אוזניות שחיברתי בעבר לרמקולים פשוטים שהיו לי ועכשיו אני מחבר אותם ישירות לכרטיס הקול OB בלוח 8rda3+ שלי. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות של צפייה בסרט כלשהו, כל סרט, עוצמת הקול יורדת באופן פתאומי לפחות פי 2. זה קרה גם כשחיברתי את האוזניות לרמקולים וזה קורה גם עכשיו ואך ורק בסרטים. בקבצי RAM הבעיה לא קיימת משום מה ואותו דבר בקבצי סאונד למיניהם. במה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  18. היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. חברה קניתי עכשיו CD-ROM חדש ולא כל כך מצליח לחבר אותו.חיברתי ואני מדליק תמחשב ובתוך בווינדווס יש לי כאילו כונן אחד(למרות שצריך להיות 2) אני לוחץ עליו שיפתח אבל הוא פותח לי את שני הכונני ביחד(את הצורב ואת הCD-ROM) עוד משהו- אני חיברתי את כבל ATA- העליון לCD ואת האמצעי לצורב ואת התחתון שהוא בצבע הכחול ללוח אם.אני מדליק את המחשב והוא צריך לכתוב לי בDOS את השמות(הוא הסמל)של שני הכוננים אבל במקום זאת הוא כותב לי -GCR. חברה עזרה פלזזזזז

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Idanl315,

שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום יש לי ראוטר של intellinet וכבר כמה חודשים שהוא מסרב לחלק כתובות איי פי תקינות למחשבים ניידים(כמובן שעשיתי ריסט כמה פעמים) מה שיוצר מצב שאני נותן למחשב נייד כתובת יידנית כולל כתובת DNS ורק ככה אני מצליח להתחבר עכשיו יש לי פלאפון עם wi fi וכמובן שלפלאפון אי אפשר לתת כתובת איי פי ידנית ושאני מתחבר הוא כותב שאני מחובר אבל אין אינטרנט ואי אפשר לגלוש האם יש לכם פיתרון בשבילי למה הראטור מחלק לכל המחשבים הניידים כתובות איי פי לא נכונות??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by edensh,

שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…

• 15 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. היי רציתי לוח טוב עבור OC וחשבתי ללכת על ASUS. שני הדגמים שהזכרתי בכותרת אמורים להיות טובים ומלאי פיצ'רים (טוב נו, אולי לא כמו ABIT אבל גם טובים) במפרט של הלוחות מצוין בצורה מאד ברורה שיש נעילת תדר ל AGP/PCI אבל בכל ההסברים על ה-BIOS לא רואים שום דבר כזה וגם לא מזכירים את זה. המסקנה שלי היא שאין למישהו יש את הלוחות האלה ויכול להרחיב על העניין הזה ? אני מאמין שבלי זה תהיה לי בעיה להשתמש בהתקני S-ATA כי ידוע שהם מאד רגישים לסטיות תדר מעבר למה שמוגדר במפרט שלהם. מחכה לתשובות שלכם GURI

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. Started by Imtheman,

ממישהוא מכיר תוכנה טובה שיודעת לגבות את כל ההארד דיסק כמו שהוא אני מחפש משהוא שיעשה את מחוץ לווינדווס

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.