תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
תראו זה לא קרה לי בעבר הכרטיס בן חודשיים בערך ויש בעיות במחשב כבר איזה חודש בטרד שפתחתי קודם ויש לי בעיה לא יודע התחילה לפני יום שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך 7600GT אז הכול סבבה ומצוין ואז שאני עושה ריסט או שהמחשב עושה לבד אז זה מאפס אותו וזה כאילו אין כרטיס מסך וב מאפיינים>תצוגה לא רואים תכרטיס מסך והכול כזה איטי שמזיזים תחלונות אבל הדרייבר נישאר בלוח בקרה!! ואז אני מתקין מחדש וזה עוד פעם עובד מצוין עד שמרסטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. השבוע החלטתי לעשות בדיקת דיסק ואיחוי הדיסק וסריקת וירוסים כמו שאני עושה תמיד פעם בשבועיים-שלוש .. הכל הלך טוב עד שהגעתי לבדיקת הדיסק, עכשיו ככה בדיקת הדיסק מחולקת ל 5 חלקים נכון ? שלושת החלקים הראשונים עברו בסדר .. החלק הרביעי הלך ממש לאט והחלק החמישי נתקע לגמרי .. המחשב מראה שהוא חושב והכל אבל במשך כל הלילה לא קרה כלום אפילו לא אחוז אחד .. מישהו יודע אולי ממה נובעת הבעיה ? ואם כן אז איך אפשר לתקן אותה ? תודה מראש לכל מי שעוזר ..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
הורדתי 3DMark ועשיתי Test וקיבלתי ציון : 8842 תמונה: http://img204.imageshack.us/img204/1053/28728879mn8.jpg תמונה של הרכיבים של המחשב: http://img513.imageshack.us/img513/7642/dsdsj0.jpg האם התוצאה טובה ? נ.ב : לא עשיתי OC
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי כולם אני חדש בקאילה! :yelclap: יש לי בעיה.... כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז הוא כאילו מעלה תווינדוס ואחרי שהווינדוס כבר מופעל אז לפני שאני עוד מתחבר לאקוונט של המחשב זה עושה לי מסך שחור!! ואני רואה את העכבר ואין לי אפשרות לעשות כלוםםםםם בבקשה עזרה אני לא מבין בזה אני חייב עזרה!!!! אני ידפוק עליו עם פטיש כמואו> חח סמיילים חמודים תודה לעוזרים זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 2 כונני דיסקים, אחד DVD של קרייטיב ואחד צורב של SONY. היום הדלקתי את המחשב ורציתי להכניס דיסק מוסיקה, אני מכניס והוא לא מפעיל אוטמטית, אני נכנס למחשב שלי והכונני דיסקים פשוט נעלמו. במנהלי התקנים אני מוצא התקן אחד שאני לא יודע אם הוא קשור, חשוב לציין שהדיסקים נפתחים כרגיל והנורה שלהם מהבהבת כשאני מכניס דיסק, אך המחשב לא מזהה אותם כלל במחשב שלי. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה שהוא מגיע לשלב של הצגת הלוגו, הוא מפעיל מחדש את המחשב, ואין אפשרות להגיע לווינדוס. הבעייה אחרי פירמוט, הדיסק של הווינדוס מקורי ועובד על מחשב אחר. מה עושים? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו לא היה לי בעיה לצרוב על מדיות DVD+R בצורב ה GSA-H62N של LG שיש לי. עתה כאשר אני מנסה לצרוב עם מדיות DVD-R עם תוכנת NERO או ImgBurn הצריבה נעצרת כבר בהתחלה. (עם DVD+R אין בעיה). ראוי לציין: א. עם צורב ישן יותר במחשב הישן אני מצליח לצרוב בלי בעיה עם אותן מדיות. ב. ה GSA-H62N הנו צורב חדש לגמרי שקנית ממש בימים אלו יחד עם מחשב חדש. אנא עזרתכם דני
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב , ראשית אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה . רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים שיש להם את אותו עכבר ש…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום ותודה שאתם קוראים. יש לי מחשב ישן שאני עומד להחליף עוד מעט אבל המחשב של עכשיו עדיין יעבוד אבל לא למשחקים. טוב אכשיו הבעיה: כשאני משחק במשחק אפילו משחק ממש חלש כמו NFS-U1 במסך כתוב NO SIGNAL והמסך ניכבה. אככשיו זה הניסיון ה -3 ליכתוב את השאלה הזאת בגלל שהמסך ניכבה. טוב אכשיו פתחתי את המחשב ואני רואה שהמאורר של ה כ.מסך בקושי עובד ואחרי כמה דחיפות הוא עובד יותר טוב אבל עדיין חלש )הכ.מסך שלי זה 5200 של PALIT) אפשר עזרה? להחליף כרטיס מסך? או שאפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה אומר 86x ויש לי מעבד core 2 due e6600 ורציתי לדעת אם זה מתאים למחשב שלי.. ובלי שום קשר מה זה 86x? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-