תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום אני נכנסתי -My computer והכונן DVD לא מופיע לי. אני לא יודע מה הבעיה אני מכניס דיסק והוא מראה שהוא קורא אותו אבל אין אייקון של כונן בכלל כאילו הוא נעלם... בבקשה תעזרו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ונראה לי שהיא במעבד , יש לי Intel Core 2 Due E6300 1.86GHz , שאני מחלץ קבצי ראר ומעתיק קבצים ומתקין משחקים זה עושה את הפעולות ממש אבל ממש לאט, ושיש טיפה לחץ על המחשב המוזיקה מתחילה להרעיש והסאונד מתחיל לעשות רעשים מוזרים. עכשיו בדקתי באוורסט אולי המעבד מתחמם או משו ושמתי לב שהחלוקה בין הליבות הוא 99%-70 באחת ו0% בשניה וזה לא בזמן עומס במחשב.. אני בICQ, EVEREST ואני מחלץ קובץ ווינראר. מה יכול לגרום לבעיה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:45:58 UP
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום תותחים, קניתי לפני כמה זמן מחשב שאמור להיות "חזק" מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 יש לי איזו בעיה שמגניבה לי ת***, בזמן העתקת קבצים המערכת מתחילה לגמגם!! גם בסאונד וגם בהתנהגות שלה, פתאום היא מאוד איטית, מה גורם לבעיה? זיכרון יש מספיק, מעבד חזק (אעלק), עידכונים גם לביוס וגם לצ'יפים על הלוח, החלפתי כבר כמה מערכות הפעלה ונאדה עדיין הבעיה קיימת. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה? חומרה או תוכנה? האם הבעיה נובעת מכרטיס הקול ( על הלוח), מהמעבד? סוג הזיכרונות? או בכל המערכות שהתקנתי? הקטע הכי מצחיק הוא שהמחשב הקודם שלי היה AMD 2500 (בפועל 1.8 ), + 512 זיכרון ולוח ABIT והוא היה פ-צ-צ-ה…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמפריעה לי כבר תקופה אני ב3 חודשים האחרונים קונה כל 3 שבועות אוזניות חדשות בהתחלה חשבתי שזה מקרי אבל עכשיו אני בטוח שיש בעיה כלשהי.בהתחלה זה מתחיל שאני שומע באוזניה אחת ואחרי קצת זמן לא שומעים כלום תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. (בדקתי וזה אפשרי בלוח אם שלי) השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי ספק (הלך שמה סליל,אולי נשרף גם שנאי,לא ממש שמתי לב) בכל מקרה,קניתי ספק חדש (500w של hec). הכל עובד יופי,אבל הארדיסק אחד לא מזוהה. ניסיתי לחבר אותו עם הכבלים של ההארדיסק השני,לא עבד. הוא ממש מתחמם,אז הוא מקבל חשמל על בטוח,כך שהבעייה בטח לא בספק (מה גם,ההארדיסק השני שלי עובד יופי) ההארדיסק הוא 80gb של WD ב S-ATA I. יש מה לעשות או שהלך ההארדיסק טוטאלית?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי מחשב בעייתי. הבעיה של המחשב היא כזאת: כל פעם שמדליקים אותו, הוא עולה עד כמעט לוינדוז ואז עושה ריסטרט וככה חוזר חלילה אם אני מנסה להדליק במצב בטוח - זה אותו דבר בדיוק - הוא מגיע עד הוינדוז ואז ריסטרט אם אני מנסה להדליק עם הדיסק ERD Commander - אותו דבר - עד לוינדוז ואז ריסטרט. לבסוף הוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו ללהתקן נייד דרך USB. את ההתקן הזה חיברתי למחשב שלי (התקין) - ברגע שהדלקתי את ההתקן - המחשב שלי עשה ריסטרט. ואם יש מצב שהוא לא עושה ריסטרט - אז ברגע שאני לוחץ על "המחשב שלי" - אז נעשה ריסטרט. החזרתי את ההארד דיסק למחשב הראשון - והעלתי את דיסק ההתקנה של הוינדוז בשביל לפרמט ולהתקין מחדש אבל ברגע שהוא מגיע לרגע שהוא שואל אותו אם "לתקן " א…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב LENOVO 3000 j series מאיפה אני מוריד לו דריברים לקרטיס קול לדוגמה אין מאיפה תנו לי לינק
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין פורמט מהיר לבין פורמט מלא? וכמובן בין שניהם ל-"לאו לבל פורמט". אשמח לדעת בהרחבה אודות ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב נייד להפעיל את עצמו ברגע שהוא מקבל מתח, כפי שניתן לעשות במחשבים שולחניים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-