עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mb74ever,

יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by DeadHunt,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים

3. Started by רועי כהן,

יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. Started by A2K,

בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  5. ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by tirani8,

שלום, ראיתי שיש על זה כמה נושאים, (אומנם ישנים) אבל עדיין הפתרונות לא כל כך עזרו לי. אני משתמש בwin 7, יש לי כרטיס מסך ATI RADEHON 4270 HD , אני מתחבר מהכרטיס מסך עם כבל HDMI-HDMI למסך, יש תמונה אך אין סאונד. ראיתי שהפתרונות המוצעים הם לעדכן את הכרטיס מסך-עידכנתי. ראיתי עוד פיתרון לחבר כבל בין הכרטיס מסך לכרטיס קול אבל הבנתי שבכרטיסים החדשים אין צורך בזה והשהכרטיסים כבר מחוברים. ברגע שאני נכנס להגדרות של התקני שמע, יש לי ברירת מחדל על הרמקולים של המחשב, ומופיע לי שם גם digital output שניתן לבחירה כברחרת מחדל וגם ati hdmi שלא ניתן לבחירה כברירת מחדל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  8. שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. שלום. יש לי כונן קשיח נייד של SAMSUNG, 320 ג'יגה. אני בא היום להפעיל אותו ויש לי כל מיני תיקיות בג'יבריש (שהיו רשומות באנגלית) והן לא נתפחות וגם קבצים שלא נפתחים. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים הוא רושם לי: "F:/BLABVLALBA IS NOT ACCESSIBLE"/ "THE FILENAME, DIRECTORY NAME, OR VOLUME LABEL SYNTAX IS INCORRECT" לא יודע מה לעשות... ניסיתי לעשות DISK CLEANUP, לא עזר. הפעלתי מחדש את המחשב, לא עזר. ניסיתי לבדוק את הכונן הנייד על מחשב אחר, אותה הבעיה. אנא מכם עזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  10. Started by nov123,

יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!

11. Started by Shay Sas,

אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?

12. Started by clarnibass1,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by gs1986,

אתמול קרס לי המחשב, באמצע גלישה באינטרנט פשוט נתקע. לא הצלחתי לסגור דרך מנהל הישומים והפעלתי מחדש את המחשב. מיד הופיע לי "מסך כחול"\ הודעת תקלה, ואז תמונה מטושטשת של מסך הboot של המחשב. גם כשהפעלתי את הביוס המסך היה מטושטש. הוינדוס עולה רק במצב safemode. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים של הלוח אם וכרטיס מסך ולא עזר. אין וירוסים, ביצעתי סריקה מיד לאחר קריסת המחשב. ניסיתי גם system recovery וזה לא עזר. נותר לי רק לבצע פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס, אבל לפני שאני מבצע זאת רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה חומרה ולא וינדוס. כי יש לי תחושה שזה חומרה, יש לציין שזה מחשב חדש בן שבועיים.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by shaohad,

שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by naor222,

שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. לאחי יש מחשב עם מעבד E6300 או E6400 אני לא בטוח כרטיס מסך Geforce 8400GS (לפני כן היה לו ATI X1650PRO) לוח אם של ASUS P5VD2-MX (אם אני לא טועה) ויש לו ספק כח ג'נרי של 450 ווט אם אני לא טועה ויש לו אותו משהו כמו שנה בערך אם לא יותר. הוא קנה לפני כמה זמן מסך 24 אינצ' של סמסונג והוא עובד על רזולוציה של 1920X1080, ממתי שנשרף לו המאוורר של הכרטיס מסך והוא החליף את הכרטיס מסך על הלוח אם התחילו לו בעיות שהמסך נכבה ונדלק. הוא עובד עם תוכנות גרפיות של אנימציה ותלת מימד ועריכת וידאו ותמונות. יש מצב שזה הספק כח , מכיוון שהוא עובד על רזולוציה גבוהה והספק כח לא מצליח לתפקד בצורה יעילה בהעברת כמות הזרם המספקת ? יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות חוץ מספק כח? בדקתי איתו בלוח בקרה שבאפשרו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by or,

יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rami Benbenishty,

אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. כשאני מנסה לחבר את האר דיסק למחשב הוא פתאום לא עובד והנורה של ההתחברות שלו לא דלוקה בכלל. כלומר אין קול של התחברות למחשב כלל. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לפעול מחדש?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. Started by loghman,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. חילקתי את המחיצות ללא בעיה. קבעתי מחיצה לווינדוס עצמו בגודל של 30 GB. הבעיה שאני לא יכול להוריד קבצים גדולים למחשב מכיוון שנותרו רק 1 GB פנויים בכונן ובמהלך ההורדה קבצי הTemp נשמרים בC (גם במנהלי הורדות). חיפשתי בהגדרות של האינטרנט ולא ראיתי איך אפשר לשנות את זה. יש לי כונן נוסף D בעל 455 GB בערך. קניתי את המחשב בערך לפני ארבעה ימים עם 500 GB. נניח שאקציב לC 50 GB אז יהיו לי בערך רק 420 למשחקים (קיבלתי קצת פחות מ500...). האם כדאי לנסות לשדרג ל1T? או לפרמט את המחשב עוד פעם? אן שאפשר לפתור את הבעיות בלי זה ובלי זה? ועכשיו גם אחרי שאני מוריד משהו ויוצא ממנו הוא עדיין תופס את המקום על כונן C ואני לא מצליח למצוא שום תיקייה temp שדרכה אני יכול למחוק את הקבצים הזמניים... גם לא …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by noykyx,

שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.