תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
התעוררה בעיה במחשב הנייד. לאחר עליית מערכת חלונות XP כאשר נוגעים במקלדת העכבר מפסיק לתפקד יחד עם המקלדת. כאשר מחברים עכבר אלחוטי חיצוני - יש עכבר חיצוני בלבד אך עדיין המקלדת לא מתפקדת. בבדיקה במוד דוס - יש מקלדת המחשב באחריות יחד עם מערכת ההפעלה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ראיתי בסידי רום מאחורה שייש מין חיבור כזה עם כל החיבורים שייש עליו מן פלסטיק כזה בצבע ירוק ופעם שהסידי לא עבד לי מישהו אמר לי להוזיז אותו קצת וזה עבד מישהו יכול להסיבר מזה??? : :s05:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש על זה כמה נושאים, (אומנם ישנים) אבל עדיין הפתרונות לא כל כך עזרו לי. אני משתמש בwin 7, יש לי כרטיס מסך ATI RADEHON 4270 HD , אני מתחבר מהכרטיס מסך עם כבל HDMI-HDMI למסך, יש תמונה אך אין סאונד. ראיתי שהפתרונות המוצעים הם לעדכן את הכרטיס מסך-עידכנתי. ראיתי עוד פיתרון לחבר כבל בין הכרטיס מסך לכרטיס קול אבל הבנתי שבכרטיסים החדשים אין צורך בזה והשהכרטיסים כבר מחוברים. ברגע שאני נכנס להגדרות של התקני שמע, יש לי ברירת מחדל על הרמקולים של המחשב, ומופיע לי שם גם digital output שניתן לבחירה כברחרת מחדל וגם ati hdmi שלא ניתן לבחירה כברירת מחדל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח נייד של SAMSUNG, 320 ג'יגה. אני בא היום להפעיל אותו ויש לי כל מיני תיקיות בג'יבריש (שהיו רשומות באנגלית) והן לא נתפחות וגם קבצים שלא נפתחים. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים הוא רושם לי: "F:/BLABVLALBA IS NOT ACCESSIBLE"/ "THE FILENAME, DIRECTORY NAME, OR VOLUME LABEL SYNTAX IS INCORRECT" לא יודע מה לעשות... ניסיתי לעשות DISK CLEANUP, לא עזר. הפעלתי מחדש את המחשב, לא עזר. ניסיתי לבדוק את הכונן הנייד על מחשב אחר, אותה הבעיה. אנא מכם עזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אתמול קרס לי המחשב, באמצע גלישה באינטרנט פשוט נתקע. לא הצלחתי לסגור דרך מנהל הישומים והפעלתי מחדש את המחשב. מיד הופיע לי "מסך כחול"\ הודעת תקלה, ואז תמונה מטושטשת של מסך הboot של המחשב. גם כשהפעלתי את הביוס המסך היה מטושטש. הוינדוס עולה רק במצב safemode. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים של הלוח אם וכרטיס מסך ולא עזר. אין וירוסים, ביצעתי סריקה מיד לאחר קריסת המחשב. ניסיתי גם system recovery וזה לא עזר. נותר לי רק לבצע פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס, אבל לפני שאני מבצע זאת רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה חומרה ולא וינדוס. כי יש לי תחושה שזה חומרה, יש לציין שזה מחשב חדש בן שבועיים.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-