תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
-
עבדתי לא מזמן במחשב כשפתאום הוא נתקע והפסיק להגיב(גם הnum lock לא עבד). איתחלתי וניסיתי לעבוד עליו שוב אבל קיבלתי מסך כחול. בעיה דומה התרחשה בהתחלה כשקניתי את המחשב(לפני כמה שנים) עקב זיכרון פגום שאותו החליפו לי בחנות. אז, ניסיתי להוציא את אחד מהסטיקים של הזיכרון(יש לי 2*1GB זיכרון DDR2) ואז הכל עבד. ניסיתי להחזיר את הסטיק ואז המחשב עבד לכמה שניות (הספקתי לפתוח תפריט התחל ועוד משהו) ואז שוב מסך כחול. ניסיתי לאתחל, שוב מסך כחול. הסרתי אותו שוב. ומאז הכל עבד ועובד נפלא. השאלות שלי הם: האם אפשר בוודאות לדעת שזה או סטיק ולא משהו אחר שגורם לזה? למה זיכרון יפסיק לעבוד פתאום אחרי כמה שנים שהוא היה בסדר? האם אני צריך לנסות איזה תוכנת איבחון או שאין צורך בזה?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הלפטופ החדש וכבר שבוע שאני יורק דם איך אני מפרמט אותו. הוא הגיע עם ווינדוס 8 בילט-אין. ניסיתי ואני לא מסתדר איתו. רוצה לחזור ל-7. הרוטינה ידועה: כניסה לבאיוס, בוט פרום... וכן הלאה; הבעיה היא שבלפטופ אין אופציה ללחוץ על F12, F8 או וואטאבר- ברגע שאני מדליק את המחשב אני רואה אייקון של טעינת ווינדוס ומשם הוא נכנס לממשק האריחים. עזרה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך רמקולים מקלדת וצורב DVD. הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del . זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית. החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה. המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את ה…
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות קניתי מחשב חדש, הורדתי כמה משחקים ולאחרונה, בזמן משחק, המחשב נתקע ונופל. המסך הופך שחור והוא נעושה רסטרט לעצמו. בשבוע האחרון זה הגיע לרמה שכל פעם שאני טוען את השמירה שלי בסטארקרפט 2 המחשב נתקע וקורס. חוץ מזה, הUSB3 לא מזהה כוננים שמתחברים אליו (או כל דבר אחר). יש למישהו אולי רעיון איך לפתור את זה? * אני לא יודע אם זה משנה, אבל זה המפרט שקניתי: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB ספר כח: Seasonic PSU 620W זיכרון: Kingston 4GB X2 הארד דיסק: Samsung 1TB Sata II 32MB
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי ההודעה : "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" מה זה אומר? ומה עליי לעשות כדי להיפטר מזה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/threads/543226-%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%9C#.U1FOlFdfZ2g שלא עזרו לי כל כך. אני לא מבין המחשב החליט לשגע אותי... לפעמים יש לי תקיעות בסאונד ועכשיו משהו חדש שאני לא ליד המחשב המנורה שכאילו הוא מתאמץ נדלקת ואיך שאני מזיז תעכבר זה מסתדר הקטע המציק הוא שברגע שהוא מתאמץ אני שומע רעשים מהארד דיסק (כנראה כי הוא מתאמץ) עכשיו אני לא בטוח שזה מימנו אבל זה בהחלט נשמע ככה.. אני מתחנן לעזרה אני כבר לא יודע מה לעשות איך שאני מזיז תעכבר ומנסה להיכנס לResource Monitor או משהו זה מיד מפסיק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התנצלות על זה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב לא היה תקין ורבתי עם החברה ו..... בקיצר גם עכשיו הוא לא טוב. אחרי שהחזרתי להם את המחשב בגלל שהחיישן טמפרטורה לא היה טוב הם טענו שזה הלוח והחליפו לי לוח אחר עם גירסת ביוס מעודכנת יותר, עכשיו המחשב עם המעבד שלי 1.4 לא עובד ועם 1700 לטענתם עובד. אחרי הרבה זיוני שכל שהיו לי איתם החלטתי לקחת את המחשב ואני יפתור את הבעיה. לדעתי המחשב לא עובד עם ה1.4 בגלל גירסת הביוס החדשה ואני רוצה להחזיר את הישנה איך אני עושה זאת? ואיך אני יודע אם המעבד תקין או לא? (לדעתי כן). ניסיתי להוציא את הבטריה לא עזר ניסיתי כם את הביוס עצמו לא עזר. תודה רבה לעונים. אני גרא בראשון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, קצת היסטוריה, ה HD הראשון הוא מדגם Samsung 120 GB והוא עבד בסדר גמור כשהיה לבד. לאחרונה קניתי עוד דיסק של WD 250GB ומשום מה כשהם מחוחברים יחד מתחילות הצרות. מה שקורה הוא שבאמצע העבודה (גם ב XP וגם ב VISTA) שומעים מן נקישות מהדיסק (או אולי ממקור אחר?) והמחשב נופל (BSOD). מעניין, שכאשר כל דיסק פועל בנפרד, הכל בסדר. עוד בעיה מוזרה, אולי זה קשור, כאשר ה WD מחובר, יש לו שלושה מחיצות, המסודרות באופן רציף: C, D, E. כאשר אני מחבר את ה Samsung הוא פתאום הופך להיות D וכל היתר מסתדרים בהתאם כלומר C E F. לא יודע מה הסיבה לזה, אולי הוא (Samsung) מוגדר ראשי ולא extended? אם כן, ואולי זה מקור הצרות, איך אני הופך אותו למשני, כלומר extended? ועניין שלישי ואחרון בעניין, אולי כדאי לחבר…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם MSI 945gzm3 v1.0 בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה. רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק. הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס. שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל. שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub. כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI. חשדתי שזה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לאחרונה זכרונות חדשים 2 סטיקים של 512 לdual DDR והכול עבד מצויין שבוע לאחר מכן אחרי שהעמסתי את המחשב עם אימיול וF.E.A.R. המחשב הראה לי סימני מצוקה שחסר לו זיכרון באופן קריטי אז עשיתי לו ריסט כדי שיתאפס אחרי הריסט המחשב כבר לא עלה הוא רק הגיע למסך הראשון שהוא עושה את הבדיקת זכרון והראה את הדבר הבא Main Processor :AMD Athlon XP 2500+ <CPUID:06A0> ניסיתי לנתק את החשמל ולהפעיל שוב אבל זה לא עבד מישהו יודע מה יותר הגיוני שזה יהיה? לוח האם או המעבד? ומה אני יכל לעשות? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני נתקל בקפיאת המחשב- התוכנות קופאות אבל אני יכול להזיז את העכבר נגיד או להשתמש במקלדת ולעבור מתוכנה אחת לתוכנה אחרת(נניח אם עבדו לי שני דפדפנים אז אני יכול לעבור מהאחד לשני) אבל לא מעבר לזה. זה קורה פעם בכמה ימים ובדר"כ ממה ששמתי לב זה קורה כשאני רואה סרטון באינטרנט. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בטוח שאני לא צריך להעביר לכם איך אני מרגיש עכשיו - הצילו ! חיברתי את ה-HD החיצוני שלי (WD my book essential 500gb external hd), נשמעו כמה רעשי עבודה, ואז שקט. המחשב לא מזהה אותו. הרמתי אותו וראיתי שהמארז טיפה פתוח - כנראה נפל ממקומו הקבוע על המארז, לרצפה. מה עושים ? מיותר לציין שכל החיים שלי על הכונן הזה, וצריך לשחזר אותו בכל מחיר... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
העניין היה מאז שקניתי את המחשב. פשוט המנורות והמאווררים נדלקים לשניה ונכבים ושוב ושוב בערך 30 שניות כמו כן רציתי לשאול אם במעבד 4 ליבות יש צורך לחבר את שני חיבורי החשמל(pin connector 4 ) למעבד או שמספיק אחד? q6600 msi p45 platinum 2x gail 800mhz 2giga vantec v2.0 480w leadtec 7800gtx extreme raptor 36g wd 250
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים הכל יפה וחדש הצורב דיוידי מסוג פיוניר מהירות 18 קרא לי משחקים והכל עד עכשיו אני מכניס דיסק וזה לא קורא עשיתי ניקוי עינית (הדיסק עם הסיבים הקטנים) כיביתי ל5 דקות והדלקתי לא עזר הפעלה מחדש לא עזר וככה זה קרה לי בכל הדיסקים מה אתה חושבים שהבעיה ואיך פותרים אותה???
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, א)בנוסף ל2 סטיקים של 2 ג'יגה ,רכשתי סטיק 4 ג'יגה התואם לסטיקים הקיימים, הוא תקין ומזוהה אך ישנה בעיה , כאשר שני הסטיקים עובדים בדואל צ'אנל ו מוסיפים את הסטיק החדש המחשב לא עולה , כאשר לא עובדים בדואל צ'נל המחשב עולה. האם כדאי לקנות סטיק נוסף של 4 ג'יגה כדי שגם הסטיק החדש יעבוד בדואל צ'אנל והאם זה יפתור את הבעיה? ב)ניסיתי להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט , אך כל פעם התקנה כרסה בסביבות 27 אחוז Error code: 0x80070570 כאשר היו כל הסטיקים פנים (כולל החדש) כאשר הורדתי את הסטיק החדש של 4 ג'יגה ההתקנה בוצעה בהצלחה , מה יכולה להיות בעיה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-