תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד, כשקיבלתי את המחשב הכל היה טוב..ואחרי שבועיים בערך שהיה לי אותו הדלקתי אותו והוא היה נכנס לוינדוס(xp) מראה את השולחן עבודה ועושה רסטרס אחרי 3 שניות באופן אוטומטי, אז עשיתי פורמט והתקנתי ויסטה, ובויסטה המחשב עבד לאט מהרגיל אז התקנתי אקס-פי שוב, והוא עכשיו ממשיך לעבוד מאוד לאט, לדוגמא: הוא חילץ לי קובץ בוינרר בגודל 700 מגה ב14 שניות ועכשיו לוקח לו 54 שניות. תודה. עריכה: גם משחקים שהיו עובדים לי על הגדרות גבוהות חלק עכשיו עובדים בהגדרות האלה הרבה יותר לאט, משחקים כמו: פיפא, command & conquar 3 , half-life:episod 1 היה עובד לי בהגדרות הכי גבוהות על fps 35-40 ועכשיו הוא לא עובר את ה15.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן יש לי צורב NEC 4550A, ומשום מה הוא לא קורא לי DVD. הוא צורב כרגיל, קורא דיסקים רגילים, אך DVD מסרב לקרוא. הDVD המדוברים הם דיסקים שיש בפנים כמה סרטי בפורמט DIVX. פעם ניתקלתי בבעיה הזאת אך התקנה של NERO HOME פתרה אותה, ועכשיו שאני מנסה להפעיל בעזרת הנרו הוא מראה לי שגיאה בקריאת הפורמט. כאשר אני מנסה להכנס לדיסק דרך "המחשב שלי", הוא מראה שהדיסק ריק, אך הוא מראה סמל של DVD-R ב"מחשב שלי". וכשאר אין דיסק הסמל נעלם. כלומר הוא מזהה שיש שמה דיסק DVD אך לא קורא אותו. השאלה היא איך אני קורא את הקבצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי את המשחק TC Splinter Cell Double Agent ולפני שפותחים את המשחק נפתחת תוכנה לזיהוי החומרה במחשב. התוכנה מתריאה בפני שאני לא עומד בדרישות המינימום של המשחק מכיוון שגירסת הSHADER שלי היא 2 והמשחק דורש גירסה 3 ומעלה. מעבר לזה כל המפרט במחשב שלי עובר את דרישות המינימום. כאשר פתחתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק אני מקבל הודעת שגיאה שמציינת שוב את עניין הSHADER ואז נסגר המשחק... רציתי לדעת קודם כל אם ה SHADER הזה זו תוכנה כמו דרייבר שמתקינים במערכת או שמא זוהי חומרה שיושבת על הכרטיס מסך עצמו ולא ניתנת לשדרוג ע"י עדכון דרייבר? אשמח אם תוכלו לעזור לי בתחום
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופעה לי הודה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהתקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בד"כ כשהמחשב נדלק עולה ישר מידע על המעבד זיכרון כוננים קשיחים/אופטיים וכו'... או שבמקום כל זה עולה פשוט לוגו של היצרנית של הלוח. אצלי לא עולה לא זה ולא זה.פשוט מסך שחור כשלמטה מימין כתוב AB לכמה שניות וזהו. האם זה קשור לכרטיס מסך המובנה? חרשתי את הביוס ולא מצאתי את ההגדרה שאמורה לקבוע מה להציג בהתחלה... לוח: הקונפיגורציה השמאלית. http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מכבה את הFireWall וזה מכבה לי את האינטרנט למה זה מכבה לי את האינטרנט??...אני לא יכול לשחק דוטה עם פירוול אולי זה בגלל הkaspersky?? ניסיתי לכבות את הפירוול ואז להתחבר לאינטרנט מחדדש זה לא נותן להתחבר!!! ועוד משוו פירמטתי עכשיו את המחשב...אמור להיות לי שני הארדיסקים אחד של 40 אחד של 160... יש לי 120 גיגה על המחשב עכשיו...איפה המד הזה שאני שם את כל המקום???[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 14:41:55 את הבעיה השנייה הצלחתי לפתור...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
צריך להגדיר בביוס משהו? צריך לעשות משהו בשביל שהזכרונות יעבדו ב DUAL? (אחרי שהם מחוברים במקום הנכון וכמובן אמורים לעבוד בדואל)
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.h…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-