תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש פתרון לבעיה אני מחפש , ברחבי הרשת דרייבר תאומים ...שמתאימים לויסטה . מה שקרה זה שה windwos לא התחבר כי הוא לא זיהה לי את הכרטיס רשת והיה צריך דרייבר הכרטיס רשת מובנה ... על הלוח הזה ..שבא עם דיסק שגם לא מתאים למערכת ההפעלה ויסטה אי אפשר להתקין נמשל את כל מה שנמצא על הדיסק של הלוח אם . ברשותי . 939 dual sata 2 asrock אני מחפש אולי שמו משהו התקנה שמתאימה ל windwos vista . גירסא 32 ביט יש לך עצה ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מארז של SILVERSTONE עם VFD. חיברתי אותו לספק ועם כבל של LPT שהגיע איתו ללוח ו..המסך לא נדלק או מראה סימני חיים. לדעתי המסך לא תקין, למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה ומשום מה המיקרופון לא עובד בXP הוא כן עובד אולי יש איזה פיתרון חסר קצת פרטים תשאלו ואני יענה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
טוב... אז ככה כל פעם שאני משחק במשחק רשת נגיד אז המחשב מקרטע למשך 30-40 שניות ואז חוזר לעבוד כמו שצריך ... מדי פעם הוא גם עושה לי ריסטרטים. אין לי מושג מה הבעיה זה התחיל מאז שניקיתי את המחשב מאבק... באמת שאני מיואש מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים של USB במחשב. ה USB לא מזהה שום דבר חוץ מנגני MP3 ו MP4, כנראה שזה בעיה בדרייברים שחסרים לי במחשב מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ל USB ??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך radeon 9250 עדכנתי את הדרייבר . העלתי הבגדרות של הכרטיס מסך את הבהירות והגמה(gamma) והכל טובתכלומר זה העלה את מה שביקשתי, אבל שאני מפעיל את המשחק Coundition-Zero יש לי בעיה שבתצוגת opengl ההגדרות של הבהירות לא פועלות על המשחק. שאני משנה תצוגה במשחק אז הבהירות משתנה למה ששיניתי בהגדרות הכרטיס מסך. הבעיה שבתצוגה האחרת אני רואה פחות טוב ולפעמיים יש לאגים במשחק. הבעיה רק במשחק הזה. ניסיתי כבר להעדכן מחדש את הדרייבר ולהתקין מחדש את המשחק. תודה לעוזרים!! נ.ב אחראי פורום שיניתי כותרת עכשיו אתה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט: סליחה שאני פותח גם פה פשוט עכשיו ראיתי שזה הפורום המתאים לחומרה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קיצור עכשיו כשה פתחתי את ה TASK MANAGER ותראו מה ראיתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=taskmangerjt4.jpg תראו כמה ה SVCHOST לוקח!!מה אני יכול לעשות?וגם יש אולי איזה מהתהליכים שהם יכולים להיות וירוס או משהו? ועוד דבר למרות שאני לא משתמש אם הדפדפן של EXPLORER כל כמה שעות מופיע הודעת EXPLORER נתקל בבעיה ואליו להסגר ויש SENT RPORT או אל תשלח..ואם אני פותח בכל זאת את הדפדפן אז ישר מופיע ההודעה הזאת ונסגר הדפדפן.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין (צפו במפרט בצד) ולא מעט בעיות. אחת הבעיות שמטרידות אותי (ונראה לי שגם קשורה לשאר) היא שהתוכנית iexplorer.exe רצה באופן קבוע ב Task Manager למרות שהאקספלורר סגור. יש לי 2 ג'יגה זכרון ואני בספק אם זה משפיע על הביצועים, אבל כנראה שמדובר בתוכנה טרויאנית שפוגעת בכל מיני דברים. מישהו נתקל בבעיה או שיודע כיצד ניצן לטפל בה? (הרצתי סוגים שונים של Adawerים וAntiVirusים). בנוסף או בעקבות כך, יש לי קפיאות מעצבנות של המחשב שדורשות מידי פעם לבצע Restart, החלפתי כבר את הסטיקים של הזכרון (Kingston) והבעיה נמשכת. הדבר מאוד מציק ופוגע בביצועים של המחשב שמאכז אותי כך כמחשב חדש! תץודה, לכל העוזרים והמגיבים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של המעבד שלי AMD XP 1800+ הפסיק לעבוד, זו כנראה הסיבה שהמחשב מכבה את עצמו כמה דקות לאחר שאני מדליק אותו. כרגע השבתתי את המחשב. על המעבד יושב מאוורר ומתחתיו גוף קירור (נראה לי שקוראים לזה heat sync). איזה מאוורר אני צריך לקנות במקום, אני לא יודע על איזה socket המאוורר הזה יושב. האם מגיע heat sync עם המאוורר? המטרה היא שהמחשב יעבוד עם אינטרנט ואופיס, לא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו מופיע לי error code: 6001 ואני לא מצליח להתקין.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-