עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomo1441,

שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870

2. קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : ‏‏טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller ‏‏טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. הצורב הוא מסוג סוני DVD RW DW-D23A הוא לא מצליח לקורא דיסקים ולצרוב. כאילו אין לו כוח לסובב את הדיסק. אבל הוא נפתח ונסגר מה הבעיה מה אני צריך לעשיות?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  6. טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  7. שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  9. Started by avivlevy,

המחשב לא מזהה את המקלדת ניסיתי בעוד מקלדת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. המוכר אמר לי שזה תלוי אם הלוח אם שלי תומך בזה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) . כיצד אני יכול לבדוק אם הוא מתאים למה שאני צריך? תודה. טל

12. Started by shay454,

לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?למרות שפירמטי את C

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by A.M,

שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by marik,

שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by fog,

המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idobe97,

יש משהו שיודע איך אפשר לפרוץ את החסימה של רימון?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  19. שלום לכולם , כבר מספר חודשים שיש לי בעיה של ריסטרטים ומסך כחול בווינדוס 7 , הבעיה לאחרונה החמירה והמסך הכחול ולאחריו הריסטרט קורה פעם ביום , יומיים , אנא עזרתכם בפתרון הבעיה : ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml אשמח לדעת מה פשר ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by manorking,

בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by sido,

שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר

23. Started by ikehgl,

יש לי דפדפן מיקרוסופט אדג'. קראתי באיזה מקום שחלונות 10 ואדג' אינם אותו הדבר. הורדתי חלונות 10 ואפילו קיבלתי הודעה שזה הותקן אצלי עם כל העדכונים. בתכלס אני רואה רק את אדג'. לא רואה שהותקן אצלי חלונות 10--אין אייקון כזה. אז האם הם בכל זאת אותו הדפדפן ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  24. אני רוצה להחליף את המאוורר של הביג טייפון וראיתי שהוא מחובר לחיבור 4 פינים אפשר לחבר לשם מאוורר 3 פינים ? כזה http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

25. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.