עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guyezra,

שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. Started by Ido Jacoby,

לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום יש לי ארבעה לוחות אם פנטיום 3 מיצרנים שונים/ שלכולם יש תופעה זהה - הם לא מתחילים לפעול לאחר לחיצה על לחצן ההפעלה. החלפתי גם ספקי כח ובדקתי את מתחי היציאה של הספקים - תקינים לחלוטין. אשמח לשמוע תשובות או התייחסות תודה אבי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by LL@SS,

שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש

5. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?

7. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

8. Started by orel80,

אהלן, יש לי בעיה שקורה אחד לכמה ימים בינתיים קרתה 3 פעמים. הבעיה היא שברגע אחד בלי התראה או סימן כלשהו המסך הופך לשחור עד שאני עושה ריסט למחשב. המחשב ממשיך לפעול כרגיל המסך הופך לשחור בלי שום תגובה שאפשר לעשות במחשב חוץ מריסט. * לא עידכנתי שום דבר משמעותי מלבד עדכוני windows ועדכוני תוכנה לכרטיס. הכרטיס הוא AMD Radeon (TM) R9 390 Series גירסאת תוכנה: Radeon Software Version 18.4.1 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Erez Fieganboim,

שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה

10. Started by 114508534,

יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shlomo1441,

שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870

12. קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : ‏‏טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller ‏‏טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. הצורב הוא מסוג סוני DVD RW DW-D23A הוא לא מצליח לקורא דיסקים ולצרוב. כאילו אין לו כוח לסובב את הדיסק. אבל הוא נפתח ונסגר מה הבעיה מה אני צריך לעשיות?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  17. שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. Started by avivlevy,

המחשב לא מזהה את המקלדת ניסיתי בעוד מקלדת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. המוכר אמר לי שזה תלוי אם הלוח אם שלי תומך בזה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) . כיצד אני יכול לבדוק אם הוא מתאים למה שאני צריך? תודה. טל

22. Started by shay454,

לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?למרות שפירמטי את C

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by A.M,

שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by marik,

שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.