עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mhnuemhnue,

שלום שוב, עשיתי ריסט למחשב ומאז המסך לא חזר לעבוד... כלומר, הוא נמצא בPower Saving Mode כזה, שהנורה של המסך חומה, כלומר שהוא לא פעיל... כיביתי והדלקתי, חיכיתי חצי שעה בין הדלקה לכיבוי, כלום לא עבד... מה שכן שלאחר כמה זמן שעשיתי ריסט, יכולתי לשמוע את הווינדוס עולה, סימן שהמחשב כן עובד. המסך הוא LG 226WTQ 22' INCH כ.מסך - ALBATRON 8800GT - 512MB עוד פרטים - גם לפני כן הייתה לי בעיה, שבמשחקים המחשב קרס לי (אפשר להסתכל בדיונים אחרים שפתחתי לגבי זה בשביל לקבל יותר פרטים) ואני חושד שזה אולי קשור... אז מה אני צריך לעשות בכדי לגרום לו לעבוד? אני ממש מפחד כבר ממה שקורה לי פה... הכל נדפק לי לאחרונה... )-:

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום לכולם, ספק הכוח שלי במחשב משמיע צליל ארוך ודק כשאני מדליק אותו (ע"י המתג באחוריי הספק), כשאני מנסה להדליק את המחשב - אין תגובה. האם הספק הלך לעולמו? או שיש משהו שאני צריך לבדוק לפני? תודה לעוזרים? נ.ב המפרט שלי נמצא מתחת לפרופיל שלי....

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by IdolAdmin,

שלום, יש לי כבר כמה חודשים בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב הווינדוס כבה אבל המאווררים ממשיכים לעבוד, התאורה לד עובדת, חושב גם שאת ההרדיסקים הוא לא מכבה לגמרי אבל הווינדוס כבוי וכאשר מדליקים הכל נלדק כרגיל בוט נורמלי. חשבתי שזה בגלל לוח אם שיש לי כבר 8 שנים אז החלפתי אותו ועכשיו זה עדיין קורה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? אפשר להיות בטוח שזה הספק? להחליף? לתקן?

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by Simtrax,

שלום, כאשר נכנסתי למשחק League Of Legends המחשב נכבה ונדלק אחרי שנייה לבד רק כאשר המשחק התחיל, ( המשחק פעל אצלי מאז ומתמיד), לאחר 2-3 פעם שניסיתי שוב הוא התכבה בכל פעם. הרציתי 3D Mark 2006, והתחיל להריץ על FPS של 6-10 (כן 6-10 ולא 60...) הלכתי לכמה דקות ושחזרתי ראיתי שהמחשב עשה ריסטרט שוב. רציתי לדעת אם זה 100% בעיה של כרטיס מסך או שזה שנוי במחלוקת ויכול להיות משהו אחר. הכרטיס מסך שלי הוא: ATI Radeon x1950 GT 512mb *אם צריך עוד פרטים על המחשב רק תגידו. *עריכה ראיתי בכמה פורמים שאשנים כתבו שם שבעייה כזאת יכולה להיגרם גם מהמעבד איך אני מבדיל?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. לאחרונה המחשב נתקע ל י כל כמה זמן.. בעיקר באפליקציות כבדות יחסית.. (יש לי WIN2K SP3) סדרך כלל הוא נכנס למסך כחול ורושם הודעה: MEMOURY DUMP ERROR ואחרי זה איזה קוד הקסודצימלי ארוך... מישהו יודע כיצד אפשר לפתור בעיה זו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  6. Started by Modan2,

יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by aaaaa,

אהלן. לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...). היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול... בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP. כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים). ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה. אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי. אני חושש שדפ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by tamir6066,

הי, לאחרונה המחשב שלי(מפרט בצד) נתקע ומראה מסכים כחולים,בחלק מהמשחקים מסך כחול וחלק סתם נתקע.(קורה רק במשחקים) מה לעשות? יש לציין שהוספתי זיכרון ,לא יודע עם קשור בגלל שחרי ההוספה המחשב עבד מעולה כשבוע. והוא גם לא מתחמם. יש מצב שאחד מהזכרונות תקולים? תודה(:

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by Roei,

לפעמים הWIN מקפיץ לי הודעה של משהו עם הזיכרון...וזה מעצבןן מישהו יכול לעזור לי ??? אני יביא תמונה בהזדמנות

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by shpapy,

שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by elad_rabi,

מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. שלום יש לאחותי מחשב שהיא אמרה לי שכשמפעילים אותו לא רואים כלום במסך לקחתי אותו אליי חיברתי אותו למסך שלי ומייד הוא הוא עבד ניקיתי אותו קצת והחזרתי לה אותו חיברה אותו אצלה לא עובד חיברה למסך אחר אצלה לא עובד החליפה כבל לא עבד החזירה אליי חיברתי מיד עבד החזרתי לה חיברה שוב לשני המסכים לא עבד חיברה מחשב אחר לשני המסכים המסכים עובדים לא מבין מה הבעיה למחשב יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני 5200 gf אני חושב בכל החיבורים עובד אצלי אצלה לא עובד בשום מסך ובשום חיבור אצלי עובד בכל מסך ובכל חיבור. ניסיתי אצלה בכמה עמדות שונות כבלים שונים כלום בכל מקום אחר עובד אודה מראש על עזרה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by papkin,

שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ORrrr,

עזרה דחוף פתאום אני מתחיל לראות מקורטע ומעוות בווינדוס ובכלל.. מה אני עושה? זה נראה לי רציני!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by rino,

ברשותי לוח ABIT IS7E עם 2 הרדיסקים IDE ו2 סידירומים במחוברים כולם ב IDE הוספתי HD MAXTOR 250G SATA והBIOS מזהה אותו אך כשהWINDOWS עולה אני לא רואה אותו בכוננים שלי מה עושים?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  19. יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Reppix,

יש לי MAG XJ700T שמשרת אותי כבר הרבה מאוד זמן, מעל 3 שנים לדעתי. לפני כמה ימים, בזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך התחיל להשמיע צפצוף מעצבן שנשמע כמו צפצוף באוזניים שבא אחרי ששומעים רעש מאוד חזק, כיביתי אותו והדלקתי שוב אחרי שעה בערך. הצפצוף הפסיק, אבל התחילה בעיה אחרת - המסך, על 85Hz ב-1024X768, נותן הרגשה של קצב ריענון נמוך בהרבה ומעייף את העיניים מהר מאוד. ניסיתי לעבור ל-800X600 ב-100Hz והבעיה נפתרה. אבל מאוד לא נוח לעבור ברזולוציה נמוכה כל כך. ניסיתי גם לעשות Degauss, שלא עזר. המסך בסוף חייו או שיש פתרון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Gizon,

שלום חברה, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?) מעבד. P4 2.4b 533 bus זיכרון - 512 Dual DDRAM אם תרצו אמשיך לפרט.. הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת. אין לי USB ! בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED. בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי). התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא. אנא עזרו לי! Gideon@sma…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Charlie17,

אוקי חברים אז ככה היום ישבתי לנקות ת'מחשב כמידי חודש ולא עשיתי שום דבר יוצא דופן בניקיון יש לי מסך דל 2209WA וכרטיס מסך twintech gtx 260 1gb ואחרי שסיימתי לנקות וארזתי הכל למארז המסך התחיל להבהב...בערך כל 20-30 שניות המסך הופך לשחור ונדלק מחדש, מבלי שהכפתור עצמו ישנה צבע על המסך (כפתור ההפעלה של המסך) אני יכול להמשיך לעשות תוך כדי פעולות רגילות. אז חבר'ה, בבקשה לעזור לבנאדם. אין רעשים מוזרים או חורגים, טמפ' נורמלית. אז מה אני עושה אה כן ועכשיו תוך כדי שאני כותב את זה יש טוויצ'ים של המסך שניה לפני שהוא נהיה שחור התמונה עליו מתעוותת עריכה: עשיתי בדיקת אנטיוירוס של נורטון ושל אוירה, יצא נקי גם חיברתי את המסך למחשב אחר והוא בסדר גמור אין פלאשים. משמע שזה הכרטיס מסך. שאותו ד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. Started by hopa,

המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATOR זה …

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by benamos1,

הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.