תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה. קניתי מחשב חדש, ללא SSD רק כונן 1TB HDD. במחשב הקודם שלי היה SSD אז פשוט ישר התקנתי מערכת הפעלה עליו. ואז כבר דרך הווינדוס התעסקתי עם המחיצות. בכ"מ עכשיו מה שאני עושה זה פשוט מתקין את הווינדוס על ה 1TB ושוב דרך מערכת ההפעלה מפצל אותו? ז"א אחרי שהותקנה מערכת הפעלה.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם שני סלוטים של זכרון. באחד מהם יש זכרון של 8 גיגה מדגם HX424C12SB2/8. אני רוצה להוסיף בסלוט השני זכרון בגודל 16 גיגה. יש לכם מושג איך אדע אם הם יוכלו לעבוד יחד? המלצה לאחד כזה? תודה, שחם
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הנ"ל: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים??? אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע! למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, התקנתי כונן חדש שנרכש בעזרת המלצות בפורום. במערכת יש דואל בוט לחלונות ולינוקס. הכונן אמור לשמש למשחקים תחת חלונות, ומדיה שיהיה אפשר לגשת משתי מערכות ההפעלה. הכונן מוגדר כ- D פירמטתי ל NTFS והמחשב תחת חלונות מזהה אותו. כשניסיתי לשנות הגדרות בsteam כך שמשחקים ישמרו אל הכונן קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לכונן. עזרולי פה בעבר אבל זה היה כללי מדי ונתקעתצי בדרך. א. האם תוכלו להנחות מה לעשות כדי שניתן יהיה לכתוב לכונן? ב.האם תוכלו להנחות איך להגדיר בו תיקיות או להגדיר אותו כך שsteam יזהה להורדה אני זקוק להנחיות טכניות מדויקות יותר מ- "תגדיר כך וכך.." וכו'. יותר משהו להדיוטות כמו : " תפתח חלון x תחפש חלון y..." תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL שמחובר דרך USB והוא כל הזמו מיתכבה לבד כיאלו שהוא לא מקבל מתח מהמחשב ואז האינטנרט מיתנתק כדאי להיתחבר מחדש אני צריך להוציא את השקע של הUSB ולהכניס מחדש כדאי להיתחבר יש למישהו מושג למה זה קורה?????
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ניסיתי להוציא את המחשב ממצב שינה כמו תמיד, אבל שמתי לב שהמחשב לא מגיב. ניסיתי לכבות את המחשב ואז להפעיל אותו בחזרה והמחשב פשוט נכנס ללופ שם הפעלה וכיבוי מיידי. המחשב לא מספיק להעלות את הצג וישר נכבה באופן אוטומטי, המאוורר שם המעבד מתחיל לעבוד אבל נכבה תוך שתי שניות וככה ממשיך עד שאני מכבה את המחשב לגמרי. למטה יש קישור לוידאו של התקלה. אני אשמח לקבל עצות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 14.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן שקצת שיפצתי הבעיה שאני רוצה לפתור היא כזאת כל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל (ממש מוציא אותו מהשקע) הbios מתאפס. אני חושב שצריך להחליף בטריה, אך לא הצלחתי למצוא הוראות בנושא.. האם כל בטריה מתאימה.. איזה בטריה אני צריך.. לוח אם: Via p4pb 266e אשמח לעצות ועזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן הבעיה כבר מתמשכת המון זמן, שלאחר עליית הוינדוס המחשב מתפקד נורא לאט במשך מספר דקות (3-4). זאת אומרת לוקח המון זמן עד שהוא מגיב נניח לפתיחת דפדפן או אפילו תיקיה שמכילה כמה עשרות קבצים. המפרט של המחשב חזק ( זה שבצד) ולכן זה מפתיע אותי. אפילו בניידים שעבדתי עליהם עד היום לא חשתי בכזו איטיות בהתחלה. יש לציין שלאחר מספר דקות אז הכל מתפקד בצורה תקינה. שמתי לב שבעלייה הקשיח עובד על 100% ואני לא חושב שיש סיבה טובה, שכן אין נתונים גדולים של מהירות קריאה\כתיבה. מצורפת תמונה. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקי אז ככה היום שהדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : disk boot failure, insert system disk and press enter אפילו את הווינדוס הוא לא העלה לי קראתי קצת ואמרו לי לבדוק תחיבור של הארד דיסק בדקתי ניתקתי וחיברתי שוב לא עוזר ניסיתי לדחוף דיסק של ווינדוס אבל על המחשב יש WIN 7 ואין לי תדיסק שלו אז ניסיתי XP לא קרא את מה שהוא רוצה =/ עזרהה ??? מה עושים מצב כזה ? תודה ענקית מראש !
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-