תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם ADSL שמחובר דרך USB והוא כל הזמו מיתכבה לבד כיאלו שהוא לא מקבל מתח מהמחשב ואז האינטנרט מיתנתק כדאי להיתחבר מחדש אני צריך להוציא את השקע של הUSB ולהכניס מחדש כדאי להיתחבר יש למישהו מושג למה זה קורה?????
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ניסיתי להוציא את המחשב ממצב שינה כמו תמיד, אבל שמתי לב שהמחשב לא מגיב. ניסיתי לכבות את המחשב ואז להפעיל אותו בחזרה והמחשב פשוט נכנס ללופ שם הפעלה וכיבוי מיידי. המחשב לא מספיק להעלות את הצג וישר נכבה באופן אוטומטי, המאוורר שם המעבד מתחיל לעבוד אבל נכבה תוך שתי שניות וככה ממשיך עד שאני מכבה את המחשב לגמרי. למטה יש קישור לוידאו של התקלה. אני אשמח לקבל עצות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 13.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן שקצת שיפצתי הבעיה שאני רוצה לפתור היא כזאת כל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל (ממש מוציא אותו מהשקע) הbios מתאפס. אני חושב שצריך להחליף בטריה, אך לא הצלחתי למצוא הוראות בנושא.. האם כל בטריה מתאימה.. איזה בטריה אני צריך.. לוח אם: Via p4pb 266e אשמח לעצות ועזרה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן הבעיה כבר מתמשכת המון זמן, שלאחר עליית הוינדוס המחשב מתפקד נורא לאט במשך מספר דקות (3-4). זאת אומרת לוקח המון זמן עד שהוא מגיב נניח לפתיחת דפדפן או אפילו תיקיה שמכילה כמה עשרות קבצים. המפרט של המחשב חזק ( זה שבצד) ולכן זה מפתיע אותי. אפילו בניידים שעבדתי עליהם עד היום לא חשתי בכזו איטיות בהתחלה. יש לציין שלאחר מספר דקות אז הכל מתפקד בצורה תקינה. שמתי לב שבעלייה הקשיח עובד על 100% ואני לא חושב שיש סיבה טובה, שכן אין נתונים גדולים של מהירות קריאה\כתיבה. מצורפת תמונה. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אוקי אז ככה היום שהדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : disk boot failure, insert system disk and press enter אפילו את הווינדוס הוא לא העלה לי קראתי קצת ואמרו לי לבדוק תחיבור של הארד דיסק בדקתי ניתקתי וחיברתי שוב לא עוזר ניסיתי לדחוף דיסק של ווינדוס אבל על המחשב יש WIN 7 ואין לי תדיסק שלו אז ניסיתי XP לא קרא את מה שהוא רוצה =/ עזרהה ??? מה עושים מצב כזה ? תודה ענקית מראש !
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט כרגיל פתאום התמונה קפאה. לא יכולתי להזיז עכבר/להקליד. אז הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא מגיע אפילו למסך של הביוס - לא מציג שום תמונה. וככה המצב נשאר מאז. - ניקיתי טוב טוב את המחשב - בדקתי את המחשב עם רכיבים מינימליים (סטיק זיכרון אחד, כ.מסך מובנה, בלי כוננים וחיבורים מיותרים) ועדיין לא עבד - בדקתי עם סטיק זיכרון של חבר שעובד בוודאות - עדיין מסרב לפעול - בדקתי עם כ.מסך PCIE ועם המובנה - לא מצאתי קבלים נפוחים או נוזליים בלוח. הוא נראה תקין כלפי חוץ - המאווררים עובדים ויש גם צליל של הכוננים (חוץ מההרדיסק כי המחשב אפילו לא עולה בביוס) ממה המצב הזה יכול עוד להיגרם? אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקי מצאתי מלא בעיות עם memtest86 בזכרונות,זה יכול להיות הגורם לקריסות המחשב ולתקלות מוזרות!? כי זה ממש לא בעיה בווידנוס שלי .. אללה עוד מעט אני יבצע עוד בדיקה לסקוטרים פגומים נראה מה יהיה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני חייב עזרה! לאחרונה אני מוחק כל מיני דברים מהמחשב כדי שיהיה לי מקום, אבל יש בעיה - למרות שאני מוחק, עדיין נשאר המקום התפוס. למשל, יש לי 10 ג'יגה פנויים במחשב (רק דוגמא), אני מוחק משחק ששוקל 2 ג'יגה וזה עדיין מראה לי שיש 10 ג'יגה פנויים! זה קורה הרבה פעמים ובעיקרון כל פעם שאני מוחק משהו זה משאיר את אותו מקום פנוי. עוד בעיה באותו נושא - לפעמים שאני מוריד דברים בביטורנט (זה נחשב דיבור על ווארז עכשיו?) ואני עוצר את ההורדה ומוחק את כל הקבצים שהורדתי זה לא מחזיר את המקום שהקבצים לקחו בזמן ההורדה! בבקשה עזרה זה מצב קריטי ומעצבן!
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רוב הפעמים מתי שאני מכבה תמחשב לאחר 15 שעות שהוא היה פתוח אז הוא לא נכבה לי המחשב גם אחרי 40 דקות פעם גם השארתי שיכבה והוא לא נכבה גם אחרי 5 שעות!!!!!!!!! מה הבעיה? לפי דעתי הבעיה היא בספק בגלל שיש לי ג'נרי אבל אני רוצה לדעת 100%מ שזה הספק לפי שאני קונה ספק חדש
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-