עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה לא תקין וצריך להחליף? מרוב עייפות בקושי פתחתי את המחשב עצמו עריכה: מכיוון שלא עזרו פה אז פתחתי את המחשב וסידרתי לבד

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by Itzik 007,

השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by imac,

חבר שלי הביא לי תמחשב שלו לסדר לו אותו... המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך... ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר (כי הוא היה משתמש במובנה) וזה לא עובד.. אבל האמת אני לא בטוח שהכרטיס המסך ששמתי טוב בכלל.. אז לפני שאני יוציא את שלי כדי לבדוק רציתי לשאול האם יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים שום דבר במסך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by erjerjerj,

יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by shaks,

אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום! המחשב מאתחל את עצמו כשאני מנתק USB כלשהו.. וגם כשאני "מנתק" אותו דרך המחשב.. "הוצאת חומרה באופן בטוח".. עד עכשיו הוא איתחל את עצמו.. ועכשיו הוא עושה מסכים כחולים.. אני לא יכול לחבר כלום!! מה לעשות? תודהה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by aldema,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך ... כתוב במסך רק: digital ואז משתנה לanalog ואז אותו דבר חוזר על עצמו... יש לי 913B של סמסונג עם DVI.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by MLTK,

יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  13. אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפעמים העכבר שלי קולט לחיצות יחידות כלחיצות כפולות וזה ממש מעצבן כי הוא סוגר לי חלונות כפולים וכד'...יש דרך לפתור את זה? נגיד לפתוח ת'עכבר או משהו ולנקות... אני בטוח שזה לא בהגדרות שלו של לעשות לחיצות כפולות כי כפי שאמרתי זה לא תמיד ככה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2-2-2-5 אבל שאני מפעיל CPU-Z זה רושם לי תיזמונים של 2.5-3-3-6 אז צריך לשנות את ההגדרות בביוס אז אתם יכולים לעזור לי בלהגיד לי איזה מספר לרשום בכל אחת מהשורות האלה: memclock index value 400mhz cas# latency: min ras# active tims : ras# to cas# delay: row precharge tims: row cycle time row refresh cyc time: read - to - write time: writw recovery time 1t\2t memory time תודההה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by bibi29,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה י ש לציין שזה אחלה אתר חברים בתקופה האחרונה מתרבים אצלי מסכים כחולים מחשב נתקע זה התחיל לפני כחודש במשחקים עכשיו זה הרבה יותר כמעט כל יום כמה פעמים היום עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי יש לי GFOURS4 בנוסף צירפתי קובף MINIDUMP עדכני ביותר אני מיואש את עזרתכם ייתכן ותצטרכו לשנות סיומת של הקובץ לDMP [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ice123,

אם אפשר הסבר מפורט שלב אחרי שלב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by i_D_A_n,

לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:

22. Started by o-ded,

יש לי במחשב כרטיס קול מותקן ניסיתי לעבוד מול העזרות הקימות אך בכל זאת אין שינוי ושום צליל לא נשמע כי אני לא מצליח לגרום לכך שבברירת המחדל יהיה איזה שהוא התקן תודה לעזרה מראש עודד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את הפלאפון הזה עם הקבל המתאים שלו עכשיו אין לי דיסק של התוכנה אין לי קבצים שאני יוכל להתקין את החומרה בזמן שחיברתי את ה-usb למחשב....אולי מישהו יכול לעלות לי קישור או כל דבר אחר ששיך לתוכנה או לחומרה של הפלאפון כידי שאני יוכל להעביר את השירים....תודהה לכולםם!!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  24. אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה עכשיו הבעיה שלי היא לדעת אם המחשב תקין! כדגומאה אני רוצה לבדוק אם הזכרונות טובים ושלא יעלו לי כל פעם את המסך הכחול המעצבן של הווינדוס ויעשו לי ריסטארט עכשיו אני לא יכול להגיד לבן אדם תן לי את המחשב ללילה אני רוצה לבדוק את הזיכרונות של הנייד ב memtest..... מה עושים ? יש פתרון חלופי? (בהנחה שאני לא סומך על "הרצתי את התוכנה יומים ולא היה שום דבר....." מצד המוכר....) עוד דוגמאה האם יש אפשרות לדעת כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד? בלי שאני אצטרך להאמין למוכר?? יש איזה תוכנה או מכשיר שיכולים לבדוק את זה? ובכלל בגלל שאני הולך לקנות את הנייד הראשון שלי ואני ממש לא מבין בניידים ובבעיות הספציפיות שלהם? אתם יכולים לעלות לי טיפים לקנייה של הנייד מה…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.