תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
הצ'יפסט שלי תומך בפונקציית PAT של אינטל (נקראת HyperPath אצל Asus). הבעיה היא שאחרי הפעלת PAT אני חוטף מסך כחול בכל פעם שוינדוס עולה. חשוב לציין ש: 1. הספק אינו ג'נרי. 2. הדרייברים עדכניים ורשמיים. 3. הלוח תקין, אין שום קבלים נפוחים/נוזלים. 4. הזכרון עבר memtest בהצלחה כשPAT פועל. 5. הביוס עדכני. כמו-כן צירפתי קובץ minidump שאולי יפתור את הבעיה: http://planet.nana.co.il/qpalzm/minidump.rar תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי. עזרה ???
-
- 17 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם נורא ואיום !! הכרטיס הוא ג'יפורס 4400 טורנדו 3d עכשיו נראה לי הבעיה העיקרית היא שהמאורר לא עובד ! המאורר של הכ.מסך אינו עובד ... מה אתם חושבים הבעיה בכל הסיפור ? איך מתקנים? ואם אפשר לתקן?(או לקנות חדש... :-\)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... בזמן האחרון יש לי הרבה מאוד קפיאות של המערכת והחלטתי לבדוק מדוע... שיחקתי עם הזכרונות הוצאתי החלפתי מקומות... נשאר אותו דבר... כאשר החלפתי כרטיסי מסך שמתי לב שיש שיפור ענק... כמו כן כשהחזרתי את הרדאון למחשב וניסיתי להחליף רזולוציה או את ה DEPTH המחשב היה מראה לי מסך שחור ונתקע... סט הדרייורים גם הוחלף... היה 5.8 ניסיתי 5.7 ו 5.6 אותו הדבר עריכה 2 : זה עדיין ממשיך להיתקע לי המחשב המעפן הזה... יש מצב שזה עדיין הזכרונות בגלל שכשאני נכנס למחשב הוא מראה שהמהירות שלהם היא 333DDR אבל אלה הם זכרונות KINGSTONE 400 Mhz יש מצב שזה בגלל זה?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש 800mhz ו256 ram! כל הזמן יש מסכים כחולים,אפילו במשחקים דוס(יש לי windows xp) אין לי אימיול,וגם מיד אחרי הפירמוט זה עושה מסכים כחולים וגם לפעמים בפרמוט עצמו... יכול להיות שזה בעיה של המחשב שהוא מתחמם יותר מידי??? אם כן אני אקנה מאורר חדש,מה עוד יכול להיות?? בעיה בקובץ win32k.sys,ולפעמים בקבצים אחרים! תודה מראש, בבקשה לא לענות לשאלה בתשובה כזאת: קנה מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה לא תקין וצריך להחליף? מרוב עייפות בקושי פתחתי את המחשב עצמו עריכה: מכיוון שלא עזרו פה אז פתחתי את המחשב וסידרתי לבד
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי תמחשב שלו לסדר לו אותו... המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך... ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר (כי הוא היה משתמש במובנה) וזה לא עובד.. אבל האמת אני לא בטוח שהכרטיס המסך ששמתי טוב בכלל.. אז לפני שאני יוציא את שלי כדי לבדוק רציתי לשאול האם יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים שום דבר במסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! המחשב מאתחל את עצמו כשאני מנתק USB כלשהו.. וגם כשאני "מנתק" אותו דרך המחשב.. "הוצאת חומרה באופן בטוח".. עד עכשיו הוא איתחל את עצמו.. ועכשיו הוא עושה מסכים כחולים.. אני לא יכול לחבר כלום!! מה לעשות? תודהה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך ... כתוב במסך רק: digital ואז משתנה לanalog ואז אותו דבר חוזר על עצמו... יש לי 913B של סמסונג עם DVI.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים העכבר שלי קולט לחיצות יחידות כלחיצות כפולות וזה ממש מעצבן כי הוא סוגר לי חלונות כפולים וכד'...יש דרך לפתור את זה? נגיד לפתוח ת'עכבר או משהו ולנקות... אני בטוח שזה לא בהגדרות שלו של לעשות לחיצות כפולות כי כפי שאמרתי זה לא תמיד ככה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2-2-2-5 אבל שאני מפעיל CPU-Z זה רושם לי תיזמונים של 2.5-3-3-6 אז צריך לשנות את ההגדרות בביוס אז אתם יכולים לעזור לי בלהגיד לי איזה מספר לרשום בכל אחת מהשורות האלה: memclock index value 400mhz cas# latency: min ras# active tims : ras# to cas# delay: row precharge tims: row cycle time row refresh cyc time: read - to - write time: writw recovery time 1t\2t memory time תודההה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-