עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stavko,

בקיצור הבעיה היא כזו, כל כמה רגעים אני שומה מן צליל קצר מאוד משהו משונה, ואז אחרי הצליל פתאם כל הסאונד נכבה. לא משנה מה אני שומע , youtube מדיה פלייר סרטים הכל.. ופשוט אני צריך להפעיל כל הזמן מחדש. אז מישהו מכיר בעיה כזאת? שמע על זה פעם? מערכת VISTA

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי ואני לא יודע מה עליי לעשות כבר. ראשית אתחיל עם המפרט שלי כי בחוקים כתוב שמומלץ לכתוב מפרט: מעבד : Q9550 (ללא OC) לוח אם : EP43 של ג'יגה בייט, שכחתי את הדגם הספציפי. זיכרון : 7.4 ג'יגה ראם. יש לי של A-data 4GB (2X2) and kingston 4GB (2X2) כרטיס מסך : ATI HD 6950 ששודרג לאחרונה מHD 4870. אז ככה, לכרטיס המסך מחוברים באופן קבוע שני מסכים ושניהם בשימוש כל יום, לפני כשנה נתקלתי בבעיה שהמסכים התחילו להבהב - כלומר שניה אחת רואים משהו ושניה אחת המסך שחור. פניתי לאחריות של הכרטיס המסך הקודם והוא הוחלף מיידית לכרטיס מסך חדש מאותו דגם והבעיה נעלמה. לאחרונה החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך בגלל שהביצועים התחילו לרדת וגם כי הבעיה חזרה , אז רכשתי …

3. Started by sharel972,

יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT התקנתי את הדרייברים של הכרטיס . הבעיה היא שאחרי שהתקנתי והפעלתי מחדש את המחשב המחשב פועל כאילו הדרייברים עדיין לא מותקנים . בDevice Manger מראה שהכל מותקן,גם אחרי שאני עושה refresh. אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל אם יש אפשרות לפתור את זה אני אשמח .

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. Started by eART,

שלום פורום תמיכה טכנית , כבר כמה חודשים בזמן הפעלת המחשב במסך שלפני טעינת הווינדוס מופיעה לי ההודעה הבאה: Verifying DMI Pool Data ......... !K8 NPT Data Change...Update new Data to DMI מכאן קורה אחד מ2 הדברים הבאים: הווינדוס עולה כרגיל, כל הפונקציות בו עובדות ואין שום בעיה. גם לא מבחינת ביצועים עד כמה שידוע לי. והאפשרות השנייה היא שהמסך הזה פשוט נשאר והווינדוס לא עולה, ובנוסף לעיתים מופיעה לי Boot from CD/DVD בנוסף ביחד עם התופעה הזאת החלה באותו הזמן תופעה שהמחשב שלי "מתקתק" באופן מוזר (נשמע כאילו מישהו משחק עם הברזל של דיסקט FLOPPY) כל כמה שניות / דקות לסירוגין. חיפשתי פתרונות ולא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי, חוץ מהעובדה שזה קורה בהרבה לוחות של Gigabyte (הלוח הוא…

5. היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה

8. אהלן יש לי בעיה במחשב שהוא פשוט ניכבה מעצמו.. לא ריסטרט לא כלום פשוט ניכבה.. לא כל כך משנה מה אני עושה באותו רגע.. ולפעמים שהוא נכבה אז הוא דופק איזה סרייה של זה .. ניכבה כמה פעמים ברצף.. אין שום סדר מסויים או טיימינג.. בבקשה אני אובד עצות.. איך אפשר לאתר את הבעייה ?? אני חשבתי על כיוון הספק הבעיה שהוא עובד המחשב.. אז אני לא יודע.. תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 4xtos,

המפרט שלי הוא: INTEL I5 2500 FSP 600W GIGABYTE GTX570 BIOSTAR TH67+ והבעיה היא שאני מקבל ארטיפקטים אחרי כמה שעות(20-50 שעות רצוף דלוק אף פעם לא מכבה אותו) סתם ככה בדרך כלל אני משאיר את ה PES 2012 דלוק תמיד וכשאני יוצא ממנו כשאני מקבל ארטיפקטים אז יש לי על המסך מין פיקסלים שרופים כאלו אז אני מכבה את המחשב לכמה דקות ואחרי זה מדליק מחדש והכל עובד טוב מאוד. שלחתי את הכרטיס לTMS לבדיקה הם אמרו שהכרטיס בסדר. מה מקור התקלה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by ayal45,

שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) &gt…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by sPoiled,

רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  15. Started by smoke_man,

ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by Reality,

בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  17. Started by adam85,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS 1201N עם 3GB זיכרון. עד היום הכול היה בסדר... היום פתאום המחשב קרס ושהפעלתי אותו מחדש הוא עבד ממש לאט ואז ראיתי שרשום שיש 3GB זיכון מותקן אבל 760MB~ Usable? למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות או שהלך הזיכרון וצריך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. בוודאות יש ללוח אם שלי חיבור USB 2 מדובר בלוח אם asus p4sp mx.. אם לדוגמה אני מעביר משהו מדיסק או קי דבר ראשון זה עובר ממש לאט ובנוסף צצה בצד הודעה בצד שאומרת שהחיבור עובד לאט מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה .

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. חג שמח לכולם, קניתי השבוע לפטופ ממישהו Toshiba T130 13.3 inch. הבחור שקניתי ממנו כנראה עשה משו כי אני לא מצליח לעשות recovery ולהחזיר את המחשב למערכת הראשונית שלו. אני יודע שצריך ללחוץ 0 ולהדליק בו זמנית ואז המחשב מפעיל את recovery mode של טושיבה. שום דבר לא עובד בזה. ככונן D יש את תיקיית HDDRecovery שעמוסה ב6 ג'יגה. אני די בטוח שאפשר לייציר מהתייקיה הזאת מדית גיבוי שאני יוכל לבצע את השחזור הזה בלי הפעלה מה BOOT. מישהו יכול לעזור לי בזה? איך עושים? ביצעתי חילוץ לקבצי swm בני 1 גיגה כל אחד שנמצא בתוך התיקייה והיה שם קבצים ותיקיות כולל תיקייה שמכילה אותו דבר כמו בכונן C אחרי שמבצעים התקנת מערכת עם תיקיות כמו PROGRAM FILES , WINDWOS, Documents and Settings ועוד. אני יודה לכל…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  21. Started by Niccolo Machiavelli,

יש לי רמקולים Z506 5.1של kogitech יחסית חדשים, אחרי פירמוט והתקנת דריברים הם לא עובדים כשניסתי אותם בלינוקס אובונטו הם עובדים יופי. כלומר אין בעיה ברמקולים. בתוכנה של הכרטיס קול (HD ADeck) הוא מזהה את הרמקולים וכשאני עושה בדיקה הוא משמיע סאונד דרכם (אם כי הוא מזהה את הקמיים בתור אחוריים והאחוריים בתור קדמיים) אבל בפועל שום צליל לא יוצא מהם. התחרפנתי כבר פירמטתי שוב(מסיבה אחרת) ושוב הבעייה לא נפתרה יש למשיהו פתרון? תודה מראש לעוזרים!

22. Started by steelmanx,

עידכנתי ביוס במחשב מסוג UL30JT של ASUS הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב נכבה אבל עכשיו הוא לא מוכן להדלק האם יש דרך לגרום לו לטעון את הביוס שוב מUSB?(שום דבר לא נדלק).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, מקווה שאני עושה את זה נכון- יש לי מחשב נייד בן כמעט שנתיים, היום הוא החליט שהוא נכבה ולא עולה יותר. ברגע שאני מפעיל את המחשב, הוא עושה קולות של כאילו מנסה (המסך נשאר שחור) וישר נכבה ועושה שוב ושוב את אותה הפעולה. יש משהו לעשות עם זה? אני יודע שכמעט ובלתי אפשר לדעת ככה- אבל שווה לחשוב על תיקון או שאין מה להתעסק עם זה ולקנות כבר חדש? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by Inzagi,

לאחרונה קניתי מערכת סטריאו חדשה, ובתור מקור אני משתמש במחשב שמחובר לVDAC של MF. כדי לחבר ביניהם, השתמשתי עד עכשיו בכבל USB רגיל. בעקבות המלצות קניתי כבל SPDIF כדי לחבר בין המחשב לVDAC. זה הכבל: חיברתי צד אחד שלו ליציאת SPDIF OUT במחשב (השקע הצהוב): וצד שני לCOAXIAL INPUT בVDAC: (הכניסה המוזהבת) המחשב לא קולט את המכשיר שמחובר בצורה הזאת. המוכר בחנות אמר שהכבל מתאים, אבל החיבור לא יושב טוב ובמיוחד בVDAC קשה לחבר אותו. יכול להיות שהכבל לא מתאים?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים