עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex542,

בדקתי טמפרטורת רכיבי מחשב וכו' והתוכנה הציגה תנתונים הבאים: http://gyazo.com/27f80e0a92dc40cbdfb6c9bfc9157b17 בנוגע לכרטיס מסך הבעיה ידועה לי בכרטיס מסך בשם gtx 550 ti אך בtemp1 = 127c היה לא הגיוני בשבילי. גם נראה לי בגלל זה המאורר אצלי פעול במהירות גבוהה יחסית(בתמונה שצלמתי לא נפתס הרגע שהמאורר במהירות גבוהה אך הרבה פעמים אני רואה אותו ב6000 + ) למה זה ככה? ניתן לפתור תבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RonM15,

מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Thunder-Head,

שלום, אני משתמש בצורב Pioneer DVR-A05 ופתאום אחרי כמה זמן שהוא עבד (בערך כשנה) הוא לא צורב לי כמעט כלום, אולי פעם אחת מתוך איזה 10. לא צורב זאת אומרת שהוא מודיע לי הודעה שהצריבה נכשלה והדיסק הריק לא צרוב או התקלקל. ניסיתי לצרוב בעזרת התוכנית: Nero Burning Rom 6 Stomp Recordnow Max Alcohol 120% (מצורף קובץ Log של Alcohol 120% עם הפירוט של התקלה בשורות התחתונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by blacklupos,

שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 4. פהכנסתי דיסק אתחול של XP SP3, פרמטתי את כונן C, אבל אחרי שזה מסיים לפרמט ועושה ריסטרט הוא מגיע להתקנה של ה-XP ונתקע במסך הכחול של ההתקנה. אפשר להזיז את העכבר אבל זה לא עושה כלום במשך שעות. ניסיתי כמה פעמים מחדש את התהליך, אפילו עם דיסק התקנה אחר, אותו הדבר קורה. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by aviv5g,

אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by morans,

שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב לא מוכן לפעיל את הווינדוס, שהוא עולה ומנסה לעשות BOOT מההארד דיסק אז הוא עושה מיד RESTART. טוב נו זה אולי זה בעיה בהארד דיסק, סבבה, נכנס לBIOS מגדיר לעשות BOOT מסידירום, מכניס WINXP PRO BOOTABLE מפעיל מחשב, ומתי שהוא מנסה לעשות BOOT מהCDROM הוא כותב FAILTURE , מנסה לעשות BOOT מ HD ולא מצליח ועושה RESTART. גם ה FLOPPY הוא לא מצליח! מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. שהמחשב עולה וכותב את שמות ההתקנים (HD CDROM וכו) הוא כותב אותם במין שיבוש מוזר כזה... למישהו יש פיתרון ? חשבתי שאולי זה בעיה בזיכרון, שמתי זיכרון חדש וזה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Boxster,

בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Tals-,

בגלל המצב שכיום ברשת.. תדעו להתגונן מפני פריצה לחשבון שלכם http://pcgalaxy.co.il/how-to-secure-your-facebook-profile/ תהנו בהצלחה! אני כבר ביצעתי את זה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by BommBoomOn,

אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…

15. אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by chnon,

שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nuctornal wisdom,

ש לי מקלדת של turbowin עם מקשי מדיה (לא יודע דגם), הם עובדים עם WMP גם כשהיא ממוזערת\מאחורי חלון אחר, עם תוכנות אחרות (foobar, winamp) המקשים עובדים רק שהתוכנה בחלון פתוח ואין עליו חלונות אחרים יש פתרון?

18. שלום, המחשב שלי מזה כ-3 חודשים כבר מרסט את עצמו בממוצע אחת לכל יום בד"כ שאני עובד על המחשב מספר שעות אז יש 2 עד 3 נפילות פתאומיות בזמן עבודה על המחשב. לדעתי זה או מהתחממות יתר במחשב שלי או שיש לי בעיה בלוח אם. אני מתחנן אני חייב עזרה דחוף זה נהיה כבר דבר מעיק שהמגש שלי כל הזמן נתקע לחצי שניה ועושה ריסט לפעמים זה בא גם לבד שאני לא נודע במחשב במשך כמה זמן ואני חוזר למחשב ואני רואה שהוא אותחל אוטומטית מחדש כתוצאה מכשל במערכת. אני כמעט בטוח שיש לי בעיית חומרה בדקתי את הזיכרון והארדדיסק בתוכנות בדיקה ושתיהם נמצאו תקינים לחלוטין. אני מעלה פה תמונה מתוכנה לטמפרטורות בזמן עבודה שמישהו יגיד לי בוודאות ההטמפ' תקינות... העלאתי גם 3 קובצי DUMP אחרונים בבקשה שמישהו ינתח לי אות…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  19. שלום לכולם, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה, מקווה שפה זה בסדר. השאלה היא כזאת: בכרטיס מסך שאני אמור לקבל מחר, יש חיבור DP, הכרטיס מסך הוא r9 290X. במסך שיש לי כרגע, אין חיבור DP. עריכה: יש HDMI השאלה היא: אם אני קונה מתאם מDP לHDMI, הכבל יפגע באיכות? זאת אומרץ, יציג לי באיכות של HDMI או DP? כי שמעתי שה DP מעביר בצורה יותר טובה מאשר ה HDMI תודה!

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by esaly,

חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by IDOSS,

לא מזמן פירמטתי ת'מחשב והתקנתי ווינדוס 98 הרגיל לא ה SECOND ועכשיו איבדתי את הדיסק של הדריבר ואין לי מושג מה הכרטיס מסך שלי ולכן אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ניסתי ללכת ל RUN ולרשום DXDIAG וזה אפילו לא כתב לי כרטיס מסך רק SOUND ואין לי מושג מה עושים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by liran324,

מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  23. צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by duk4u,

אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by Or94,

לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.