עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KA-52,

יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום חבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריך הוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבד אז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)? כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי) תודב מראש

3. Started by Rhx,

שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. התקנתי על המחשב PCTEL 56K MICROMODEM , בשום תוכנה המודם לא מוכן לקבל פקסים. המודם עונה לשיחה נכנסת של פקס אבל לא מוכן לקבל את הפקס (ולאחר דקה השיחה מתנתקת). עבור חיבור אינטרנט אנלוגי (56K) המודם פועל מצויין (השתמשתי בו עד לפני כמה שנים). לכן אני כמעט בטוח שזה בעיה של הגדרת חומרה (אולי בהגדרות המודם). למישהו יש פתרון ? אני עובד על WIN XP PRO SP2 נ.ב. על הקו של המודם/פקס יש גם ADSL 1.5Mb

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  7. כל פעם שאני מכניס דיסק לצורב ה- DVD שלי ( Pioneer DVR-110 ), המחשב קופא לרגע ולאחר 5 שניות חוזר לפעולה נורמלית, אני מודע לכך שכשזה מתחיל לקרוא לפעמים זה קופא, אבל זה קפיאה די עצבנית וארוכה. יש דרך לטפל בזה ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by spinchicken,

אני מנסה לחבר חומרה שמתקשרת דרך USB ומעבירה הרבה מידע לכרטיס תקשורת במחשב, ראיתי שיש לזה הרבה בעיות יציבות והחיבור מתנתק כל הזמן. האם זו בעייה ידועה עם חיבורי USB? האם יש דרך חומרתית או תכנותית לעזור לייצוב ה USB?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. יש לאמא שלי מחשב ישן P4 1.6 256MB GF2 ... אחרי כמה זמן שהוא עובד התצוגה פשוט נעלמת, והמסך עובר למצב שהלד מהבהב יש גם ריח של משהו שרוף בתוך המחשב אני כמעט בטוח שזה הג'יפה הגיע לימיו האחרונים, אני רק רוצה לוודא שזה באמת זה כדי לא להחליף סתם מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by pazer005,

שלום. יש לי הגה ישן יחסית אבל טוב שהתחבר לי למחשב באמצעות הכרטיס קול (GamePort) מאז שידרגתי את המחשב ועכשיו אין לי כניסה כזאת במחשב גם בגלל שהכרטיס קול מובנה וגם בגלל שיש לי כרטיס סמי מקצועי ללא game port. השאלה היא איך אני מחבר את ההגה בכל זאת? האם יש איזה מתאם לזה ל-USB או משהו כזה? איך

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. Started by sevenX,

אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by אופיר,

ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by borg,

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. הי אני זקוקה נואשות לעזרתכם. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD T23 שאחרי פירמוט ל-XP לא מתחבר לאינטרנט. כאשר ניסינו להתקין את המודם ADSL USB ההתקנה הופסקה באמצע ו...זהו אין כלום - התומך ב HOT אומר שיש בעיה באחת החומרות אבל לא ידע להגיד במה. המוזר הוא שגם כרטיס הרשת לא מגיב לכבל שחיברנו - יש עליו X (אבל הוא מזוהה מצויין במנהל המשימות ) והתומך היה ממש אובד עצות. שמתי לב שבכל זאת יש התקן לא מוכר ב DEVICE MANAGER ואין לי מושג מהו מכיוון שהכל עובד חוץ ממה שציינתי. אני מחפשת את הדיסק דרייברים ללוח האם ( א י ן ל י אותו) אבל לא יודעת למצוא באינטרנט - פשוט אני חושבת שהתקנה של ה"לא מוכר" הזה אולי תעזור פה. לוח האם : IBM 26747MU ציפסט : INTEL ALMADOR 1830MP בבקשה תנסו לעזור לי. תודה רבה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ruff stuff,

אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by pak82,

הכנסתי דיסקט חדש לכונן וניסיתי לפתוח אותו קיבלתי הודעה "הדיסקט לא מפורמט" ואישרתי לפרמט אותו לקראת סוף הפירמוט קיבלתי הודעה " windows was unable to complete the format " וכשניסיתי שוב לפתוח אותו קיבלתי הודעה " the floppy disk controller reported an error that is not recognized by the floppy disk driver " במחשב שלי מותקנים : Standard floppy disk controllers ו Standard floppy disk drives מה הבעיה ? ואיך פותרים אותה?

21. Started by zaroor,

יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?

22. Started by weamir,

לפי קבצי הMINIDUMP הבעיה היא HARDWARE, אבל לך תדע מה? הרצתי MEMTEST, ועבר חלק. בדקתי קבלים על הלוח, ואין בעיה. טמפ' של המעבד והלוח נורמליות לחלוטין! למישהו יש עוד רעיונות? האם ייתכן והבעיה היא במעבד,ואם כן כיצד בודקים זאת? האם ייתכן שלמרות הMEMTEST שעבר חלק, עדיין זה לא אומר שהזכרונות תקינים? מה לגבי בעיה של ספק כח?

23. Started by eran185,

שלום . מע' ההפעלה ( WIN XP) לא עולה. מה שאני רואה זאת ההודעה : boot from atapi cd rom failure disk boot failure insert system disk and press enter. וכשאני מכניס את הדיסק - שום דבר לא עובד. לא מצליח לעשות "תיקון" לא "פירמוט" . למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ShLoMi.R,

מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים

25. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..

• 10 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.