תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 (מעבד טוריון 64 X2) ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 התוכנה מציינת את הליבה 2 כ: "חמה" במצב idle. האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה להעביר שירים לנגן הוא נותן הודעת שגיאה שלא מוצא את הקובץ והתיקיה של הנגן נסגרת ונפתחת מחדש..ואז אני מסתכל וזה העתיק את השיר אבל באמצע השיר שומעים שירים אחרים שהיו לי פעם בנגן : עריכה: נראה לי זה בעיה בחריץ USB 2, שיושב לא טוב
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לפני הכל, מידע כללי על המחשב שלי: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz Asus Z170-A 16GB RAM @ 2400Mhz Asus GTX1080Ti Strix OC 2x Samsung EVO 850 250GB - Raid0 Seagate Barracuda 2TB Seasonic 660W PLATINUM ASUS PG279Q 2K 165Hz IPS Secondary: DELL P2414H Corsair Strafe Keyboard Corsair M65 Pro Mouse אז דבר ראשון שקורה לי בעלייה של המחשב זה שהטעינה של הוינדוס עצמו לוקחת כלכך הרבה זמן שאפשר ללכת לשירותים, להכין קפה, לשתות את הקפה עם סיגריה, לחזור וזה עדיין טוען. איזור ה10 דקות שבהם רואים את הלוגו הכחול עם עיגול שמסתובב למטה. זה התחיל אצלי לפני כשנתיים, לאחר מכן קניתי SSD שני ועשיתי RAID0 לכן הייתה התקנה נקייה - תקופה קצרה זה טען בשנייה ועכשיו זה חזר שוב לאותו מצב. תקינות הSSD…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. טוב אז קניתי מארז חדש, וחיברתי את כל החיבורים הרגילים ללוח האם - Gigabyte Aorus Pro B450 יש כמה כבלים מהמארז שלמרות שהפכתי את היוטיוב אין לי מושג לאן הם נכנסים ואפילו בחוברת שמגיעה עם המארז לא מצויין שהם קיימים, לא רואה שום תאימות על פניו בלוח האם לצורת הכבלים. השלוש הראשונים הם יוצאים מהפרונט פאנל: במארז הזה יש בקר RGB של קורסאיר למאווררים בפאנל הקדמי, ממנו יוצאים שני כבלים, על אחד כתוב SATA POWER, על השני לא כתוב כלום: השני: עוד כבל קטן יוצא מספק הכוח שנקרא corsair link cable 4pin לממש תוכנה של הספק כוח, רק שאין שום פירוט לאן הוא נכנס: תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקט של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר כמובן שהוא התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מלאה לכונן אני רואה את תיקית הוינדוס אולי אפשר…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
חברים תעזרו לי בבקשה !! אני עובד עם המחשב כרגיל ופתאום המחשב נכבה לי ......... בדקתי אם הבעיה מהמאווררים וכולם עובדים יש לי amd 2.2 כך שזה לא נראה לי הבעיה !! אני לא יודע מה הבעיה ..... פתאום הוא מקבל כריזה והמחשב קורס לי כזה ונפעל שוב מחדש ............. אני חייב את העזרה שלכם ?? מה אתם חושבים שזה ואיך אפשר לטפל בזה ???
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: INTEL I5 2500 FSP 600W GIGABYTE GTX570 BIOSTAR TH67+ והבעיה היא שאני מקבל ארטיפקטים אחרי כמה שעות(20-50 שעות רצוף דלוק אף פעם לא מכבה אותו) סתם ככה בדרך כלל אני משאיר את ה PES 2012 דלוק תמיד וכשאני יוצא ממנו כשאני מקבל ארטיפקטים אז יש לי על המסך מין פיקסלים שרופים כאלו אז אני מכבה את המחשב לכמה דקות ואחרי זה מדליק מחדש והכל עובד טוב מאוד. שלחתי את הכרטיס לTMS לבדיקה הם אמרו שהכרטיס בסדר. מה מקור התקלה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
טוב כמו שבכותרת עשיתי מעשה שלא יעשה וישבתי עם כוס מיץ ליד המחשב עכשיו איך מנקים את זה האם סרוויסול, התרסיס לניקוי מגעים, טוב לזה או אולי יש משהו אחר ברור לי שאני צריך להיות מצויד באויר דחוס בכל מקרה ולנתק את הסוללה מהמחשב בתודה מראש מכבי אפשר ורצוי גם לשלוח ל makabi_48@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-