תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 הוא כל הזמן מראה לי אחוזי ניצול של 98-99%.. כמובן בדקתי אילו קבצים הם אלה שגורמים לו וזה קובץ svchost שנע לי בין 80 % ל90% האם אני כול לעשות לו סיים משימה או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה (מפרט בצד). שמתי לב שכאשר אני עושה פעולה כלשהי במחשב שכרוכה בניגון סאונד מסויים (אפילו קליקים על תיקיות בווינדוז) הרמקולים משמיעים צליל "פיצוץ" שכזה, כמו שמדליקים רמקולים, או מחברים רמקולים למכשיר פועל. (מקווה שהתיאור מספיק מובן). לאחר שזה קורה, הכל עובד מצויין ואין רעשים נוספים. רק אם לא ינוגן עוד שום צליל והכרטיס קול לא יהיה בשימוש התופעה תחזור על עצמה. אני מניח שזה כרוך באיזשהו מנגנון של חיסכון בחשמל שמכבה את הכרטיס קול, אבל חיפוש באינטרנט לא העלה תשובות לגבי הפיתרון של הבעיה. *בדקתי את התופעה גם על רמקולים אחרים. **הרמקולים מחוברים ליציאה האחורית בלוח האם. באזניות שמחוברות לפרקים ביציאה הקדמית של המארז לא הבחנתי בתופעה. אשמח אם…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 לאחרונה, בכל הפעלה של יוטורנט ( גרסה אחרונה), המחשב נתקע לזמן קצר, אחר כך משתחרר למספר דקות, שוב נתקע, וחוזר חלילה. התופעה מטרידה מאוד, ולכן אני נאלץ לסגור את התוכנה, בעת שאני עובד עם המחשב. יש לציין שבעבר היה לי מקרה דומה. הצלחתי לתקן זאת, ע"י כך שהתקנתי גרסה חדשה ואיפסתי את ההגדרות. הפעם, ניסיון כזה לא עזר בכלל. התצלום הראשון, מציג את התהליכים שטוחנים את המעבד. יוטורנט, קופץ לראש הרשימה, כאשר הוא תוקע את המחשב: התצלום השני מציג את השתוללות ה-CPU זה גם חופף לדפוס התנהגות המחשב: קופא ומשתחרר לסירוגין. כאשר CPU נוסק כלפי מעלה, העכבר נתקע, ומשתחרר רק כאשר CPU צונח למטה. יתכן מאוד שברגע שנבין מדוע זה קורה- יתגלה הפתרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. כרטיס המסך שלי נשרף אין לי מושג איך ןלאחר נסיונות רבים של הפעלת המחשב עם כרטיס אחר הצלחתי להפעיל אותו.. אך יש פסים ורודים על המסך ואין לי דרך אחרת לבדוק עם זה הכרטיס או לוח האם? הגיוני שלוח האם נדפק ? ולא הכרטיס דפוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 והגדרתי שבמחשב ייכנס למצב שינה לאחר 10 דקות אך כאשר מגיע הזמן שלו להכנס למצב שינה הוא כבה ומי נדלק שוב.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי עכשיו את הגוף קירור של המעבד ואני לא מצליח להרכיב אותו כמו שצריך. לגוף קירור יש 4 קליפסים מסתובבים. שאני לוחץ את השניים שלמעלה אז השניים שלמטה יוצאים וההפך הגוף קירור לא מליח לילחוץ את כל הקליפסים ביחד . מעבד I5 לוח אם ASUS P7P55-M זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה של השמעת קבצי אודיו למשל ברגע שאני מפעיל קובץ אחד לא חשוב באיזו תוכנה יש לי כמה (WMP.WMC.FOOBER.NERO)הוא יכול לנגן כמה שניות ולאחר מכן להפסיק ואם אני מפעיל קבצים מרובים של אודיו (לא משנה MP3 או FLAC.APE)הם מתחילי באופן רנדומלי לקפוץ מאחד לשני עם ניגון של כשניה ולפעמים פחות משניה.מה יכולה להיות הבעיה? יש לי וינדוס XP לוח אם של ג'יגה בייט Gigabyte GAMA785GMTUD2H דרך אגב זה התחיל לפני כמה ימים ללא שום התראה או התקנת תוכנה . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בבקשה לא להפנות אותי לנושאים אחרים אין לי מושג באיזה נושא מה שאני מחפש אמור להימצא .... האם אדם שאני מדבר איתו דרך אתר כל שהוא , או דרך המסנג'ר , יכול לעלות על הIP שלי ?\ ו/או לגלות את זהותי או מיקומי ? בבקשה אפילו שזה לא קשור לפורום הזה זה דחוף לי נורא תענו בהקדם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב המערכת עולה בצורה רגילה בלי בעיות אבל המסך מתנהב מוזר. מרגע הפעלת המחשב המסך מתחיל להבהב והבזקים בתדירות גבוהה ומהירה ברמה כזאת שאי אפשר להסתכל אפילו על המסך, לאחר שעולה מערכת ההפסקה ההבזקים מאיטים ומפסיקים. אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש וזה לא קורה שוב, רק במקרה שהמחשב מכובה לזמן ממשוך - חצי שעה בערך אז זה מופיע. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות מרגע שההבזקים מפסיקים. יש לי כרטיס מסך NV GF 9800 GT בדקתי את החיבורים של המסך והכל בסדר שם... מה יכולה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום קניתי actic colling twin turbo pro ואיבדתי את המפצל של החשמל. אני לא יכול להפעיל את המאווררים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש פתרון או שהוא יכול להגיד לי מהיכן אפשר להשיג? הכרטיס מסך הוא HD4890 והיציאות של המפצל הם 07v 012v תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב ללחוץ על הכפתור והוא נשאר במסך הראשון שרואים כשמפעילים את המחשב, זה שמפורטת בו חומרת המחשב וניתן להכנס לביוס. המסך נשאר ככה ולא זז. ניסיון להכנס לביוס לא מתאפשר מה לעשות תודה!!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי בתקופה האחרונה שרכיבים החליטו להישרף אחד אחרי השני כל שבוע.. אולי זה החום המטורף פה או משהו אצלי אבל בינתיים זה עולה לי הרבה. היום כשהדלקתי את המחשב הופיע מסך כחול. הוא הופיע בדיוק אחרי טעינת הווינדוס ולפני מסך ההתחברות למשתמשים. חשבתי שזה חד פעמי אז הפעלתי עוד כמה פעמים וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש. החלפתי זכרונות עם המחשב השני והמסך הכחול נשאר, כרטיס מסך החלפתי השבוע ככה שאני מקווה שזה לא הוא, והיום הורדתי אותו לתיקון בתקווה שלא יעבדו עלי וידעו לעשות את העבודה שלהם ולזהות את הבעיה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-