תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים המחשב שחע התחיל לעבדו מאוד לעט ושמתי לב שה CPU שלי עמוס ב 100%. אמרתי בטח הווינדוס לא משהו החלפתי הדלקתי את המחשב יום אחד עבד בסדר ואז שוב, המחשב עובד לעט ו ה CPU על 100%. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אז הורדתי סרט 1080P בפורמט MP4, צרבתי לו כתוביות עם התוכנה MKV Converter והמרתי אותו לפורמט AVI HD, צרבתי על דיסק DVD וכשאני מכניס לDVD בסלון שומעים רק את הסאונג אבל בלי תמונה (יש את הלוגו של הDVD על המסך זה לא שלא רואים כלום). אולי מהתחלה עשיתי משהו לא בסדר? באיזה פורמט צריך לצרוב סרטי DVD ואיך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בהתחלה הייתה windows XP שרצה על הדיסק הקשיח c. והכל היה טוב. אח"כ התקנתי דיסק חדש (G) ועליו גם התקנתי את ה Windows 7 שלי. כל איתחול הייתי צריך לבחור באיזה מערכת הפעלה אני רוצה לעבוד. והכל היה טוב. גם עכשיו טוב, אבל אני רוצה להעיף את כונן c כי הוא מאוד איטי וקטן ודפוק וישן, אבל המחשב לא מסכים לפרמט אותו. הלכתי ל BIOS וביקשתי שיעלה מכונן G ואז הוא בכלל לא מסכים לעלות. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל להעיף את הכונן הלא יוצלח הזה? איך יוצרים את כונן G ככונן boot או איתחול או system או מה שהוא צריך להיות כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו? תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני הורדתי סרטים באיכות Blu-ray בפורמט mp4 וצרבתי אותם דיסק DVD רגיל, ומסיבה כלשהיא המערכת קולנוע לא קוראת את הדיסק והמחשב כן קורא... יש לי אפשרות להוריד גם סרטים בפורמט MKV ו AVI שאלו פורמטים של סרטי HD כבדים יותר. בכל מקרה אני לא רוצה להוריד סתם ולבזבז דיסקים על משהו שלא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר איך ניתן לצרוב בצורה יעילה שתעבוד. יש לי תוכנת צריבה PowerISO וגם Nero. נ.ב כשאני מוריד סרטים באיכות DVDRIP וצורב אותם, הם רצים חלק בלי בעיות. והמערכת קולנוע זאת מערכת של סוני די יקרה, נקנתה לפני שנה בערך ככה שלא נראה לי זאת בעיה עם המערכת..
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך כחול כל כמה שעות והמחשב קורס בעקבות כך, להלן התקלה (לאחר שאני מדליק מחדש את הווינדוס אני מקבל את זה): Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081412-40856-01.dmp C:\Users\Tomer\AppData\Local\Temp\WER-128498-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409[/ur…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום \יש לי מכונה ורטואלית בשם וירטואל בוקס יש לי שם שרת אחד וwin7 אני מצליח לעשות בבין שני המחשבים ping אבל אני לא מצליח להפעיל את האקטיב דירקטורי עליו מה אני צריך לעשות בשביל שהם יעבדו ביחד איך אני רשום את הwin באקטיב דירקטורי תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מה קורה! כשאני נכנס למשחק ולא משנה איזה זה כל פעם משהו אחר, אז המשחק עובד לי לאט ואין FPS. אז אני מפעיל מחדש את המחשב ואז הוא עובד חלק... המחשב לא חלש או משהו כזה כי זה גם בדברים לא כבדים אפילו חחח מישהו יודע מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה. בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה. עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס. ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס). חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות. * אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 5850 ומעבד i5 750, ללא אוברקלוק, והם מגיעים לי לטמפרטורות של 80-90 מעלות במאמץ ומקריסים את המחשב בעת משחקים כמו battlefield 3 (לא בטוח שזו הסיבה לקריסות, אך הטמפ' גבוהה מאוד בעת המשחק). בשנייה שלפני הקריסה נמדדו כ-72 מעלות למעבד (היה יציב על הטמפרטורה הזאת הרבה לפני שקרס), והכרטיס מסך עמד על 85 מעלות בערך (גם כן היה יציב על הטמפרטורה הזאת לכל אורך המשחק). במשחקים אחרים כמו assassin creed revelations הטמפ' של המעבד הייתה בערך 68 מעלות לאורך כל זמן המשחק, ושל הכרטיס מסך כ-85. באף משחק אחר חוץ מבאטלפילד המחשב לא קרס, ולכן אני לא בטוח שזאת הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חדש למחשב והוא לא נדלק רק אחרי הרבה ניסיונות הוא נדלק ואז שוב כבה להרבה זמן מי שהוא יכול להגיד מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב דרך אגב פירמטתי את המחשב לפני התקנת ה-WIN ההתקנה בוצעה על הדיסק קשיח ה- SSD וגם על ה- Western Digital Caviar Black WD2002FAEX ובשני המצבים קיבלתי את אותה בעיהאני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Card דיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW1…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מדי פעם מסך כחול שאומר שהוא זורק זיכרון ואז עושה ריסטרט לבד התקנתי מחדש את הוינדוס והוצאתי את הזכרונות מהמחשב וחיברתי שוב וזה עזר לאיזה יום יומיים ועכשיו זה קורה לי שוב. מה לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי את המחשב שלי לפני שבוע ל WIN7. נכון לכרגע למחשב מוחברים עכבר אלחוטי, מקלדת ומדפסת בחיבור USB. כשאני מנסה להכניס דיסק און קי (3 סוגים שונים + הארד דיסק חיצוני) הוא פשוט לא קורא אותם ולא נותן על כך שום הודעה! זה מטריף אותי.. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ללוח האם שלי וגם את כל העדכונים החדשים לWIN7. יש למישהו מושג ממה זה נובע? תודה, דייב
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע והתכונות לא זזות. לאחר מכן, הוא פשוט קורס ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: disk boot failure insert system disk and press enter בדרך כלל ,אחרי מספר אתחולים המחשב חוזר לעצמו לתקופה ופתאום שוב התופעה חוזרת על עצמה. היה לי דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS לפני מספר חודשים רכשתי דיסק קשיח חדש, ובפעם הראשונה מאז שרכשתי את הדיסק אני מקבל שוב את הודעת השגיאה. הדיסק החדש: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003\ הדיסק החדש מחליף את הישן (הישן לא מחובר למחשב)
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-