תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי מיני עכבר אופטי ביחד עם המחשב נייד חיברתי את העכבר דרך ה USB למחשב נייד, המחשב זיהה את החיבור ורצה להתקן דרייברים אבל הוא לא מצליח, כאילו אין דרייבר מעודכן על המחשב, רשום גם על הקופסא של העכבר שאין צורך בדרייבר, וזה רק לחבר ולעבוד... אז מה בעצם הבעיה? איך אפשר לסדר את זה, העכבר הוא של silver line השם המלא זה: mini optical wheel mouse om-290 מותקנת מערכת XP pro על המחשב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קרס לי המחשב, באמצע גלישה באינטרנט פשוט נתקע. לא הצלחתי לסגור דרך מנהל הישומים והפעלתי מחדש את המחשב. מיד הופיע לי "מסך כחול"\ הודעת תקלה, ואז תמונה מטושטשת של מסך הboot של המחשב. גם כשהפעלתי את הביוס המסך היה מטושטש. הוינדוס עולה רק במצב safemode. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים של הלוח אם וכרטיס מסך ולא עזר. אין וירוסים, ביצעתי סריקה מיד לאחר קריסת המחשב. ניסיתי גם system recovery וזה לא עזר. נותר לי רק לבצע פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס, אבל לפני שאני מבצע זאת רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה חומרה ולא וינדוס. כי יש לי תחושה שזה חומרה, יש לציין שזה מחשב חדש בן שבועיים.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Q8200, זכרון OCZ GOLD DDR3 1333MHZ - 4GB, לוח אם MSI NEO P45. הבעייה שלי היא שמהרגע הראשון שהרצתי בו ויסטה 64 ביט, פעם בזמן הוא עושה הפעלה מחדש לבד, שמתי לב שזה קורה לאחר יום וחצי עבודה בערך או שימוש עמוס, אך היום זה קרה אחרי שעת עבודה. מאז שזה קרה החלפתי גם למערכת הפעלה 7 גם בגרסת 64 ביט. במעבדה שהייתי, הגדירו את הזכרון לתזמונים הדרושים, ולמתח הדרוש, והזכרונות עוברים בדיקה מקיפה של MEM TEST. עדיין הבעיה נמשכת. עוד דבר ששמתי לב כשתפסתי על חם את מצב ההפעלה מחדש, הוא מסך כחול בו מוצגות כתובות זכרון, וההודעה DUMP IN 15 SECONDS. מה יכולה לדעתכם להיות הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה שבדרך כלל שאני רוצה להדליק את המחשב הוא נדלק ממש לשניה אפילו לא משמיע רעש רק האורות נדלקים וישר נכבה... לעיתים רחוקות הוא נדלק כמו שצריך ואז הוא עובד חלק אבל בדרך כלל יש את הבעיה הזו... אני יודע שכל החומרה במצב טוב ומתאימה ללוח האם שלי ולגירסת הביוס וגם בדקתי פחות או יותר שאין שום קצרים במערכת... עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה בשם WinDS3 ע"מ להשתמש בשלט PS3 במחשב(דרך מתאם USB-בלוטוס). כאשר אני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה שאומרת "can not open virtual mouse", ואכן אני לא יכול להשתנמש בשלט כעכבר(הוא כן מגיב- אך הפיצ'ר של השימוש בשלט כעכבר לא עובד). כאשר אני מסתכל במנהל התקנים אני רואה 2 התקנים לא מזוהים. הנה הפרטים עליהם: http://www.mypicx.com/08112009/details/ בנוסף ניסיתי לבדוק אם הפורט של העכבר עובד(ע"י חיבור של עכבר חוטי) - והוא לא מזהה אותו/לא מגיב. לאחר חיפוש דיי גדול הבנתי שיכול להיות בעיה עם קובצי inf פגומים(תחת C:\Windows\inf), אולי input.inf או inf אחר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי? המחשב הוא חדש והתוכנה עבדה טוב במחשב הקודם שלי. אני עם ווינדוס XP ומשתמש בעכב…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, בכל דף שהוא אם זה באתר או בחיפוש תיקייה או בהתחל פס הגלילה יורד למטה ולא רוצה לעלות בשום אופן זה גם מתאפיין לא רק בפס הגלילה, למשל גם בתיקיות זה הולך לתיקייה האחרונה ולא מסכים להלחץ על התיקייה שאני רוצה וגם הפס של השמע יורד למטה ואי אפשר לשמוע כלום, גם כאשר אני מקישה כלומר כותבת הודעה או אימל או בחיפוש אם יש לי טעות ואני רוצה לחזור לתקן אחורה אי אפשר זה חוזר לסוף. דבר נוסף זה ציצצופים חזקים וארוכים באיתחול, ואחרי זמן שימוש במחשב הוא ניתקע קופא.אה בנוסף בשלב מסויים גם האפשרות לגלות אינטרנט אל חוטי שזה החיבור שלי הייה חסום לגילויי ורק איזה אנטי ספיירוור נתן אפשרות לשיחזור ואז זה חזר, כל הבעיות בדרך כלל נעלמות בהתחלת שימוש במחשב בהתחלת היום וזה הולך ומחמיר עד שהוא קו…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
חבר טוב נתן לי את הדיסק הקשיח לתיקון (הצלה) הבחור מבקש ממני וממש מתחנן כל תמונות ילדי מקטנותם ועבודות אקדמיות ישנם על הדיסק קשיח הזה אנא עזור לי אני מסתכל על הדיסק מצד חיבורי המתח ושומו שמים כל הפינים עקומים . החבר מספר כי ניסה להחזיר את הדיסק הקשיח למקומו ולחבר את הכבל DADA (sata2) ואז נשבר החלק העליון (בקליט ) של החיבור ה המתח ונסיון נוסף שלו הוא ממ ש הרס אותו - נו אחרי הסיפור המשעמם הזה וכשראיתי שניתן להציל את הדיסק ברגע שאחבר את המתח חזרה למקום ע"י הלחמה דקה שאלתי היא אלה חיבורים מתחברים על הפס החיבורים בדיסק כשאני יודע כשרק 4-3 פינים בסך הכל פעילים עליו מתוך 15 נקודות חיבור? ועל הדרך כבל הנתונים של SATA עם 7 פינים תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אתמול בלילה אחותי הייתה במחשב ואז היא אמרה לי שהופיעה לה איזה וירוס או משהו סימן.. ואז היא כיבתה את המחשב. היום כשהדלקתי אותו אז המחשב עצמו נלדק אבל לא רואים כלום על המסך ואני רואה גם על העכבר שהוא לייזר שהאור האדום לא נדלק בו גם אחרי הרבה זמן. חיברתי את המחשב למסך אחר ככה שזה לא בעיה של מסך או משהו. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות...
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש פתחתי את המחשב, כשהעלאה שלו עלתה לי השגיאה: IDE channel no 80 conductor cable installed אחריה ראו את המסך Boot של הXP (הפס טעינה שמתמלא), אך אחרי המסך במקום שהXP יעלה, המחשב עשה ריסט- וחוזר חלילה (יכולתי לבחור מבין אפשרויות כמו "קונפיגורציה אחרונה טובה" או "מצב בטוח" וכו' אבל לא משנה מה בחרתי- המחשב היה עושה ריסט ושוב פעם חוזר לנק' זו). אוקי, היה לי HardDisk נוסף בבית, אז הכנסתי אותו, פירמטתי, והתחלתי דף חדש כשהכל טוב ויפה. שלשום, כעבור חודש מאז החלפת ההארד-דיסק, שוב פעם זה קרה. אותה שגיאה, אותו ריסט אינסופי. ושוב- פירמטתי (הפעם בלי להחליף הארדדיסק כי הבנתי שלא זה מקור הבעיה). רק מה? היום הדלקתי את המחשב, והכל היה בסדר. ופתאום המחשב עשה ריסט, ושוב קיבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי כול 3 ימים מציג לי הודעה כחולה,פירשתי תקובץ dump שהמערכת יוצרת וזה אומר לי שיש שגיאה ב: Probably caused by : GV800V3.sys ( GV800V3+4455 ) שזה אומר,שזה הכרטיס מצלמות שלי,gv800 של מצלמות האבטחה המחוברות למחשב שלי. אז החלפתי כרטיס,ועדיין יש תמסך הכחול כול 3 ימים,ואותו שגיאה בדיוק,רציתי להיות חכם וכבר עשיתי שיעורי בית ,ועברתי על: דיסק קשיח-תקין,.זכרון-תקין,ספק תקין,לוח אם,למרות שהודעות השגיאה לא מתחייסת אליהם,אמרתי נבדוק אותם על הדרך,והם יצאו תקינים. ואני לא מבין מדוע זה עושה בעיה,ועוד אחרי שהחלפתי תכרטיס בכרטיס חדש אחר,ולמה זה לוקח 3 ימים,ואם הכרטיס עושה תבעיה מדוע זה עושה הודעות שגיאה כחולה. **הוספתי תקובץ dump ,הוא מקובץ מכיון שזה לא נותן לי לעלות אותו בסיומת שהו…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-