עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ni-Knight,

קניתי מחשב חדש לפי המפרט הבא שהומלץ לי עליו בפורום: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-S3L ¤501 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤378 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤829 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by nirfun,

היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ. אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר. סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  4. בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר

6. שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by tzahico,

שלום, עקב הפסקת חשמל, נשרף לי לוח אם של PC Partner (צ'יפסט של VIA VT8753 - P4X266)- הקבלים שלו מנופחים והמחשב בקושי זז. 1. מי בארץ נותן שירות ללוחות אלו של PC Partner? 2. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל ללוחות אם? תודה.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by timtim,

תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by avinos,

לפעמים המחשב שלי לא נדלק... אני מדליק אותו והוא מצפצף הרבה פעמים במקום פעם אחת ואז הוא עושה ריסט אחרי כמה דקות ואין תצוגה על המסך כשזה קורה.... אני חושד שהכרטיס מסך שלי הולך למות.... מישו יודע אם נתקל בזה פעם?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by spike_staff,

...

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by roi777,

היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה

13. טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by S^E,

שלום לכולם , קיבלתי לוח לאחר החלפה באחריות DFI LP Ultra-D , פתחתי את האריזה הכל טוב ויפה , אספתי את המחשב עם החלקים הבאים : מעבד: AMD 3200+ זכרון : ocZ pc4000 דיסק קשיח : WD 80 כרטיס מסך : x800GTO2 ספק של Tt 500W TR2 . י=חיברתי את כל החיבורים כמו שצריך , חיבור ה 24 פין וה4 פין שלידו , לא עבד. ניסיתי להחליף זכרון , כרטיס מסך , דיסק קשיח לא עבד. יכול להיות שהבעיה במעבד . המסך עובד עם מחשב אחר בלי שום בעיות . לא יודע חברה באמת שניסיתי הכל , דרך אגב אם זה עוזר לכם המאוורר שחיברתי בצד שמאל למעלה , נדלק בDELAY כזה אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה. אם ישנו מידע שחסר לכם אל תהססו לבקש . בכל מקרה תודה לעוזרים . 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Opel64,

שלום רב , במחשב הנייח שלי , מערכת הפעלה : Win-10 , גרסת build : 19545.5011 , בעת גלישה באתרים אין כל בעיה ,למעט אתר אחד (ישראלי) , כאשר אני ‘נכנס’ לאתר , אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : ActionController::InvalidAuthenticityToken in Devise::SessionsController#createActionController::InvalidAuthenticityToken Extracted source (around line #211): 209 210 211 212 213 214 def handle_unverified_request raise ActionController::InvalidAuthenticityToken end end end Rails.root: /opt/apps/crm Application Trace | Framework Trace | Full Trace להסביר actionpack (6.1.7.3) lib/action_controller/metal/request_forgery_protection.rb:211:in handle_unverified_request' actionpack…

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  17. היי הדלקתי את המחשב וניסיתי להיכנס לexploere, ניכנס לי הכל רגיל, ניסיתי להיכנס לדף חדש ופתאום הexploere ניסגר... אחרי כמה נסיונות התייאשתי, רציתי להיכנס לicq אבל בדיוק אותה תופעה הייתה גם פה, אני עדיין לא מבן ממה זה נגרם, בכל המחשבים בבית הכל עובד כרגיל... מה אפשר לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. Started by Reality,

היי חברה, יש לי מסך 1 שמחובר דרך מתאם VGA : DVI-I למחשב קניתי מתאם VGA : DVI-D אני מעוניין לחבר מסך נוסף דרך המתאם אך משום מה המחשב לא קולט את המסך השני. כאשר הכבל לא מחובר רשום על המסך "No cable connected". כאשר אני מחבר אותו, ההודעה נעלמת אך נשאר מסך שחור ולא רואים כלום. יש לי Windows 7, הלכתי ל Screen Resolution ולחצתי על Detect ע"מ לזהות את המסך השני, לא קורה כלום. כבר הלכתי לחנות וניסיתי לקחת מתאם אחר זהה אך אותו דבר קורה אשמח אם תעזרו לי ! תודה

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. מה יכולה להיות בעיה? אני בדקתי סריקה וירוסים ונימצא נקי.עשיתי בדיקה דיסק קשיח אין סקטורים פגומים. עשיתי בדיקה זיכרון ונימצא תקין. היסרתי דרייבר כרטיס מסך והיתקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה תקלה. בחלונות XP PRO בדקתי בהוספה הסרה תוכניות אם יש תוכנות חשודות. ונימצא תוכנות נקי. נקיתי אבק מאוורר למעבד 478 ונימצא נקי ולא חסר משחה טרמית למעבד. נקיתי מגעים בלוח אם ונימצא נקי ועדיין יש בעיה תקלה. בלוח אם אין קבלים נפוחים. שאלתי את הבן של אחי האם היו לכם הפסקות חשמל בבית הוא אמר : כן קרה פעם אחת. אעולי חשבתי שיכול להיות ספק חשמל משהו לא בסדר אולי חשוד. אבל מאחורי ספק חשמל מאוורר מסתובב ותקין ואין אבק. בדקתי בביוס בלוח אם טפרטורה מעבד נורמלי 55 מעלות. אם אני מדליק מחשב ועולה חלונות XP.…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by coolasaf,

האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק תקינות של דיסק קשיח , וכמו כן שאר מרכיבי חומרה כמו זיכרון (או לוח)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MisterL,

....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. קניתי את המודם הזה: http://www.conexant.com/products/prodparts.jsp?id=747 שתומך בשיחה מזוהה. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.imptec.com/identify.htm כדי לראות את המספרים (כמובן שיש לי את השירות ויש לי מכשיר פקס שמזהה את המספרים). כשמחייגים אלי התוכנה מראה שמחייגים אבל לא מראה את המספר. למה זה יכול להיות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by arik63,

שני כוננים אחד כונן C 100GB אחד כונן D 800 GB רשום לי שנשאר לי 120 GB הדבר לא כזה הגיוני כי לא השתמשתי בכל כך הרבה GB אני נכנס לכונן מסמן את כל התיקיות ולוחץ על לחץ ימני ומאפיינים.. ורואה שהוא רושם שהכל ביחד 210 GB נפח מה הבעיה פה? אני לא לוקח בחשבון דברים כלשהם? אולי וירוס? אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים