תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אחת ליום בערך המחשב שלי קורס - מופיע מסך כחול בדוס והמחשב מאתחל את עצמו חמור מזה - אם המייל שלי פתוח הכל נמחק במיילים בקיצור לא נעים פירמטתי את המחשב ושלחתי אותו להתקנה מחודשת ושוב אותה תקלה - ולכן המסקנה שלי שמדובר בבעיית חומרה לא תוכנה למישהו יש רעיונות ממה להתחיל? ואיזה תוכנה חינמית יש לבדיקת הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי ! לאחר יום יפה שכזה פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק...(כמובן בעדינות...) חיברתי הכל בחזרה אבל שום חיבור לא מגיב...אני מתכוון למקלדת ,חיבר למסך , עכבר ...רק החבורי USB מגיבים.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם המחשב... הוא מסרב בתוקף להישאר במצב שינה. ז"א כאשר אני מכניס אותו למצב שינה הוא באמת מתכבה אך נידלק מיד. נכנסתי לביוס והגדרתי את Wake UP on USb כמבוטל. למרות זאת לא חלפה הבעיה. בניסיון נוסף הכנסתי אותו למצב שינה ותוך כידי שלפתי את כל חיבורי הUSB החוצה. רק אז הוא נכבה ולא נדלק שוב... ההתקנים המחוברים הם רק מקלדת ועכבר... מה יכולה להיות הבעיה פה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק קובץ [סרט] מהמחשב אבל מופיעה לי שגיאה: http://img15.imageshack.us/img15/8973/54510038.jpg ניסיתי את התוכנות UNLOCKER ו DELETE DOCTOR וכלום לא מצליח למחוק את הקובץ הזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי Ipod Nano 4th G ומערכת הפעלה Windows Vista x64 כשאני מחבר את ה Ipod למחשב מופיעה ההודעה הבאה: חשוב לציין שזה קורה עם ובלי iTunes מותקן. יש לכם רעיונות למה זה קורה..? איך לפתור את זה..? * חשבתי שאולי מדובר בתקלה בכבל, ניסיתי עם כבל אחר אותה הודעה * ניסיתי גם ביציאת USB אחרת (קדמית / אחורית).. אותה הודעה אשמח לרעיונות, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי רק את הספק ללוח אם ולמעבד, אני מקבל את המנורת בדיקה בצבע ירוק מהלוח אם, אחר"כ חיברתי את המפסק מהמארז ללוח אם אני בטוח שבמקום הנכון ולמרות זאת ניסיתי עוד וריאציות, וזה פשוט לא פועל!!! אפילו המאוורר של המעבד לא מסתובב, מדובר במחשב פשוט E5300 עם לוח אם פשוט של INTEL וספק כח טיפה ישן. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, הוא פשוט נעלם ולא קיים יותר. כונן E נמצא על כונן פיזי אחד במלואו, ונראה שכשאני מגיע אל הdisk managment, ההארדיסק מוגדר כOffline. הוא מחובר והכל, אני בטוח בזה. גם בBIOS שעולה המחשב הוא מופיע. מה ניתן לעשות?? נ.ב. מדובר בHitachi HDS721616PLA380.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-