עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by deth213,

שלום, לפני כמה שבועות המחשב נתחיל להיתקע לי תוך כדי עבודה אחרי 20-30 דקות מהעליה. לאט לאט הזמן (של התקיעה) התחיל להתקצר וכבר לא יכלתי לעבוד איתו. היום ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק בכלל. לקחתי ספק ממחשב נוסף שיש שיש והחלפתי את הספק, אותה התופעה, אין תגובה, רק מדי פעם רעש של התחלת הדלקה. חשבתי שאולי יש בעיה בכפתור של ההדלקה אז חיברתי את הפנל מהמחשב השני ללוח אם של המחשב הבעייתי וגם אז הוא לא נדלק. עכשיו השאלה היא האם הבעיה היא הלוח אם או המעבד ? כי אני לא רוצה לקנות ולהחליף סתם אחד מהם ? האם יש דרך לגלות מי הבעייתי. אגב, ממש לא בא לי להחליף בין הלוח / מעבד עם המחשב השני כדי לראות שזה עובד או לא. תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by משה לורינצי,

מה זה proxy server? מה הוא עושה בדיוק? כיצד אני יכול להשתמש בו? כיצד אני משיג אותו?

4. Started by LOOSE,

איזה ספק עדיף זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12152&catid=879 או זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb ועוד שאלה מה ההבדל בן הטופ טאור הזה לטופ שנתתי מעל ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-520PW&cart=11557712613166924〈=heb

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  5. הנה תמונה מתוך הDXDIAG וגם יש תקיעות במשחקים,מאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי,תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by heishke880,

לאחרונה נכנסתי לאתר כרטיסי ביקור. דבר אחד לא הבנתי שם. מה זה המושג "טמפלטים"? האם מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  8. לאחרונה המחשב התחיל לקרוס (מסך כחול, IRQL less or equal to) בלי שום סיבה שאני יכול לחשוב עליה (עד עכשיו המחשב עבד מושלם) לא הייתי בבית 21 יום (צבא) ועכשיו זה קורה מדי פעם (נדיר) פתחתי את הקובץ minidump אבל לא מצאתי מה הבעיה... מישהו מוכן לעזור לי? עריכה - דרך אגב, לא אמור להיווצר קובץ dump לכל קריסה? יש שם רק אחד ולאחר בדיקה עם המשפחה הוא כבר קרס 4 פעמים (ביומיים, מסתבר שהקריסה הראשונה הייתה אתמול שאני הייתי עליו) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by mushnush,

צרבתי windows 7 בעזרת rufus על דיסק און קי וזה הולך ככה: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו:"מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה."

10. Started by Xanadu,

שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by erez84,

שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Pika007,

שלום כולם קיבלתי לאחרונה מחשב נייד חדש, אבל ברגע שהוצאתי אותו מהקופסה נוכחתי לדעת שעל המסך יש כתם בהיר מוזר, ראו תמונה מצורפת (פינה ימנית עליונה) לפני שאני מתחיל להתעסק עם החלפות וכו' (המחשב מחו"ל. בלאגן.), אשמח אם למישהו יש רעיון מה זה או איך לסדר את זה. ניסיתי לחבר את המחשב למסך חיצוני- ה GPU בסדר גמור, לא מדובר בארטיפקט. כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה. תודה.

14. עשיתי חיפוש דיי מקיף בפורום ולא מצאתי תשובה יש לי צורב nec 3550 והוא מזוהה ככונן דיוידי ניסיתי לחפש דרייבר ברשת ולא הצלחתי למצוא ניכנסתי לאתר המוצר והוא רושם שאין דרייברים אז אני דיי תקוע ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי ....

15. Started by fritzi24,

שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. הבעיה הזאת בולטת כמעט בכל המשחקים... הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, והבעיה היא גם לא בהארדיסק משום שהבעיה הזאת קרתה גם עם ההארדיסק השני... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם הבעיה?.. אני די מיואש מהבעיה הזאת.. תודה רבה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by wow,

שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by nirsul,

שלום יש לי מודם V92 התומך (לאחר בדיקה ב hyperterminal ) בזיהוי שיחות אולם כשאני מתקשר למספר שלי - אין זיהוי (כמובן שאני מקבל זיהוי בטלפון פיזי נוסף בבית) ניתקתי את הטלפון האחר (למקרה של רעש רקע) - לא עזר ע"פ כל הנתונים באינטרנט - המודם אמור לזהות. הדגם שלי: Conexant Soft56K Data Voice Fax Speakerphone CARP תוצרת חברה בשם ORANGE האם כדאי להחליף לדגם אחר - אם כן - איזה ניתן להשיג בארץ ??? ניר ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by naory159,

יש לי מחשב יחסית חדש, פנטיום 4, ובבוקר הוא עבד לי כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב היום אחה"צ, הוא לא נכנס אפילו לWINDOWS ומראה שגיאה כזאת: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה זה???

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  22. לאחר שהורדתי והתקנתי את תוכנת ה-EVERSET נגלה לעיניי משהו מפתיע. ישנה אפשרות שהמעבד שלי לא עובד בשיא יכולתו? ואם כן, איך אני מתקן את זה? (ממה שהבנתי ב-BIOS, העניין הוא שאני לא מוצא את הכפולות ב-BIOS בכדי לראות אם הוא םועל על 2.4GHZ כמו שהוא אמור או על 1607.7MHZ..) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  23. שלום, הפעם האחרונה בה ניתקתי כונן קשיח כאשר המערכת עובדת הייתה כאשר 13GB היה הכונן הקשיח בעל הנפח הגדול ביותר, ניתקתי אותו בזמן שהמערכת עובדת והוא מת. לפני מספר ימים קיבלתי כונן SATA בתוך מגירת 5.25", זה עובד בצורה כזו שהמארז של המגירה מקובע בתוך סלוט 5.25" ובחלק הפנימי שלו מתחבר ליציאת SATA וחשמל SATA בתוך המארז. בחלק החיצוני מתחבר הכונן הקשיח בצורה כזו שניתן לשלוף אותו בקלות יתרה. השאלה שלי היא, האם כאשר אשלוף אותו הוא לא ימות? ניסיתי לחפש קצת חומר ומצאתי שצריך להיות מוגדר AHCI, לפי מה שראיתי אין את זה בלוח שלי (GA-EP43-DS3L). השאלות הן האם זה נכון שחייב להיות AHCI והאם אכן אין את זה בלוח שלי? רב תודות

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  24. ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי

25. שלום חברים. לפני שבוע תוכנה אחת שפועלות עם הפעלת המחשב נפגמה איכשהו והתוכנה השתמשה בכל ה- 16 GB זיכרון. לא הייתה ברירה אלה להסיר אותה, לא היה ניתן לעצור את הפעולה. מדוע בעיה כזו נוצרת? עכשיו, אחרי שהסרתי אותה פיתאום הופיע לי כונן חדש במחשב הנקרא: Disconnected Network Drive (:A:) NTFS התוכן בפנים ממש מוזר כמו: inn.coast.cars , premisejump , scope_relevance_sense , deceive-inc-clarify-four וכדומה.. איך אפשר להסיר את הכונן הדימיוני הזה? האם זה בטוח להסיר את התוכן שנמצא שם? אשמח למי שיודע מדוע הבעיה עם התוכנה קרתה ואיך נוצר הכונן של ה- Network . תודה רבה חברים, שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.