תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, חיברתי הארדיסק שהיה קיים במחשב אחר ולא היה בו שימוש לאחרונה למחשב שלי. המחשב אינו מזהה את ההארדיסק החדש וגם כשאני נכנס לביוס אני לא רואה אותו. בדקתי אם החיבורים תקינים והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. קרה לי מקרה שהמחשב הופעל מחדש ועלה לי הביוס אחרי זה. בנתיים זה קרה לי פעם אחת. האם זה בעיה או חד פעמי?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
החלפתי ספק ישן ג'נרי לספק של HEC 650W !!! אחרי לחיצה על POWER מאווררים נדלקים ומפסיקים מיד והלוח כן מקבל חשמל!! מה דעתכם!! מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , הבעייה היא כמתואר בכותרת : המחשב נדלק , עובד 2-3 שניות ואז נכבה . נדלק שוב (לבד) ואין תצוגה במסך . למעשה כבר בדקתי כמעט את כל החלקים ובהם מעבד , זכרונות , ספק כוח וכרטיס מסך וכולם נמצאו תקינים . שמתי לב שהבעייה קורית ברגע שמכניסים את המעבד לסלוט של הלוח אם ( מה שאולי גורם לקצר ולסימן לכך שיש בעיה עם המגעים של הלוח אם בסלוט המעבד או באספקת החשמל של הלוח אם כדי להפעיל את המעבד ) , ברגע שאין מעבד הבעייה לא קורית והמחשב לא נכבה , אלא עולה וממשיך לעבוד אבל כמובן שבלי תצוגה כי אין מעבד . חלקי המערכת הם : לוח אם : GIGABYTE P35DS3L מעבד : INTEL E2220 2.4 GHZ ספק כוח : Corsair VX 550 WAT אודה מאוד לכל העוזרים כי אני אישית כבר התייאשתי ושוקל לקנות לוח אם חדש ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במערכת לינוקס המקורית יש SSD מסוג M2 בגודל 1TB עליתי עם LIVE CD על USB, ויצרתי קובץ IMG של הדיסק באמצעות DCFLDD העברתי את קובץ ה IMG למערכת אחרת ושחזרתי אל דיסק SSD חיצוני בגודל זהה. (1TB) השחזור סיים בהצלחה ובדקתי שתוכן הדיסק תקין וניתן לגשת לתיקיות. כאשר ניסיתי לעשות BOOT מהדיסק המשוכפל, התקבלה ההודעה הבאה: You are in emergency mode. After logging in, type "journalctl -xb" to view system logs, "systemctl reboot" to reboot מה פשר ההודעה הזאת ואיך אני ממשיך מכאן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD XP 2500+ לוח - GIGABITE GA7NL400 כרטיס מסך GF FX 5900XT זכרונות 512 DDR - 266mhz מהמחשב הישן כל השאר לא עקרוני, אבל הפלא הוא שבשני WINDOWS שונים המחשב פשוט עושה RESTART, בלי שום התראה מוקדמת ללא כול הודעה! לעיתים אני מקבל את המסך הכחול של WINDOWS XP ואז מידית RESTART, מה שמוזר זה ששמתי לב עכשיו שהדבר קורא רק כש ICQ דולק אצלי, ICQ LITE 4 או לדוגמא במשחק NFSU2 מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.matsonic.com/new/productsdata/mscle266-f.htm זה הלוח , כרטיס קול אונבורד ואני לא יודע למה הוא לא עובד אולי אני מוריד DRIVER לא נכון אני הורדתי תמיד את זה http://www.viaarena.com/Default.aspx?PageID=2 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 שבו הHDD נמצא בחזית.לעיתים אני שומע "טיק" חד פעמי.האם זה אומר משהו לגבי עתיד הHDD? זה לא רעש טיקטוקים של HDD מת,אלא "טיק" חד פעמי. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עכשיו הבנתי שיש איתם המון בעיות!!! והמחשב לשי מטרתו היא משחקים! אז קודם כל כמה זמן ייקח עד שהמשחקים יעבדו עליו טוב? איזה פתרונות יש לזה? האם כדאי לקנות מעבד אחר במרום הדיולקור? כמו ה-3200 חד ליבה? מה אתם ממליצים... תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק מסוג bearpaw 1200CU והרבה זמן לא סרקתי איתו(משהו כמו שנתיים עד שלוש) ועכשיו אני סרקתי וראיתי שישנה בעיה בדוחף של העינית(אני חושב) הוא לפעמים בזמן הסריקה נתקעה במקום מסוים ולא זז למשך כמה שניות ובחזרה הוא לפעמים בכלל לא זז או זז לאט... יש אפשרות לסדר את זה? או שזה עניין של לסבול או לקנות חדש? תודה מראש נ.ב מקווה שזה בסדר ששאלתי פה...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס הרחבה PCIE trsnscend pdc3 usb3 + sata3 את הכרטיס התקנתי גם על סלוט של X1 וגם X16 המחשב מזהה את הרטיס החדש ומתקין בהצלחה . אך הUSB לא עובד מכניס DOK והוא אפילו לא נדלק לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר ואפילו את ההסברים שלהם אפילו החלפתי את הכניסות של החשמל לכרטיס ושום דבר ה USB לא עובד אשמח לעזרה אודי עריכה : החזרתי את הכרטיס לחנות באמת הוא היה תקול החליפו לי אותו לאחד עובד אפילו בדקתי אותו שם שהתקנתי אותו בבית המחשב מזהה את ה SATA אך שוב ה USB3 לא עובד ולא מזוהה, אין את הפריט ב device manager, מה שכן קרה בחנות מה ניתן לעשות ? יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p הביוס מעודכן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבעיה מאוד מוזרה, בהתחלה הופיע לי מסך כחול עשיתי ריסט המחשב לא עלה ניסיתי להעלות דרך הדיסק התקנה של הוינדוז ושוב המסך הכחול. אחרי זה פירמטתי הכל, עכשיו לאחר מכן היו לי כמה פעמים בעיות בבוט המחשב השמיע ציפצופים והראה 25 בצג של הלוח. עכשיו אחרי שהתקנתי את הוינדוז הכל היה בסדר עד שהיום ניהייתה בעיית סאונד מאוד מוזרה, הסאונד היה מעוות ניסיתי דריברים חדשים, לא עזר, הוצאתי את הפלאג של הרמקולים והכנסתי לכניסה אחרת של MIC או משהו כזה והמחשב נתקע, עשיתי ריסט ושוב אותה בעיה בבוט מספר 25 על הצג וציפצוף מחשב שוב ריסט אותו הדבר, אחרי זה נתקתי את הספק ושוב הפעלתי ושוב אותו הדבר, אחרי זה פתחתי את המחשב נגדעתי באזור הכבל של הדיסקט והמחשב עלה ובלי בעיית הסאונד. המחשב הוא זה שבחתימה + נוסף…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן ויש לי מאורר למעבד של ZALMAN 7000V הוא עושה קצת רעש יותר ממה שצפיתי ממנו לעשות ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את קצב הסיבובים על מנת שיעשה פחות רעש , אם זה כדי ואיך אני עושה את זה. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-