תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד, לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה! המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!! בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 / 333 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Windows XP Pro, SP2 - אחרי פירמוט! היום קניתי סטיק של 512 DDR 333 MHZ... הוצאתי את הסטיקים של הSDRAM, הכנסתי את החדש והוא נכנס סבבה... אני בא להפעיל את המחשב וכלום לא עולה וגם הוא משמיע צפצופים חזקים במרווחים קבועים... מה לעשות??? עכשיו החזרתי את שני הSDRAM של והמח…
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו לאח שלי כרטיס זיכרון ( G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 ) . עכשיו אני לא יודע עם אני לא מחבר נכון או שיש לו בעייה עם המחשב , ספק ג'נרי 300w , לוח אם asus p4p800-x אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליפתור לי את הבעייה ..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש פנטיום 4 3.2 מגה הרץ. עם 2 מגה זיכרון בביוס אני בודק את הטמפרטורה וכתוב שהחום הוא בין 60 ל- 65. האם זה הגיוני או שיש יותר מדי חום? ומה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי בצד אז הנה הבעיה אני תמיד מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים הרגילים שלו... הכוונה אחרי שאני יוצא ממשחק כמעט לא משנה מאיזה אבל בעיקרון כאלה קצת יותר "כבדים" ואני לא משתמש בOC או בדברים מיותרים למשל דרך הביוס אני יכול לבחור ביצועים קצת יותר מתקדמים וגם את זה אני לא בוחר קראתי גם את הFAQ ועכשיו אני עושה את הdump עוד מעט אני יעלה אבל וזה לא רק הביצועים קרה לי היום המסך הכחול וכל מיני סרקתי וירוסים וmalware ולא מצא אני גם שומא על המחשב עם firewall וסגרתי כמה services שאין בהם צורך יש איזה דרכים ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאני מפעיל את הביטרנט ואת האמיול אז הם מכבים לי את המחשב שאני לא במחשב ואני מכבה את המסך זה לא מכבה אבל אם אני לא מכבה את המסך והמחשב מתכבה אז זה מתחיל לכבות את המחשב וכל הזמן יותר מהר ורק אחרי כמה זמן זה לא מכבה יותר הקיצר אני מקווה שהבנתם מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם מישו יכול אז תודה זה יוצא לי בזמן שאני משחק ככה סתם ומדי פעם זה עושה ריסטים. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר חודשיים שאני רודף אחרי הבעיה הזו... אני מחזיק 2 פרטישנים עם Windows XP SP2: 1. מערכת הפעלה עבור הלחנה (ווינדווס "שחוט" באמצעות XPLite, הרבה Registry Tweaks וכו') - היא אף פעם לא קפאה לי. 2. מערכת הפעלה "ראשית" עבור אינטרנט, בידור וכו' - שבחודשים האחרונים החלה "לקפוא" מדי פעם. הקפיאות הן כדלקמן: ללא כל אזהרה מוקדמת, התמונה קופאת, כולל העכבר, המחשב לא מגיב לשום דבר פרט ל-Reset. מאפין חשוב: לרוב בזמן הקפיאות יש רעש של "תקליט שבור" מכרטיס הקול הפעיל בווינדווס. אין שום חיווי לגבי סיבת הקפיאה. אין Blue Screen ואין שום שאיריות ב-Event Viewer. הקפיאות קוראות כמעט תמיד בעת כתיבה בפורומים או ב-Instant Messenger כלשהו, אז עלה בי החשד שזה קשור לאינטרנט. הן לא קורות תחת עומס, אלא …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני הוצאתי את ההרד דיסק משמחשב והלכתי למישהו לפרמט התחלתי את הפירמוט וזה ניתק לי ב-82 אחוז וככה אצל שני אנשים אחרי זה שאני מחזיר את ההרד דיסק אלי זה כותב לי ntlar חסר משהו סבגנון בבקשה מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לאחר כמה זמן העבר והמקלדת בעצם נתקעים והמחשב פשוט נתקע. פירמטתי הכל והתקנתי וינדוס מחדש ועדיין יש תבעיה הזאת..אולי זה איכשהו קשור לביוס שלה מחשב? כי הוא דיי ישן... עזרה! :s05:
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג למה המחשב שלי נדלק לאחר שכיביתי אותו מעצמו כאילו שמישהו שלט לי במחשב או משהו ולאחר שניתקתי את כבל האינטרנט מכרטיס הרשת הוא הפסיק להידלק וכשהחזרתי הוא נדלק שוב פעם וזה פשוט הבהיל אותי ואז עשיתי איפוס לנתב וחיברתי שוב פעם ואז הוא לא נדלק יותר מעצמו אך הביוס שלי התאפס ולא עשיתי ריסט לביוס אלא רק לנתב. יכול ליהיות שהיה לי איזשהו TROJAN במחשב או משהו ? אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-