עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by -OmeR-,

הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 ומעבד I920 קניתי את המחשב עם 3 זכרונות שכל זכרון אחד גיגה והכל עובד טוב ויפה הוספתי עוד שתי זכרונות של 4 גיגה כל אחד ועכשיו הבעיה המחשב קורא לי רק 7 גיגה 3 של גיגה ואחד של 4 לאומת ה cpu-z שמראה לי שיש לי 11 גיגה מה עושים כדי שיהיה לי 11 גיגה?? מה הבעיה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. אשמח לעצה ממי שכבר נתקל בתופעה - על המחשב הנוכחי שלי מותקן אופיס 2016 שרכשתי לפני מספר שנים. התוכנה נרכשה מאתר מיקרוסופט דרך הסדר עם האוניברסיטה שבה למדתי. קניתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין את האופיס עליו (כמובן שאמחק את התוכנה מהמחשב הישן שיעבור פרמוט מלא). אני לא מצליחה למצוא את קוד המוצר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לזהות את הקוד, ביניהן - https://www.nirsoft.net/ ומה שמוזר זה שהתוכנה מזהה את האופיס הקודם שהיה מותקן על המחשב (2010) ולגבי האופיס החדש היא מציינת רק את חמשת ה"ספרות" האחרונות- XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VP2KU תחת product name מצוין - Office 16, Office16ProPlusR_Retail edition אם מישהו נתקל בזה …

6. Started by MDK,

שלום לכם יש לי בעיה קצת מוזרה: אחרי מספר שעות משחק, באמצע HL2, המחשב מחליט לעשות ריסטרט פתאום... בדקתי עם MCAFEE את הSPYWARES ואת הוירוסים ולא גיליתי משהו מיוחד וגם אם כן, מחקתי אותו. האם יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? נ.ב. - לא נתקלתי בריסטרט ספונטני במקרים אחרים

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by אוריצן,

היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -

8. Started by BulbuloNi,

היי. פרסמתי את השאלה בפורום אחר אבל נראה לי שמחקו לי את זה אז אני אשאל פה את זה. יש משחקים שכשאני מעביר לאיכות הכי גבוהה בהם ולפעמים גם בבינונית זה קורה המחשב פשוט קורס... לא בדיוק קורס, במשחק אחד המחשב פשוט קופא אחרי כמה שניות שהמשחק נדלק ויש לי על המסך No Singal Input ואני לא יכול לשמוע כלום.. לא את המוסיקה שהייתה פתוחה קודם ולא סקייפ ולא כלום. במשחק אחר שהוא טיפה יותר כבד (Battlefield 4) אני משחק זמן מה ואז פתאום יש לי פסים בגוון אפור-חום כזה אבל אני עדיין יכול לשמוע את הכל. בהתחלה חשבתי שהבעיה במסך בגלל שזה התחיל לקרות רק מאז שקניתי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון.. ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה עם הכרטיס מסך... אבל אז ניסיתי את זה על מסך אחר ועדיין יש את הבעיה. עידכנת…

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by GZA,

מדי פעם המחשב מופעל מחדש ומופיעה לי ההודעה הבאה ראו תמונה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Forest14,

מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by carman6,

אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by shlomi_x,

היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  18. הוצאתי את הכ.מ, שימנתי אותו, דיי הרבה האמת..החזרתי אותו והמחשב פשוט לא הגיב, לחצתי על כפתור ההדלקה ולא קרה כלום... מה אם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חיברתי 2 מאוררים לחיבור של הלוח אם (2/3 פינים) ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים (הם עובדים) צריך להגדיר משהו בביוס בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. איך מומלץ לנקות עינית של כונן DVD?

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. Started by danielm82,

שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. windows 7 מעודכן 64bit. הלוח- GA-H81M-D2V עכבר+מקלדת ב USB. כמו בכותרת- ב BIOS עובדים רק האחוריים(כולם), ותחת Windows עובדים אך ורק הקדמיים(שוב, כולם). שאלה נוספת - ה Windows/לוח מזהה רק 2 רמקולים מתוך ה 5.1 שלי (mx540). כשאני מסתכל על החיבורים בלוח אני רואה אחד כ- line in, אחד כ line-out ואחד למיקרופון. אבל הלוח עצמו מוגדר כ 2/5.1/7.1. יש לי 3 חיבורים של הרמקולים. חיבור של שלושתם לא פותר. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.