תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע קניתי SSD והבנתי שכדאי שTRIM יעבוד והSSD ישמור על האיכות שלו לאורך זמן אני צריך להעביר את ההגדרות בלוח לAHCI אך כשנכסתי לביוס מצאתי שיש שתי מקומות עם האפשרות לשנות לAHCI אז איני יודע איזה מהם לשנות ,לקחתי תמונות כדאי שיהיה יותר ברור (מצטער על האיכות הגרועה אך זה מהאייפון 3GS שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח מתוצרת WD. כשהגעתי הביתה גיליתי שהדיסק מחולק ל-3 חלקים ודרייב D שלו מלא במשחקים, תמונות וקבצי מוסיקה (נפלאים דרך אגב). השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזהו דיסק לא חדש ומכרו לי דיסק משומש? תודה, הדר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הכל התחיל ששיחקתי עם הבננה של המגבר שמחובר לכרטיס קול באמצע שמיעה בMP3. ואז פתאום הופיעה הודעה: nullsoft waveOut plug in V2.3 the specified format is not supported or cannot be transled. use the capabilies function to determine the suported formats. אין שום סאונד במחשב, ובDevice manager לא מופיעה שום שגיעה. הכרטיס מסוג VIBRA 128, וWIN XP. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע קניתי מחשב חדש התקנתי בוא מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 64BIT ENTERPRICE מאותו דיסק שהמחשב הישן שלי עובד עליו עכשיו ביצעתי את כל העדכונים גם של הוינדוס גם של כל הדרייברים אז הבעיה החלה כשהייתי גולש בכרום אחרי כמה זמן המחשב היה קופא ואי אפשר לעשות כלום העכבר לא מגיב ולא זז שום כפתור ולא כלום והמחשב לא עושה כלום רק לחצן ריסט מפעיל אותו מחדש חשבתי הבעיה בכרום מחקתי אותו אך לא עזר לפעמים זה ניתקע גם בדפדפן אחר או ביכלל בזמן שאני מישתמש בוינדוס לא יודע כבר מה לעשות זה קורא בתדירות לא קבוע אני לא יושב כל היום על המחשב אבל בכל זאת נ.ב כאשר המחשב קופא הוא נישאר במצב של איפשהו הוא קפא וזהו שום דבר לא משתנה פשוט קפוא מפרט המחשב הוא I7 5820K 16G DDR4 MSI X99 GA…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב נייד חדש, וביקשתי 16 ג'יגה זיכרון, שמו לי בשני סלוטים 16 ג'יגה 8 ו8. אמרו שהזכרון הוא במהירות של 1600, וגם רשום להם את זה באתר. וכשאני בדקתי דרך שתי תוכנות cpu-z וspeccy הוא מציין שהמהירות של הזכרון הוא 786 משהו כזה. יכול להיות שעבדו עליי או שהכוונה שכל זכרון בנפרד הוא 786 וביחד זה 1600? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים כשהייתי גולש באינטרנט פתאום הופיע לי מסך כחול והייתי חייב לעשות הפעלה מחדש למחשב והנה תמונה של המסך הכחול http://img175.imageshack.us/my.php?image=198178375zd1.jpg אגב אני כבר שאלתי מישהו שאני מכיר והוא טכנאי כבר 16 שנה והוא אמר לי שזאת בעיה בכרטיס מסך וצריך לעדכן דריברים
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחד המחשבים היותר ישנים בבית התחיל לעשות בעיות. כשאני מדליק אותו הוא מצפצף ולא עוצר עד שאני מכבה,עד כמה שידוע לי הציפצופים קשורים לזיכרון אבל אשמח לקבל עזרה במקרה ואני טועה. ע: המחשב לא מצפצץ יותר אבל אין תצוגה והמסך עובד, ואי אפשר לכבות את המחשב,רק ניתוק מהחשמל תופס.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-