תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב נייד חדש, וביקשתי 16 ג'יגה זיכרון, שמו לי בשני סלוטים 16 ג'יגה 8 ו8. אמרו שהזכרון הוא במהירות של 1600, וגם רשום להם את זה באתר. וכשאני בדקתי דרך שתי תוכנות cpu-z וspeccy הוא מציין שהמהירות של הזכרון הוא 786 משהו כזה. יכול להיות שעבדו עליי או שהכוונה שכל זכרון בנפרד הוא 786 וביחד זה 1600? תודה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים כשהייתי גולש באינטרנט פתאום הופיע לי מסך כחול והייתי חייב לעשות הפעלה מחדש למחשב והנה תמונה של המסך הכחול http://img175.imageshack.us/my.php?image=198178375zd1.jpg אגב אני כבר שאלתי מישהו שאני מכיר והוא טכנאי כבר 16 שנה והוא אמר לי שזאת בעיה בכרטיס מסך וצריך לעדכן דריברים
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחד המחשבים היותר ישנים בבית התחיל לעשות בעיות. כשאני מדליק אותו הוא מצפצף ולא עוצר עד שאני מכבה,עד כמה שידוע לי הציפצופים קשורים לזיכרון אבל אשמח לקבל עזרה במקרה ואני טועה. ע: המחשב לא מצפצץ יותר אבל אין תצוגה והמסך עובד, ואי אפשר לכבות את המחשב,רק ניתוק מהחשמל תופס.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה היא מהחומרה אבל אני לא בטוח. יש לי בבית פנטיום 4 ישן (בערך בן 10) שלא נדלק. כשלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב עושה רעש כאילו הוא עולה (מאווררים, HD), אבל המסך לא נדלק וה PWR LED דלוק באדום במקום בירוק. בנוסף אין צפצוף POST בכלל. ניסיתי להשאיר אותו במצב הזה לכמה שעות כדי לראות אם יש שינוי אבל אין. רעיונות מישהו? בתודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי ספק , וכבר כמה זמן בשעות אקראיות המחשב עושה ריסט האם הספק בעייתי ולהחליפו ? הספק seasonic 500 oem
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה הכי קרוב שראיתי.. יש לי מחשב עם המפרט הבא:Q9550 2.83GhzGigabyte ga956p-s32X2gb + 2X1gb ddr2 800MhzMsi radeon R7 370 2GBלכאורה צריך להפעיל את הBLACK OPS 3, אבל משום מה אני לא מצליח.אני נכנס למשחק והכל זז ממש לאט, א ני לא מצליח להיכנס להגדרות ולא לכלום.מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-