תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. יש לי רמקולים קרטיב 5.1 ולוח אם גיגה ביט דגם GA-8I915P Duo Pro. כאשר אני מנסה לשמוע מוזיקה אני לא מצליח בדקתי בלוח בקרה והכל חיובי (כיאלו שום דבר לא על שקט) ובדקתי בהתקנים ומצוי שהדריבר של הכרטיס קול כן מותקן מה יכול ליהות הבעיה? 2. יש לי לוח אם של גיגה ביט כמו שציתי מקודם... ויש לי 200 wd כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב בצורה הרגילה (כמו שפירמטי לפני שקניתי את המחשב... במחשב הישן הייתי מצליח) כאשר אני מנסה לפרמט במחשב הזה אני לא מצליח.. המחשב רושם לי שאני צריך להתקין את הארד דיסק.... אני מכניס את דיסק הפעלה של הוינדוס אחרי זה לוחץ F6 ואז אני מגיעה לחלון של להתקין את הארד דיסק... (קודם לכן שמרתי את התקנה של הארד דיסק בדיסק) כאשר אני מנסה להתקין זה לא מתקין לי תוכלו לעזור …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים. הבטרייה בעכבר נגמרת לי די מהר. אחרי שבועיים בערך. המחשב דלוק אצלי 24 שעות ביממה נונסטופ. זה קשור איכשהו בעכבר? או אולי שכשאני לא על המחשב אני צריך לכבות את העכבר בכדי שלא יעבוד. אני לא מבין בעניין הזה אבל זה ממש מציק שהסוללה נגמרת מהר (סוללות של GP) סט של LOGITECH תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מארז hec 6a19 ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך . כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ). אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה . ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר . טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף . אנא הושיעו .
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים הכל מצוין חוץ משני בעיות מציקות: אין סאונד מהטלוויזיה הבעיה היותר רצינית היא שכשאני שם סרט במחשב במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, רואים את הסרט במחשב, אבל בטלוויזיה המסך שמציג את הסרט נשאר שחור ולמטה רואים את הזמן והפס תנועה של הסרט זז למרות שלא רואים את הסרט. מישהו יכול לעזור לי לסדר את הבעיות האלו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חודש+ שיש לי את הבעיה הנ"ל, MBR Error 1, במערך RAID 0 שיצרתי משני כוננים קשיחים של 160GB. בגלל הבעיה הנ"ל, המערכת לא מוכנה לעשות Boot מהמערך ולכן אני נאלץ להשתמש בכוננים אחרים כמיקום למערכת ההפעלה. עד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, ה- MBR (Master Boot Record) זהו הסקטור הראשון בהארד דיסק שבו מאוכסן המידע על המחיצות וסוג מערכת הקבצים שבהן. ניסיתי למחוק את המחיצה של הווינדוז, ליצור אותה מחדש, להתקין מחדש ווינדוז, להקטין ולהגדיל את המחיצות ושום דבר לא פתר את הבעיה. המערכת עדיין לא עושה Boot. אחד הפתרונות שהציעו לי הוא להעלות את המערכת דרך דיסקט בוט של דוס ולכתוב את הפקודה fdisk /mbr, אבל הדיסקט בוט שיש לי לא מזהה מערכות NTFS וכונני S-ATA. אז אם מישהו יודע איך נ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכונן לפני שנתיים (אני חושב) והוא עבד מצוין,אבל בזמן האחרון הוא לא קורא סרטי DVD,וDVD צרובים. הוא פשוט לא מזהה את הקובץ ומופיעה הודעת שגיאה מה עושים? הכונן הוא: LG DVD-ROM DRD8160B
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מחר צריך להגיע לי מחשב חדש בחלקים אני יודע להרכיב אותו אבל אני שואל אם אחרי ההרכבה צריך לעשות משהו בהגדרות של המחשב?? אולי איזה סריקה לההרד דיסק או משהו בביוס?? או כל דבר אחר!! זה חשוב תודה!!
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יודע מזה... ולא נראה לי שזה בעיית חשמל... החשב מכבה את עצמו כמעט כל יום כאילו יש לו הפסקת חשמל אבל לא.. כי המחשב מחובר למפצל שאליו מחוברים עוד כמה מכשירי חשמל והם ממשיכים לעבוד כרגיל.. מה יכולה להיות הבעיה...פליז תעזרו ליייי
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
(אני כותב ממחשב של חבר) לפני כמה ימים שחזרתי את ההגדרות בביוס והתקנת הSATA של ההארדיסק נעלמה...עכשיו ההארד דיסקר אצלי לא מזוהה והמחשב מן הסתם לא יכול לעשות ממנו בוט. את הדיסקט של התקנת הSATA פרמטתי ממזמן (בעע) ועכשיו אין לי איך להתקין מחדש את הקונטרולר שלך הSATA (חשוב לציין שיש ווינדוס מותקן על ההארד דיסק.. הבעיה היא לא בעית בוט מהווינדוס). השאלה שלי היא כזאת במידה ואני אשיג דיסקט של ההתקנה של הבקר מתי אני צריך לכניס אותו כדי שיעשה לי בוט וההתקנה תתחיל לי ?? ויש לי בקשה קטנה כי אני וחבר שלי לא מצאנו - אפשר לינק להורדה (או עוד עם הורדה) של הדרייבר הזה לדיסקט (שכשאר יתבצע ממנו בוט ההתקנה תעלה ישר) ? זה הדגם של הלוח אם: MSI 865PE - NEO 2 תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן (הרצתי חיפוש גם בפורום אך ללא תשובה עדיין) : ידוע הרי ש HD בתקן SATA1 אמורים להעביר מידע בקצב תאורטי של 150.. שזה (ושוב תאורטית) יותר מהיר מ IDE של 100 וגם 133... רק שבבדיקה פשוטה דרך מנהל ההתקן של הSATA שלי במנהל ההתקנים (לוח עם NF4) שמתי לב שהכונן שלי (וגם של חברים) מגיעים למהירות רגעית בלבד של 118 בערך.. והרבה יותר נמוך מזה (משהו כמו 70) בעבודה קבועה.. אחרי שקרעתי וגם הבנתי מהמציאות שזו לא בעיה שלי אלא משהו נורמלי.. השאלה שלי היא: למה?? מה הגורם שמגביל את העבודה? מה כל הקטע בלהצהיר על מהירות מסויימת שהיא תכלס - שקר. ? *ובאותה נשימה - האם יש הבדל אם מחברים את הכונן למתח בחיבור יעודי של SATA לבין חיבורו לחיבור רגיל של מתח כמו בס…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר, ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה עובד טוב לכמה זמן.. הטמפרטורה של הכטיס מסך במאמץ זה 60.. ו43 בערך 5 דקות אחרי המאמץ.. ובבוקר, שא…
-
- 102 תגובות
- 38.8k צפיות
-