תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב בן 6 שנים חודשיים מערכת הפעלה 10 64 סיביות גירסה הכי עדכנית הכל בעברית ועד היום הכל היה אחלה והיום פתאום בלי חשמל המחשב לא נשאר דלוק שזה אומר אם אני מנתק את החשמל מהשקע אז הוא נכבה ויש לציין שהסוללה נמצאת במקומה ורשום לי ליד השעון טעונה במלאה 100% ובמנהל התקנים תחת הסוללות אין סימן שאלה או משולש כלשהוא ורשום שההתקן פועל כראוי ולפני כן לא היתה לי את הבעייה הזאת ויש לציין שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל אז איאפשר להלדיק אותו רק אך ורק אחרי שאני מחבר אותו לחשמל מה לדעתכם הבעייה פה האם זה בעייה בשקע טעינה על הלוח אם בתוך המחשב האם זה המטען בעייתי או הסוללה נדפקה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. המחשב שלי פתאום הפסיק לפעול, לא הייתה תמונה, לא היה אור בכל מה שהיה מחובר למחשב, (עכבר , מקלדת) . עשיתי ריסט למחשב ואז הוא התחיל להשמיע 3 ביפים קצרים כל הזמן ולא הפסיק עד שניתקתי מהחשמל . מה לעשות??? המעבד: mad phenom 1 q9750 זכרונות pqi לוח אם ecs black series 790 Bios ami 686
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך KDS 19 פלאטרון וWIN XP PRO היום בבוקר כשהערתי את המחשב הכתב הפך לבלתי קריא ומטושטש מאד עד שכמעט אינני יכול להבין מה כתוב. ניסיתי לתקן במכוונים של המסך וחיפשתי בWINDOWS אך ללא הועיל. למישהו יש ידע כיצד מתקנים בעיה כזו ולמה היא קשורה? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום בבקשה תעזרו לי יש לי מקליט מצלמות אבטחה DVR של PROVISIN ואני צריך לחבר עוד מסך ניסיתי לחבר לVGA בנוסף לHDMI שמחובר אך הוא לא מציג כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה בערך שנקנה בזמנו מעל 5 אלף ש"ח, מחשב גיימרים חזק יחסית, יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן עושה ריסטרטים לבד, החלפתי לו הארדיסק והתקנתי לו ווינדוס 8, לא עזר החלפתי לו זכרונות לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? ספק? כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שיחקתי עם הקטודה (המגעים שלה לא חזקים) ופתאום זה עשה לי ריסטרט אז התחיל הPOST וזה כתב FDD Fail אז עשיתי שוב ריסטרט זה עם Chek disk לפני שעלה הווינדוס. ואז פתחתי את הווינאמפ והשירים לא עבדו (קורה כשהם לא במקום המקורי שלהם) אז הסתכלתי במחשב שלי ונעלם לי כונן D שזה בעצם מחיצה משותפת עם מחיצה C בהארד דיסק. מה לעשות? יש דרך לשחזר את המחיצה? (חשוב לציין שכונן C עכשיו לא הגדיל את הנפח שלו אז זה אומר שהמחיצה לא נמחקה) חברה בבקשה עזרה אני תיכף מתאבד פה :'( :'( :'( :kopfpatsch: :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע שעבר המחשב שלי החל לעשות רעשים מוזרים, ביום שישי החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק. היה לי חשד שזה בא מהדיסק קשיח אז ניתקתי אותו והחזרתי כי הסתבר שהרעשים הגיעו מהספק, ניקיתי את הספק ועל הדרך ניקיתי גם את הצלעות קירור שיושבות על המעבד ( פנטיום 4 תושבת 478 ) כשהפעלתי את המחשב מחדש באותו יום הוא נהיה פתאום איטי בהעלאה ( יש לי 768 MB זיכרון, ובדרך כלל המחשב יחסית מהיר ) לקח לו מלא זמן לטעון את ווינדוס ומאז אותו יום הוא ממש איטי בתגובה שלו בכל דבר. עכשיו השאלה שלי היא האם זה קשור לצלעות קירור שהזכרתי, כי כשהחזרתי את זה על המעבד אני לא בטוח אם שמתי את זה ממש ישר כי כשהדקתי את זה היו רעשים שמזכירים שבר. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני פותח שוב את המחשב כי כל המקרה הזה נרא…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ידידיי. יש ברשותי מחשב שולחני שבזמנו (כשרכשתי אותו) היה נחשב מפלצת. כמה שנים טובות לא השתמתשי בו ועכשיו רציתי לחזור להשתמש בו. יש בו מעבד סופר חזק אבל די ישן, אינטל core 2 quad extreme, זה הקישור. לוח האם שלי הוא של ג'יגה בייט, זה הקישור. ניסיתי להתקין win7 על המחשב, הצלחתי לראות הכל ברזולוציה של 640X480 עם הכ.מסך הישן שלי. כאשר התקנתי את הדרייבר של הכ.מסך, המחשב הפסיק לעבוד. השאלות שלי הן: 1) האם הבעיה היא בכ.מסך? האם המידע שסיפקתי לכם מספיק כדי לדבג את הבעיה כך שאני יכול להיות בטוח שהבעיה בכ.מסך? 2) במידה וזה כן הכ.מסך, האם שווה לקנות כ.מסך חדש (חשבתי על הכ.מסך Radeon HD 7770 ) על המעבד הזה? ז"א שאלתי היא האם המעבד הזה עדיין נחשב טוב ויכול לשרת אותי כמה שנים?…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
המולטימטר מראה 17 וקצת V ברייל של ה12V, הספק במפרט, מי השתגע הספק או המולטימטר? המערכת יציבה ופועלת ללא בעיות
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קניתי את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/150951964649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יש לי 3 חריצים פנויים של pci express. בחרתי אחד מהם והתקנתי עליו את המוצר. התקנתי דרייברים שהגיעו ביחד עם המוצר. המוצר זוהה ולאחר שהוכנס DoK, נוצר לי כונן ב- my computer ואפשר היה לצפות בקבצים שעל ה- DoK. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להעביר קבצים, מהמחשב שלי(כונן פנימי) אל ה- DoK, נתקלתי בבעיה. ההעברה התחילה מצויין, אבל בהמשך, קיבלתי error. אפשר לראותו כאן: לאחר שלוחצים על cancel ה- DoK "נעלם" מהמחשב, למרות שהוא מחובר אליו. פשוט לא רואים אותו ב- my computer. כאילו הוא לא קיים. אם מסירים את הדרייבר ומתקינים אותו מחדש, שוב רואים את ה- DoK, אבל הבעיה נשארת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם שמי אסי וכמו שאתם רואים אני חדש פה, לאחרונה התגלו אצלי מספר בעיות מעצבנות על המחשב ואני דיי עובד עצות אני מאמין ומקווה שמכאן תבוא הישוע.... נתחיל מהקל אל הכבד. 1) כל האייקונים התחלפו לי במסך הראשי, (מאין אפקט מראה, חוץ מהכיתוב שנשאר בסדר אם הייתה לי אפשרות לעלות תמונה הייתי מעלה- אבל זה כבר בעיה לסעיף מס' 3) 2) בהפעלת סירטון ביו-טיוב בגודל מלא הסירטון לא פועל חלק, הוא נטען בסדר. אך יש לי קוביות שחורות לא קשורות באמצע המסך והסירטון קופץ, הבעיה תופסת בכל הדפדפנים, אקספולרר/פיירפורס/כרום, ניסיתי לעדכן גירסאות, ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהוריד מחדש, ניסיתי להתקין פלאש, ניסיתי למחוק עוגיות וכלום לא עוזר, אפשר כרגע לראות סרטונים בצורה נורמלית רק בגודל קטן א…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכל חברי הפורום! קניתי היום מחשב חדש,בשעה טובה! מפרט: מעבד:I5-2400 לוח אם: GIGABIT-H61.התקנתי עליו WIN7-64BIT. ברגע שאני בא להפעיל תקיה או אזי שהוא קובץ לא משנה מה,הוא פשוט ניתקע ולא מגיב לא משנה מה. כבר התקנתי פעמיים את אותה מערכת הפעלה,שבעבר עבדתי איתה ועדיין עובד אם ההתקנה. לא רק שגם אם ניסיתי להריץ בדיקת דיסק,נתקע. מחפש מענה. נ.ב. אני יודע שיש לי אחריות,אבל אני חייב לדעת מאיפה זה נובע,שלא בטעות במיקרה אולי ו....יערבבו לי את התחת. בתודה מראש עוז ישי. </blockquote>
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-